Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (246)
Raspunsuri - Pagina 8
bernix spune:
La multi ani, Mandarinutza!
La multi ani mami de Annisia!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
papanash spune:
Mandarinuta,sa-ti fie viata un cantec , la multi ani cu sanatate !!!!
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
luy spune:
Sa-ti traiasca mama, Annisia, inca 100 de ani si sa se bucure de nepoti si stranepoti
, iar voi sa va bucurati de ea !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
Sabina, felicitari, esti grozava ! Superwoman scrie pe tine, sa stii !
Bravo ! Bravo ! Bravo !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Annisia spune:
Multumesc frumos pentru urari!!! Mandarinutza iti doresc si tie numai bine, multi ani fericiti cu sanatate, dragoste si belsug!
Noi am petrecut pana acum. Si mor de oftica, pentru ca nu imi mai gasesc aparatul foto. Ori l-am pierdut ori mi l-a maritat Yanis... Ii facusem un aranjament floral superb mamei si vroiam sa vi-l arat. Greyeras l-a vazut. NU-i asa ca era super truper?
M-am intalnit si cu-cu-mnatica. Era ata de speriata de sarcina ei. Mai ales cand am inceput ca vezi ca aia nu-i bine, aia n-ai voie... Pai se infipsese direct in icre, somon si mai bea si o porcarie de suc, chipurile de mere (numai chimicale). Parca noi nu mancam icre si peste crud, nu? Carne tocata si ce nu mai era indicat?
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
luy spune:
papanash, nici nu stiu daca sa te felicit sau nu ![]()
Oare chiar iti doreai cu adevarat sa pleci in campanie in Africa ? Hmmmm, zau nu stiu.
Dar stiu sigur ca mie imi pare bine ca n-am scapat de tine 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Annisia spune:
Roxule, ai vazut cum m-am dus ieri la munca, da? Ei bine, azi le-am facut o bucurie si mai mare: m-am dus in fusta scurta... Hihihihihi... NU ma vazusera niciodata. Am mai fost in fuste, dar lungi pana-n podele. Uite cum se prosteste omul la batranete...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Ce melodie frumoasa!!!!
http://videoclip.cinemall.ro/crazy_loop_dan_balan/crazy_loop_dan_balan_-_despre_tine_cant.html
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Sabina spune:
nnisia, La multi ani mamanului! Io mancam toate prostiile, pe mine nu te baza la corecturi:D
fetele, va multumesc de felicitari, da sa stiti ca mai am doua examene 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Nu reussesc sa mai citesc din urma, sunt obosita tare,am stat multe ora nemancata si aproape nefumata
.
Luy,nu stiu daca-i de bine, stiu doar ca ma bucur mult ca a stat Ghighi cu taica-su pt. prima oara, timp de vreo 5 ore s-au jucat,au mancat, pentru prima oara tati a facut bibe ( habar n-avea cum).
Si m-am felicitat ca nu i-am luat cu mine, erau copii adusi din timisoara, Brasov,constanta, au venit atatea ore pe masina si apoi la filmari...
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun