Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 2
simona_1402 spune:
INTREBARE:
Eu am si un al doilea loc de munca, cu timp partial (2 ore). Am dreptul sa ma trec prezenta acolo cat timp sunt in post-natal? Ca in concediul de ingrijire de 2 ani sigur tb sa fac intrerupere - si ce tb facut, ce acte, ce fel de cereri, decizii. Daca stie cineva, please si un mesaj pe PM, ca asa nu am timp sa intru tot timpul si risc sa pierd raspunsul.
Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de
Mihai (8 nov 2008) POZE si
Radu (3 dec 1997)
mav spune:
Foarte emotionant! Aveti o familie superba!
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra povestea nasterii lui nicole in imagini http://cid-f7e22319c7daa4b3.skydrive.live.com/play.aspx/.res/f7e22319c7daa4b3!958/f7e22319c7daa4b3!959?ct=photos&sa=26440406 ALRA 40+ Vacanta cu Laura in Romania |
Mami de baieti:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
simona_1402 spune:
| citat din mesajul lui mav Amalia, nu stiu de ce aveam impresia ca la voi (tu, Simona...) e mai usor, pt ca aveti baietii mai mari... Evident, m-am inselat. Mici, mari, tot copiii nostri sunt si numai noi suntem parintii lor... ![]() |
Cu mine nu te-ai inselat. Radu nu e deloc gelos, chiar daca ma mai scap uneori si il reped cand vrea ceva de la mine exact cand sunt ocupata cu Mihai. Evident ca incerc sa ma controlez cat pot de tare si sa nu il cert chiar si atunci cand o merita, dar si el chiar intelege si nu se supara. Vrea sa ma ajute cand vede ca nu mai pot (pana la schimbat scutecul, evident
de
Radu (3 dec 1997)
Z_IULIA spune:
Gynei, Mav sa va traiasca micii crestini! Frumoase fotografii si frumosi protagonisti!
pe mamici si pe bebici!
Alra ce bine ca a avut cine sa-ti faca aceste minunate fotografii! Si mie mi-ar place dar nu stiu peste ce asistente o sa dau la sala de nasteri! 
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
simona_1402 spune:
| citat din mesajul lui alra povestea nasterii lui nicole in imagini http://cid-f7e22319c7daa4b3.skydrive.live.com/play.aspx/.res/f7e22319c7daa4b3!958/f7e22319c7daa4b3!959?ct=photos&sa=26440406 ALRA 40+ Vacanta cu Laura in Romania |
Alra, supeeer

. Am doi baieti - pot sa ma inscriu pe lista de pretendenti????Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de
Radu (3 dec 1997)
Amalia spune:
Mav sigur e mult mai usor la noi, ca sunt mai intelegatori copiii, dar sunt si foarte usor de ranit la varsta asta
.
Eu zic sa lasi casa momentan si sa impodobiti bradul...i-ai face o mare bucurie lui Sebi.
Foarte frumoase pozele de la botez!!
Superba biserica si mi-a placut ca ati fost numai voi acolo.
| citat din mesajul lui mav Amalia, nu stiu de ce aveam impresia ca la voi (tu, Simona...) e mai usor, pt ca aveti baietii mai mari... Evident, m-am inselat. Mici, mari, tot copiii nostri sunt si numai noi suntem parintii lor... ![]() Eu sunt foarte agitata... ca n-am reusit sa rearanjez casa dupa botez (desi petrecerea a fost la restaurant, mi-au intrat in casa si peste tot... multi invitati... incaltati ). Sebi doreste sa impodobim bradutul... sa se bucure de luminite... Nu am reusit sa cumpar niciun cadou si nu vad cand/cum voi reusi... Chiar de-i doar o prostie, ma streseaza chestia asta... ![]() Am mai facut un album foto de la botezul lui Antonio. ![]() Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
simona_1402 spune:
Ginye, Mav, sa va traiasca puitii crestini! Super pozici!
de
Radu (3 dec 1997)
mamiseli_11 spune:
Mav am vazut si primele poze de la botez si albumul de acum, foarte frumoase. Sa va traiasca micul crestin! Chiar am vrut sa te complimentez atunci dar cum a intervenit ceva chiar cand am vrut sa scriu (in speta un urlet mic de Miruna
), am uitat. Si nu au trecut nevazute pozicile pt ca e greu sa ignori un pui asa frumos. Referitor la fratii mai mari, nu mai am un copil ca sa va ajut dar sa iti zic ce am patit eu cu sora mea mai mica. O perioada de timp, cat trebuia mama sa se ocupe mult de ea, aveam impresia ca de mine nu mai stie, ca numai cu ea sta de vorba , ca o baga in seama. Cu rabdare mi-a explicat de fiecare data ca ma iubeste, ca are grija si de mine si s-a reglat treaba. Nu mai stiu exact in cat timp, cateva luni maxim. Diferenta dintre mine si sora mea e de 6 ani si imi aduc aminte. Si sotul meu povesteste la fel cu sora-sa dar si la el s-a rezolvat, e ceva trecator.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
alra spune:
mersi mersi :)
pozele din sala de nastere au fost facute de o studenta care mi-am multumit de mii de ori ca i-am dat voie sa asiste caci era prima nastere pe care o vedea. si s-a facut utila ![]()
tati a putut filma meanwhile.
si eu sunt tare incantata ca am si film si poze de data asta, cu laura nu am putut sa facem nimic caci situatia nu era prea relaxanta la nastere.
am vazut si eu poze cu pui mici botezati de gynie si mav, super! noi facem botezu mai spre vara...
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania
lauramiron spune:
Super tare, Alra !! Sa-ti traiasca papusile, ca sunt tare dulci amandoua
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

). Sebi doreste sa impodobim bradutul... sa se bucure de luminite...