Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (246)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina se pare ca avem de asteptat cu raspunsurile.

Am uitat sa precizez ca am vazut multe poze frumoase,toti protagonisti si mamicile lor.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Erina, bine v-ati intors sanatosi. M-a emotionat tare revederea voastra cu Daria. Si m-am delectat cu pozele. Cei cadorisiti de Mosu' din Germania sa le foloseasca sanatosi. Eram curioasa cat a costat ball poperul si de unde ati luat-o? Imi pare rau ca nu am apelat la tine pt o jucarie, insa nu am stiut ca ati plecat cu masina.

Annisia, La multi ani mamei tale!
Sa fie sanatoasa si mandra de progenituri, ca are si motive.

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu

La multi ani Teo! (10.10.2007)

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Mariana, ce dulce e Eliza, pare tare cumintica, si e asa de frumoasa in rochita de Craciunita!

Multam . Intr-adevar pare cuminte , intr-una din poze se vede clar ca mi-a intrat pe net de pe telefon . Noroc c-a tinut putin sedinta foto. Vedem cand o veni factura .
Ioi, ce de dintisori are Antonia! Am vazut ca a hranit broscoiul, dar a tras si matza de coada ??

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Mariana, mata din poza era tare blanda, statea sa fie trasa de coada, asa o mata mi-as dori si eu, dar trebuie sa-l convig pe Andrei ca el nu vrea animale in casa.

Devylla, esti o mamica foarte frumoasa si arati tare bine cu noul look!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Sunt franta, am avut o zi de alergaturi, suparari la birou, intarziere la serbarea fetei. Desteapta aia de educatoare mutase serbarea mai devreme si nu stiu de ce nu m-au notificat sau ce s-a intamplat cu noua invitatie. Dupa ce ca am facut o ora jumate pe drum pana acolo m-au si sunat ca ma asteapta toti. Pana am ajuns eu incepusera, abia am schimbat fata cu costumul de fulg, si-a zis poezia, a mai tinut putin si gata. La 6 jumate era gata, nici nu a apucat bietul tati care a infruntat ditamai traficul sa prinda ceva. Nu mai zic nimic ca sunt destul de suparata si de asta. Dar ma gandesc ca prea ma necajesc si vaicaresc din nimicuri si mai bine incerc sa iau partea buna. Am o fata minunata, a recitat tare frumos si a cantat toate cantecele. O sa pun poze mai incolo.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Despre impachetat si sortat banuiesc ca au povestit fetele. Am mai scris si eu la Ajutoarele Mosului, puteti citi acolo, spun doar ca a fost o echipa de milioane. sufletistelor mamici si mai ales participantii minori.

Chiar va rog mult sa accesati subiectul cu Ajutoarele Mosului, am cerut acolo sprijin in cateva privinte, poate mai gasim pe aici voluntari.

Doresc sa reinnoiesc si aici multumiri pentru contributia tuturor participantelor!

Aaa, o sa pun mai incolo si niste poze de la actiunea de azi (Papanash, o sa iti para rau ca nu ai putut participa , iar lui Ghighi ca nu s-a alergat cu Cristi si Maria).

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Andreea11, nu iti face griji, e super ca ai participat la scoala 5, asteptam pozicile.

Vazut numai printese tare frumoase, pe Eliza Craciunita, pe Antonia turista la Vulcanii Noroiosi, Teo cea cuminte si cooperanta pe olita!

Alinus, solutia e sa te obisnuiesti cu ideea.

Sabina, sa stii ca ti-am tinut pumnii, inca ii am inclestati. Uite, nici sa impachetez ca lumea nu am putut cu pumnii asa. Hai nu ne mai fierbe?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Claudia, na ca am comis-o! Am confundat-o cu Teutul Alinei!

Asa ca mi-am amintit de moldoveni. Am vazut pozele cu Tudor in brate la frumoasa mami!!! Sa va fie de bine cumparaturile de la Esprit. A prins tati billiger ceva ca mie mi s-au parut cam scumpe...
Daca suntem sanatosi imi propun sa merg din nou in primavara pe Mariahilfestrasse sa imi inoiesc garderoba.

Alinus, Ball popperul de la Playscool l-am gasit redus cu 26 euro. Cind am mers apoi intr-un supermarket am vazut chiar la 15 euro. Daca imi spuneai il strecuram cu siguranta pe undeva!

Edit: dupa excursia asta iar m-a apucat pofta de emigrat! Mincarea e mult mai ieftina ca la noi, hainele la fel...Ma uitam si eu la o tipa care facuse cumparaturi (mincare) importante cu 102 euro. La noi cred ca as fi luat numai 3 sacosele cu aceiasi bani. Deasemeni am vazut un trenci la HM in Lipzig (nu l-am luat) la 50 euro. La noi la Zara costa dublu sau mai mult. Despre cosmetice nu mai spun...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, felicitari pentru fulguletul istet!!!

Asteptam cu interes pozele de astazi! Thank you for your work!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Roxana, multumim..
Abia astept sa vad pozicile de la serbare...

Mergi la inceput