Puiuti de randunici 2008!! ( 166 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

bitza, nici randunoiului din dotare nu-i place aparatul, motivul acelasi...piele fiiiiina de d-soara, nu ca s-ar vedea!
m-a impresionat durerea Alexandrei, trebuie sa "ajung" si eu cumva la ea.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

nicoleta, lasa butoiul, dai numai lui drumul de pe munte, poate scapam odata randunimea de el! hai, ca trec racelile in cateva zile, la timp sa va bucurati de primul craciun in componenta asta!

cami, uite inca un catolic mic, e drept ca pe rit greco
http://good-times.webshots.com/photo/2689151890103392202YeTkhl

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

hai ca mai am un mesaj pana la 666, brrrrrrrr...

si mie chiar imi trebuie un sutien, ca cel preferat s-a cam intins in la ce latime am avut in spate (si ce cupa!!!!!) in ultimul an
deci il astept

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo, nu mah, la fantani in IOR, o sa pun poze, dar mi-e lene sa descarc acum..
miha iti iau sutienul?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Miha,nici eu nu te las sa iei sutienu!ca eu inca nu l-am primit pe al meu,da???

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Luny, pai da, de fantani vorbeam si eu ok, ma mai duc si-n timpul saptamanii o data ca sa vad daca-s defecta eu sau doar am nimerit prost
Miha si voi catolici? Mai, dar ce pui mic si scump si stii ce-am mai ochit eu? O bunica (cred) frumoasa ...sa fie mama ta? (cu bluza alb-negru)

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu stii la ce ma gandeam, Mimo, cand ma plimbam p-acolo?..la Austria!! nu's de ce, dar asta imi inspira, din ce stiu de la lume care a fost si din ce poze am vazut...mai ales ca era asa lejer, si lumea relaxata....unde n-ar fi asa mereu?.. hai ca descarc poze

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ce de ofticoase atenteaza la sutienul lui Miha Eu ma retrag la politica, ca mi-e un dor de Boc
Nu inainte de a raspunde Ioanei ca si eu tot Nan si numai NAN am dat baiatului si n-am avut probleme, de a o pupa pe Stela pt rabdare si suparare , pe Nicoleta ca sufera alaturi de mine cand aude nasul infundat al lui fi'su, pe Adriuta pt muraturi si dulceata de portocale vreau si eu ....unde-i Bubu, ca a zis ca ne arata blugii?!!! Aaa, as vrea sa va poftesc sa nu mai ravniti la postul ala de secretara fir-ar ea de viata sa fie ca iese el soarele si pe strazile voastre ...si nu in ultimul rand Liana, YEEE, nu-s singura cu barbat mai tanar (al meu zice ca daca nu era el mai tanar nu mai vedeam eu copil mic la varsta asta )

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ce ma ofticati cu barbatii vostri mai tineri!
eu am fost cu Ilinca in oras, doar noi doua, ca fetele, cu metroul ne-am dus, cu tramvaiul ne-am intors, nervii mei intinsi pe jos....

I-am luat pantofi argintii cu fundita pentru serbare, evident cu un numar mai mare....dupa ce mai aveam un pic sa impusc niste vanzatoare!

Va pupez pe toate si ma duc sa il caut si eu pe Boc la TV si pe al meu sot batraior in pat!

Noapte buna!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hai ca era sa zic neata, in loc de buna seara! Sunt obosita moarta, dar tot am vrut sa va salut si sa va pupicesc.

A fost asa si-asa la serbare, aglomeratie mare , eu am stat mai in spate asa ca toate pozele sunt de departe si numai cu varful capului copilului. Ca naiba, asta e..., daca am vazut la un moment dat ca n-am cum sa filmez si pozez, am inchis camera si macar le-am urmarit programul! Dragii de ei, tot micuti sunt!

Luny, ce ma bucur ca ti-a placut in IOR!!!! Aveam emotii ca vii si tu cu cine stie ce impresii si chiar ca nu mai scoteam capul! Imi pare rau ca nu ne-am vazut azi...

Cristina, cum sta Daria in picioruse!!!! M-a dat gata! Frumosi tare copilasii tai si mamica la fel ca doar ea i-a facut!

Miha, ce bine ca au iesit bine investigatiile si ca tu te simti mai bine, ma bucur mult!

Mimo, LA MULTI ANI CU SANATATE Mimonixului!

Offf Stela, ce rau imi pare ca te chinuie Tea, ce sa facem mai mai, trebuie sa le suportam ifosele! Hai ca se fac ele mari si scapam de problemele astea, o sa dam de altele.

Slava Domnului, Sufletica mananca bine rau de tot, sa n-o deochi, absolut tot ce-i fac papa in intregime. Sunt foarte, foarte multumita.

Oauuu Bitza, chiar ca te inoiesti, sa stapaniti sanatosi mobila! Ce mai face buburuza ta?

Adriuta, ce frumos scri tu la fiecare in parte, e o placere sa te citesc! Am citit si de povestea cu ratza! Vreau sa-l mai vad pe Adrian in actiune...pleaseeee, mai vreau filmulete!!! Este asa de frumos!!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput