Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (246)
Raspunsuri - Pagina 4
Erina spune:
Buna seara!
Annisia, la multi ani mamei tale! Petrecere frumoasa!
Astazi s-au nimerit ambele perechi de bunici la noi si am sarbatorit-o pe Daria. Asa au vrut ei
. Miine face 1 an si 3 luni.
Astazi Daria a mincat mai bine. Asa m-am bucurat! A fost si cuminte ca deobicei. Mai nou intelege sa puna la loc ceea ce ia si sa isi stringa jucariile.
Ne-a adus bui decoratiunile si bradul. Cum se culca Daria il impodobesc. Vroiam sa il pun mai ferit intr-un colt dar mi-am dat seama ca nu este spatiu
. Asa ca va fi spre geam ca anul trecut si va arata cam la fel. Nu am mai cumpart nimic nou pentru ca e criza nu-i asa?! Parca nu imi mai vine sa dau bani pe maruntisuri. Am sa ii iau doar un glob Dariei pe care sa-l inscriptionez Al doilea Craciun.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Daaa, si eu astept raspunsurile la intrebarile puse de Cecilia. De la cea despre Papanash pin al cea despre Tomasa.![]()
ANDREEA11 spune:
Ma bucur mult ca nu v-ati suparat!!!
Aseara am primit un tel de la directoare care m-a rugat sa particip si eu la serbare, asa ca am fostr acolo si ziceam sa ma lase sotul si la licelul TN care e la o aruncatura de bat de sc 5, insa a primit un tel cat eram eu la serbare si a tb sa plece urgent, deci am ramas cu Cris. Asa ca asta e explicatia mea si inca o data IMI PARE RAU!!!!
Erina spune:
Alinus, si eu am nascut tot la Cuza Voda. Acum un an si un pic nu auzisem despre mamicile cu puiuti care treabuiau sa ia in greutate sa fi platit ceva. Eu am platit cazarea pentru ca am stat in rezerva privata.
Erina spune:
Claudia, ce dulce e Teo!!! Si ce cuminte sta el pe olita!!! Bravo!!!
claudia1178 spune:
Erina...Teo e fetitaaaaaaaaaaa
...
Alina, mi-am adus aminte....cand eram in spital, era si o mamica care a nascut o fetita sub un kg dar care venea de 2 ori pe zi sa se mulga pentru fetita ei..Norocul ei era faptul ca locuia in Isi...Deci nu stiu ce sa spun....
isabeluta spune:
As vrea sa multumesc si eu fetelor pentru ajutorul dat la impachetat!Rox 

Bernix 
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
mandarinutza spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari! Sunteti deosebite!
Annisia, la multi ani mamei tale!
Mariana, ce dulce e Eliza, pare tare cumintica, si e asa de frumoasa in rochita de Craciunita!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Alinus, eu stiu ca nasterea este gratuita in Romania, iti dau intradevar la iesirea din spital cheltuielile pt tine si bb dar nu spune ca tb sa le achiti tu, de altfel nu-ti cer nici macar adeverinta de la ,medicul de familie, parca cer de angajat...sau nu mai stiu eu, daca vrei o intreb pe nasa care a nascut de o luna, dar sigur nu a platit nimic. Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Cecilia, amica de care spuneam a fost lasata sa stea in spital 10 zile dupa nastere, cica atat de maximul de spitalizare in cazul ei, si nu sunt motive medicale ca sa mai stea internata. Dupa cele 10 zile, sederea ei in spital se plateste ca la hotel, 50 ron/zi. Ea si-a gasit chirie in Is, sta acolo cateva zile pe saptamana(cand vine si sotul ei), in rest sta in spital, pt ca e destul de greu sa faca naveta intre spital si gazda numai ca sa-i dea laptic, mai ales ca tb sa respecte un anumit ritual de igiena cand intra la prematuri.
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
mandarinutza spune:
Lavinia si Yaia, multa sanatate puiutilor!
Si pentru ca nu v-am mai aratat de mult poze cu Antonia:
http://good-times.webshots.com/album/569209126hvXHIF
sunt de la sfarsitul lui octombrie de cand am fost la Buzau.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze