Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (246)
Raspunsuri - Pagina 7
mandarinutza spune:
Felicitari Atomicei pentru prestatia de la serbare! Am admirat din urma pozele cu frumoasa balerina!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Dragelor, ma retrag si eu ca sunt obosita si atomica mea nu se culca fara mine. Deja e tarziu! Noapte buna si linistita!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
mandarinutza spune:
Felicitari Atomicei pentru prestatia de la serbare! Am admirat din urma pozele cu frumoasa balerina!
Poze
Sabina spune:
Madarinuta, daaa, zi-mi pe unde vine magazinu.
Eu mai am si un magazin exact vis vis de mine, poate au si negri, ca aveau anu trecut f multe culori.Da e bine de stiut de el, pt fetele care stau in zona( e pe Iancului, lanaga Domo)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
Andreea nu cred ca s-a suparat nimeni, daca eram mai multe ne calcam in picioare, spatiu mic |
Andreea, deja ti-a raspuns Cecilia, nu s-a suparat nimeni. Personal, cred ca locul tau era la serbarea de la scoala 5, ma bucur ca ai fost acolo si ne-ai povestit despre bucuria copiilor de acolo. Astepatam si poze ! Si te rog sa scrii despre asta si la subiectul cu ajutoarele mosului, sa afle si celelalte fete

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
Sabina spune:
am aflat o veste minunata.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130932
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mandarinutza spune:
Sabina, multumim pentru vestea buna! Felicitari Ale!
despre magazin, cum intri in Cercul Magic, o iei la stanga pe primul rand de standuri si pana sa ajungi la jumatate este un magazin numai cu dresuri si ciorapi (vis-a-vis e unul de clame si accesorii par)
Poze
papanash spune:
vin cu veste buna: n-ati scapat de mine, deci nu plec in Africa ![]()
acu ma bag sa citesc, azi n-am avut net dimineata, am dat multe telefoane si cica s-arezolvat pe la 7 seara.ma bag la citit.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
cecilia L spune:
Felicitari Sabina, ma bucur ca ai terminat cu bine, acum o sa ai timp sa-ti petreci cu copilasii tai minunati.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
luy spune:
La multi ani, Mandarinutza ! 
Sa fii fericita alaturi de minunea ta de fetita si sotul tau, care sa va rasfete si sa va indeplineasca toate dorintele ! ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !