Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 20
babyzapi spune:
Lauramiron lui Raphael i-a cazut buricutul in a 16-a zi de viata si nu a fost nici-o pb 
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
Alexa.1983 spune:
Ieri am facut 1 luna....si a fost si Sf Daniel...
asa ca am baut...aveti la semnatura poze de la petrecere...adik le pun imediat ![]()
Mi-a venit si mie raspunsul azi de la cordon blood....e suf sange placentar ptr 44 de kg...deci relativ ok....
I miss you beeeey
Ank83 spune:

Suntem si noi acasa de luni... ![]()
Suntem cumintele ...in afara de o partida de colici de azi noapte ... dar in reste nani..papa... caca ![]()
Am laptic destul de mlt ca seara mulg surplusul si il dau lui Raul.. e foarte incantat de noul laptic ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
alra spune:
mie mi-au zis de la spital ca buricul cade mai repede daca e dat cu pudra speciala (aici e una pe baza de acid acetil salicilic -sicombyl- care nu are voie sa atinga pielea, numai bontul) - la spital au dat si de cate 2 ori pe zi caci le-am zis ca imi e frica de buric.
acasa i-am dat si eu cu pudra de aia si a cazut in 2 zile, in a 7-a zi cred.
ALRA 10kg+
Vacanta cu Laura in Romania
babyzapi spune:
Ma bucur ca bebelina este foarte cuminte...super tare ca papa si Raul laptic de san. Un
pt copilasii tai scumpici
| Citat: |
citat din mesajul lui Ank83![]() Suntem si noi acasa de luni... Suntem cumintele ...in afara de o partida de colici de azi noapte ... dar in reste nani..papa... caca Am laptic destul de mlt ca seara mulg surplusul si il dau lui Raul.. e foarte incantat de noul laptic Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |

Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008) http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
Ank83 spune:
Isabela
...
Ideea e ca a cam inceput raul sa faca scene de gelozie...
... cateodata nici nu stiu cum sa fac... Ii e foarte draga Cecilia... dar atunci cand nu e in brate la mami ..tati sau buni 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
babyzapi spune:
Anka imi place tare mult poza unde se uita Raul la Cecilia si da sa o ia si el in brate...parca ii este asa putin teama de ea...dulci foc amandoi. In legatura cu gelozia lui Raul nu stiu ce sa-ti zic ca eu nu am decat un bebe, dar eu copil fiind eram geloasa cateodata (mai des) pe sor-mea...deci mie mi se pare ceva normal...
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS
elilov3 spune:
seara buna fetele
ale felicitari!!! ma bucur din suflet ca ruga ta a fost ascultata de Dumnezeu si acum ai o minune de bb-lina. Sa creasca mare, sanatoasa si vioaie sa bucure inima mamei si tatei (inteleg reactia sotului, la fel am patit cu sotul dupa moartea lui Pavel...efectiv a ramas ca un ghetar, asta pana sa nascut...acum e altfel). numai bine iubita 

eu
asi da oirce ca bb sa suga...m-am saturat sa il chinui cate 10 min inainte de fiecare masa poate poate o suge....cat despre tzatze..le urasc ma dor de inebunesc, numai ace prin ele, umflate, plang ori de cate ori ma mulg e criminala pompa tip seringa
, revin as da orice ca bb sa suga ...ce sa ma mai fag de atata durere efectiv din 24 de h 6 ma mulg sau mai bine de atata...acuma spre mamelon s-au format niste pungute cu lapte pe care efectiv nu le pot evacua, nici cu pompa, nici cu mana nici cu apa calda, cu nimic
astept sa vina sotul de la corectatul tezelor nationale sa ma duca oriunde la spital, la taiat orunde numai sa scap de durere 
eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Isabela ... Ideea e ca a cam inceput raul sa faca scene de gelozie... ... cateodata nici nu stiu cum sa fac... Ii e foarte draga Cecilia... dar atunci cand nu e in brate la mami ..tati sau buni ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
normal ca e gelos, nu pricepe ce-i cu mogaldeatza de sor-sa, dar simte ca l-a 'detronat', micul de el!
am vazut pozele si filmuletele, sunt tare dulci piciulicii tai! sa va traiasca! sper ca ai ajutor... altfel... nu-mi imaginez cum te descurci...
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!