Puiuti de randunici 2008!! ( 166 )
Raspunsuri - Pagina 18
mihatp spune:
salut randunimea
refuz sa intru in butoi! refuz sa intru in butoi! refuz sa intru in butoi!
nu de alta, da' e mare aglomeratia acolo, si-s si eu mare, am nevoie de spatiu
dimineata asta a fost ca la nebuni! a stat maya linistita peste noapte, nu si-a bagat nasul in clei, dar dis de dimineata n-a mai rezistat. asa ca in mare agitatie, sa-i smulgem cartonul, s-o curatam, nervi pe randunoi ca aseara a zis ca "garanteaza el!"...de la serviciu?! in momentul “t” eram pe am reusit cu greu sa-i luam mare parte din adeziv… sper ca nu a inghitit nimic! Acu’ e tare abatuta, mi-e inca teama ca s-a dus si pe gat.
Se linisteste situatia, ma duc iar pe
Cand aud un buf-poc si zbierete. Adica maica-mea se imbraca sa mearga in oras si-l insarcineaza pe taica-meu cu supravegherea lui Luca, care era LEGAT in leagan. El il desface, ca tare-i place sa-l ia in brate, si se intoarce 1 secunda…timp in care s-a savarsit primul contact cu pamantul. Pe covor ce e drept!
Alte strigate si agitatie si nervi… sar din nou de pe si-l linistesc cu greu. Nu s-a lovit la cap, a aterizat pe obraz, era singura zona rosie, dar s-a speriat la greu!
Si e numai ora 11!!!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
Miha...
Iesim si noi afara la o gura de aer...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mimonix spune:
Miha, concluzia mea e ca stai prea mult pe
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mihatp spune:
si am uitat finalul...ghiciti ce am facut dupa ce s-a linistit?!
exact, m-am dus pe
editez ca am uitat un amanunt important (, cum poate fi un amanunt important?!)...sunt si la CM
asta asa ca sa inteleget cu adevarat agitatia de la WC
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
Olgutzika spune:
Vladut, Robert,Diana, Stefanut si Andreea
Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!!!
La Multi Ani, Mimonixu'!!!
Sa iti traiasca soata, Mimo, sa fie sanatos , sa invete sa alimenteze Vladutul si sa iti faca tie cadouri ! Multa multa fericire si implinire sa aveti, dragilor!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
naty feliicitaaaari ptr cele 8 kg, e cat Mufa!! prea avem noi casele asemanatoare, asa ca te poftesc de mana cu Stela sa vezi si cum isi scoate ochii Mufy si cum se trage de par la masa in cazul in care nu are mainile ocupate cu ceva interesant!
mimo eu ii dau un galbenus pe saptamana, e putin?..
miha, biata de tine, hai ca juma de zi s-a dus!
Mufa doarme, eu ii fierb carnea de vaca, mai fac si ceva ordine p-aici, sper sa iesim dupa pranz..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Mai am 13 mesaje si ma fac si eu MATURA langa Liana
Uof, nu reusesc sa tin pasul ! Si nici pe atletul Adriutei nu il vad, ca ne e Iutubul filtrat la serviciu Da' am vazut bulina lu' Cami, Mufa supraveghetorul si botezul lui Luca de Miha Iar Gecko doar m-a starnit cu poza ei unica
Nepoata-mea a luat 10 in teza unica de la mate si 9.75 la romana. Asta dupa ce a facut-o lata RAU sambata, va povestesc pe seara, ca sa vedeti din ale adolescentei si sa nu se mai planga Mimo ca vrea Teo singura la mare
pi tati!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
lianam spune:
buna ziua, deja, si de pe la noi .....
cristina, clau multumesc de aprecieri ....clau zici ca acu' tre' sa "scot din mine" numai "maturisme", ha?
miha super tare cu soricelul....dar daca nu are pe unde iesi, crezi ca moare de decibeli inalti ? sau scopul e sa surzeasca sa nu auda matza si...hatz sa-l prinda
luny ...la fel am avut si noi noaptea...s-a trezit, s-a jeluit....nici cu noi in pat nu se calma....i-am dat nurofen, gel pe gingii...intr-un final, spre dimineata a adormit cu noi in pat....
alicelule pai de muuulta vreme, are nasucul mai mereu infundat, uneori curgator, se freaca raaaaaaaau la nasuc si ochisori (chiar si cand abia s-a trezit deci e odihnita, nu de somn face asa....uneori si in somn face asta)....chiar e nervoasa rau cand se freaca, stranuta destul de des si are cearcane mai mereu si ochisorii cam sticlosi....cam asta ma duce cu gandul ca e o alergie, o rinita alergica (ceva respirator adica, nu de mancare....)
gata, send ca de 3 ore scriu .....
Liana, mami de Teo
lianam spune:
LA MAI MULTE LUNISOARE VLADUTU! sa fii sanatos, ca esti deja frumos, si sa-i faci numai surprize frumoase mamicii tale
mimo ce de sarbatoriti ai azi ....eeee, hai mai mimo ca "n-are ce pretentii sa are" lumea asta de la noi ....ca noi eram mature demuuult .....eram juniori supradotati, abia acuuuum suntem la categoria corespunzatoare
Liana, mami de Teo
lianam spune:
miha esti mortala ...pai daca s-au intamplat atatea pe ....sa vezi ce noroc te asteapta ....
olgutzu hai cu mesajele ....te astept la "maturat"
Liana, mami de Teo