Puiuti de randunici 2008!! ( 166 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Cata

Pozele sunt facute cand erau la noi parintii mei si nepotelul meu si era casa ca dupa razboi Asa ca unul dintre pui nu e chiar al meu de tot

Am pus si pozele cum mananca Giorgos cu paiul. De la inceput i-am dat asa fructele si crema ca imi e lene sa-i tot basculez cu lingurita si el sa soarba cate putin din ea. Asa e f rapid

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Raluca, am remarcat ca un copil era mai blond si nu al tau!
Am vazut si poza cu Giorgis cu paiul, dar am crezut ca se juca! Stie sa traga? Ce baiat mare!
A, si mi-am amintit ca mai am o intrebare...sa nu radeti de mine, ce inseamna s'agapao?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Inca ma declar cu o legatura pine inchegata cu butoiul dar uite stiu sa zambesc

va

Nicol, stiu cum trebuie s ate simti dar nu te invinovati , uite si sa treaca , sa aveti drum bun la intoarcere.

Tuchi , s-au spart gheneoanele, sa stii , , m-as plimba io prin magazine , dar ajung in ele numa la orele de inchidere, ca deh am scarbici. la tine

Liana , si tu brutus , si la tine s-au dus gheneoanelesi la tine

Ela , sunt alaturi de tine ,

feletor mai trag un bocet , dar macar asa ma racoresc.

va si spor la treaba fara vase sparte.........

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Tuchi cam asa a fost si exprimarea lui unchiu-miu(care are 40 de ani sa nu credeti ca-i bosorog) ca el cand se facea cu masina electrica il irita, si ca trebuia in fiecare zi sa faca asta, si in plus nu-i lasa senzatia aia misto fresh de dupa barbierit.El a avut masina acum vreo 10 ani.
DAca este asa, ca irirta fata inseamna ca nu pot sa-i iau lui bitu' ca el chair o are sensibila.

Luny a comandat un prieten de al nostru de pe net, habar nu am pe ce site. daca vrei il intreb.Sa nu-mi zici ca-i vorba despre aceeasi sticla putacioasa.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi mi se pare aiurea ca ti-au intarziat analizele, mi mi s-a intamplat sa apara si putin mai repede...3 zile lucratoare trebuiau sa fie la tine, nu? vezi pe site ca tre sa fie un mod de a reclama!
nicol pai vezi mah ca este si o parte buna, ai scapat de smotruiala!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

giani ....daaaa, s-au dus gheneoanele ....si in caz ca a mai ramas vreo urma, mai sparg eu ceva pana la finalul curateniei ...
auzi mata madame mai da-l in...pisici de butoi, iesi din el.... si de ce nu spui bre ca vrei sa te racoresti? ca acus aranjam de-o galeata cu apa rece ...... hai ca te ajut eu sa spargi si tu gheneoanele : vii la mine, si iti dau eu sa spargi un pahar ceva din alea "dezmembrate" deja de soacra-mea , care cam de cate ori vine, "reuseste" cu succes sa le desperecheze .....

tuchi de la miniblu e premergatorul, dar are nivele de inaltime; si am incercat si varianta asta, numai ca mandra mea, dupa ce s-a ofuscat nitel, repede si-a dat seama ca nu o impiedica deloc treaba asta, ca daca se apleaca si se prinde cu mainile de cracutii aia de la premergator si apoi de bordura, si impinge, reuseste foarte bine sa se ridice de fund si apoi sa scoata primul picior ... asa ca mai bine o las la nivel mediu, macar sa nu cada de prea sus.....ei, asta e....sper doar sa o am in vizor, sa nu isi ia avant prea mare vreodata

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Zoze - imi pare foarte rau pentru suferinta bunicului. Multa sanatate!

Nicol - mami necajita!

Tuchi si Liana - cand se sparge ceva e semn de noroc care suna la usa!

Olgutza - abia astept sa citesc povestea, am citit doar inceputul deocamdata si pare tare faina! si mai ales daca vine de la Gazella, sigur o sa-mi placa. Imi place tot ce zice, e minunata!

Si v-am pregatit niste poze:

Special pentru Tuchi-Toma necredinciosul aici imi pare rau de calitatea imaginii, era setat aiurea aparatul si sor'mea nu observase, plus ca trebuia sa faca rapid poza ca nu sta mult Daria.

In rest poze relativ noi cu mine si minunile mele! o sa vedeti niste poze cu Vladut in plina actiune , trebuia sa-i gasesc la Vladut o activitate interesanta si linistita, ca eu bucataream si Daria dormea.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Tuchi, te iubesc inseamna!

Am venit si noi de la pediatru. David e strong, e totul ok. Desi fontanela i s-a inchis de la 7 luni, nu e nicio problema. L-a masurat din cap pana in picioare, s-a lungit, are 78cm si mai are si 10,8kg. Acum e si decalotat, e supeer! A zis ca are putin evazat toracele si sa ii dau vigantol in continuare si fier zilnic, pana la un an, care 6 picaturi. Clciu nu trebuie. A zis mai multa apa, ca nu bea destula. Si cica exista o apa cu mai putine saruri, sa-i dau din aia. Nu mi-a zis firma, a zis sa caut prin Carrefour sa gasesc una cu un cap de copil pe ea. Ati vazut asa ceva?

Aaa, si m-am hotarat sa-l trec pe Nan, pt ca Humana m-a saracit si david bea f mult lapte. Mi-a laudat Nanul, cica are probiotice, care sunt altceva decat prebioticele. Mi-a explicat ea, dar eu nu am bagat la cap prea bine.

E bine ca e bine!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

ah, si inca ceva - ma bucur ca a reinceput sezonul tuchismelor "lipsa concentratiei asupra partzului" ruls!!!

Liana - Teo vad ca e chiar expert in evadari!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

cristina ce bine ar fi sa vina norocul ala, nici nu tre' sa mai sune, las usa deschisa
v-am vazuuuuuuut ....sunteti frumooosi ....ai niste puiuti dulci foc, si iti seamana amandoi....ce sta dariuta in picioruse singurica ....brava si la mai multe progrese

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput