Sezatoarea canadiana (120)
Raspunsuri - Pagina 3
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana2007 Salut, Ana, bine ai sosit in Ro. Pastreaza toate chitantele la tot ce ai platit ca sa-ti recuperezi bagajele, la fel si numarul reclamatiei facut la Cluj si cand te intorci in Canada faci reclamatie la Customer Service (care din avioane a fost anulat ?) KLM daca a fost un zbor KLM anulat. Daca a fost alta companie, trebuie sa le gasesti adresa de Customer Service. De obicei in plicul pe care ti-l dau cu reclamatia la sosire, exista si adresa unde sa te adresezi mai tarziu pentru compensatii. Ca regula generala, daca nu-ti sosesc bagajele in 24 de ore de la sosirea ta, si nu esti rezidenta in tara respectiva, ai dreptul sa-ti cumperi lucruri de prima necesitate (haine, cosmetice, etc) in valoare de 100EUR de persoana. Dar deocamdata profita de vacanta si vei vedea la intoarcere, nu merita sa-ti strici vacanta din motivele astea, stiu e frustrant, dar nu merita. Si eu as avea destule de povestit traite pe avioane, dar acum cand privesc in urma, nu mai imi ramane decat partea amuzanta si cateva invataminte. Primul: NU mai merg in Ro iarna. punct. Ange, si eu vreau sa povestesti. M-am gandit cand voi iesi la pensie sa scriu o carte despre calatoriile cu avionul. Cu ce am patit eu si cu ce aud de la pasageri iese bestseller ! Uite ca sa "sparg gheata" sa va zic de un june ceh cu care ne-am trezit la Montreal ca-si ratase avionul de continuare venind de la Praga via Paris, si care ne zicea ca el merge in Australia, cu Air Canada ?!?!?! Ei da, inchipuiti-va ca agentia de turism ii vanduse un bilet pentru Sydney, Nova Scotia si el habar nu avea. Ne mai si spunea ca si-a luat biletul acum nu stiu cand timp si ca ce face el ca incepe facultatea in cateva zile. Colegul meu simpatiza cu el, i-a adus un pahar cu apa sa-si revina din soc (auzi !) iar eu abia ma abtineam sa nu rad. Dar cel mai tare mi s-a parut ce a facut in continuare, si-a scos telefonul mobil si a sunat, ghici pe cine ? PE MAICA-SA ! Si bine i-a facut daca n-a reusit in douazeci de ani cat l-a tinut acasa sa-i arate harta lumii si cum sa citeasca si sa deschida urechile si capul ! Degeaba face zece scoli daca nu stie nici sa se incheie la sireturi, mie situatia la inceput mi s-a parut comica dar apoi am vazut-o tragica. Am bagat la cap si primul lucru pe care o sa i-l spun lu fi-miu cand o pleca UMNR in Ro o sa fie Targoviste, Jud Dambovita, Romania si nu Targoviste, Bulgaria,na ! Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 |
Diana, multumesc mult de informatii! probabil c-o sa te mai intreb cind ma intorc, pentru ca nu vreau sa las lucrurile asa; deocamdata sunt bucuroasa c-au venit toate patru, in sfirsit.
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=130964
http://www.floriinro.ro/
Adela P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andy08 Voi cum curatati plita ceramica a aragazului? Eu folosesc cerama-Brute ala, dar tot am puncte pe plita unde s-au facut pete maro care nu ies....cum sa le scot? |
Eu folosesc bicarbonat pt petele si arsurile alea greu de scos. Umezesti usor cu apa buretele cu care urmeaza sa stergi si pui pe el un pic de bicarbonat, si da-i si sterge apasand usor pana dispare tot. La sfarsit lustruiesc cu un servet de hartie.
Nastere usoara!!
Try,uff.. ma simt un pic mai bine ca nu sunt singura cu zidul acela intre mine si educatoare, adica schimb cu ele politeturi insa nu ma inghesui la discutii cum o fac altii. Cred ca intr-adevar voluntariatul e solutia totusi.
Denisam spune:
Neatza si o cafea,
LA noi ninge si o sa fie nasol cu drumurile, ca noi dupa amiaza treb sa mergem in centru la spectacolul cu Mickey-nu vreau sa ma gandesc inca
Serbarea a fost faina,pacat ca au fost asa de multi parinti,intr-o sala mare dar totusi neincapatoare, si s-au ingesuit cu filmatul si facutul de poze-iar pe noi A nu ne-a lasat sa stam-adica el a vrut pe scena cu copiii-avem putine filme si poze,pt ca Dragos a filmat pe caseta minidvd-dar o sa pun mai multe de la nasii lui A care au fost si ei si au apucat sa faca mai multe poze.Deci ei au structurat serbarea pe grupe, Emma e in cea mijlocie, si nu e ca acasa sa spui poezii,aici totul se face pe grup,si mi-a placut ca directoarea ne-a multumit pt tot sprijionul(financiar mai ales) si cand le-am dat cosul de la noi-au picat pe spate.-au fost cativa mici de 2-2,5 ani care au plisn putin, era normal ca la ora 6.30-7 deja sa fie obositi micuti-poate la anul va fi mai bine.
Emma nu a avut probleme in a canta si spune tot ce trebuie, eu nu am vazut -o f.bine decat pe jumatate,ca A a fugit in unghiul opus scenei si de acolo o vedeam dar nu bien incat sa o pot filma si sa il tin si pe nazdravan-oricum el jumate din serbare a fost in spatele copiilor pe scena-ca ii placea cum cantau-chiar a fredonat si el la un moment dat.Am pus ce am pt astazi aici:
www.dropshots.com/eric17
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Dragaica spune:
Neta fetelor, Denisam as bea o cafea si cu ochii din pacate sunt la cura de orez fiert cu legume.......am facut o enterocolita de nu mai stiu ce-i cu mine nu mai pot manca aproape nimic.
Ce frumosi sunt copiii.....mi-aduc aminte cate emotii aveam la gradinita la serbare cand eram ca ei.....ce n-as da sa mai fiu ca ei
Avem si noi nevoie de un doctor stomatolog.....daca ma puteti ajuta cu un nr de telefon, mi-e cam teama sa ma duc la unu la nimereala.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Magdone spune:
Neata!
Dragaica, imi pare rau sa aud de enterocolita, banuiesc ca bei si ceai de menta. Multa sanatate!
Denisa, ce frumusica Emma in rochita rosie.
Nici eu nu prea le am la discutiile cu educatoarea, nici nu stiu ce sa mai vb cu ea, mai ales cand se plange de al meu ca e neastamparat, mai ales acum cand Razvan merge cu bus-ul eu nici nu ma intalnesc mai des cu ea sa vb.
Pentru plita de ceramica, vedeti ca este si un burete de la Vileda, ii zice glass ceramic scrunge si da rezultate f bune adica curata tot, indiferent ce solutie folosesti.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Simona73 spune:
Andy- eu folosesc Cerama Bryte,aplic pe suprafata si apoi curat folosind scraper,ambele cumparate de la Homedepot.
Am verificat la odisee sa vad daca ai nascut dar se pare ca bb tau nu este nerabdator sa scoata nasucul afara.Bafta luni,sa ai o nastere usoara!
SIMONA
Donia spune:
La noi ninge, ninge, ninge... ca-n povesti... imi da mana sa vorbesc , ca nu trebuie sa merg nicaieri azi, iar pe Roxana cred a o luam de la scoala cu sania.
Denisa, ce frumoasa e Ema! Mie imi dau lacrimile cand vad piticutii pe scena, de abia ma abtin sa nu plang in hohote!
Iar Alex e atat de fain acolo in saptele copiilor, pe scena...
Asa a fost si la serbare la Roxana, Cristi era tot in fata, ba la microfon, ba la decoratiuni, nici vorba sa stea pe scaun... iar ieri ea a avut concurs la gimnastica... bineinteles ca s-a cocotat si el la inele si a facut tumbe la sol, ca nu se putea altfel
Dragaica, sper sa treaca repede! Nu-i bai daca nu mananci nimic, dar bea multe lichide si neaparat saruri de rehidratare! Ca le tot pierzi prin scaun si asta e motivul pentru care te simti molesita si slabita. Daca nu ai saruri in casa, mananca neaparat ceva sarat, sau pune putina sare in apa pe care o bei.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mi_ro spune:
Maru - ti-am trimis pe email niste documente pentru cautare de slujbe din Hidden Market. Sa aveti succes!
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
Dragaica spune:
Donia multam de sfat am bagat la cutiuta.......
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
try spune:
Azi iar m-am dus la servici ca sa am de unde pleca. Am ajuns pe la 7:30 ca a fost lejer pe autostrada (cre' ca s-a speriat jumate din forta de munca a toronto-ului de previziunile de ieri) si la 10:45 m-au trimis acasa avand in vedere furtuna de zapada. A vrut sefu' sa ma vada acasa in siguranta (dear fi asa de dragut si intelegator si-n altele...he, he, dar nu le poti avea pe toate). Asa ca pana in 12 era acasa. Cu toata nebunia de vreme, s-a mers ok pe autostrada. Nici picior de masina de deszapezit, dar oricum furtunea asa rau ca degeaba ar fi bagat masinile ca dup-o ora ar fi fost la fel.
Si pe minunea asta de vreme diseara mergem la Disney on Ice. Mizez si eu sa or sa fie multi care sa renunte la driving si sa vina cu metroul sau Go-ul si ca n-o sa fie nebunie mare prin centru.
Maine cica iar furtuna de zapada... ce iarna, frate, s-a pus serios pe treaba.