Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
M-a surprins asa de tare vestea data de Alé ca-mi venea sa topai de bucurie.

Bravegirl, ce haioasa esti. Mi-am adus aminte ca la blocul de vizavi tot asa cineva isi luase un cocosel din acela micut si ne-a trebuit ceva vreme sa realizam cine ne da trezirea. Bai ce idei au unii. Daca vor animal de casa sa si-l tina in casa. Eu i-am trimite o scrisoare sa stie omul ca pe unii vecini ii deranjeaza cocosul.
Spiridus, si Elisa a stat aseara 4 ore agatata dupa care a dormit 4 ore. Si noi am zis ca-i citim Anei o poveste si stam cu ea sa adoarma si uite asa am atipit amandoi, m-am trezit la 12 noaptea si evident ca nu mai puteam sa ii fac baie asa tarziu , ce parinti relaxati. Oricum aici recomanda baie la 2-3 zile , incepem sa ne comportam ca norvegienii ca-i mai usor asa . Hai ca am deviat de la subiect. Mi se pare normal sa suga asa des in perioadele cu puseu de crestere, pentru ca asa stimuleaza productia. Daca dam lapte praf nici bb nu mai stimuleaza si creste si pauza intre alaptari. Daca am vazut ca nu se mai satura am luat Galafor 2 pastile si niste ceai de chimen/coriandru/soc si in timpul noptii a fost bine, 1 san la masa si s-a saturat, a dormit 3 ore dupa fiecare alaptare iar la asa program sunt multumita si odihnita.

Vreau sa va intreb, voi luati Galafor de 3 ori cate 2 pastile pe zi? Ca eu ma gandeam sa iau doar seara cand creste cererea. Si tot pe seara i-am dat SabSimplex. Adica nu vreau sa exagerez daca se rezolva doar cu o doza zilnica seara cand e mai agitata.

Julia, mersi de urari. Am trimis-o in rochita la gradinita si cu o plasa de fructe ca altceva nu pot duce de ziua lor. Sigur ii vor canta La multi ani! Si ieri a avut serbare, azi ziua ei, e o rasfatata, de fapt in casa noastra la sfarsit de an va fi tot o petrecere incepand cu Sf. Andrei pe 30 Noiembrie pana la ziua mea pe 30 Decembrie.
Tu cum te mai simti ca intri in linie dreapta? Ceva simptome?

Eu cred ca Z_Iulia naste ca nu vad nici un mesaj, nici online nu este.
Ginye, tin pumnii sa nu fie raceala. Poate ai timp sa intri sa ne spui ce a zis pediatra.

Am iesit si eu ieri cu ea putin afara, 10 minute cat a dat soarele si nu a adormit, sper sa iesim mai des dar vremea e cam nasoala.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye multa sanatate lui Stefanut. Sper sa nu fi racit mititelu'

Bebecris banuiesc ca daca sta treaz David toata ziulica, cel putin doarme noaptea nu?

Otilia La Multi Ani fericiti Anei si mult noroc in viata. Si petrecere frumoasa

Malinas super tare sotzul...am ras cu pofta! Sa stapanesti sanatoasa cizmele.

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!

Julia, mersi de urari. Am trimis-o in rochita la gradinita si cu o plasa de fructe ca altceva nu pot duce de ziua lor. Sigur ii vor canta La multi ani! Si ieri a avut serbare, azi ziua ei, e o rasfatata, de fapt in casa noastra la sfarsit de an va fi tot o petrecere incepand cu Sf. Andrei pe 30 Noiembrie pana la ziua mea pe 30 Decembrie.
Tu cum te mai simti ca intri in linie dreapta? Ceva simptome?

Eu cred ca Z_Iulia naste ca nu vad nici un mesaj, nici online nu este.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Otilia, merci de intrebare, ma simt chiar prea bine. Semne doar ca am eliminat ceva din dop, intepaturi in col, si contractii rare. Burta mi se pare ca nu a coborat cine stie ce. Eu merg la doctorita pe 24, dc nu se intampla nimic intre timp. Atunci e de garda. Poate o sa am un copil nascut inainte de Craciun si unul dupa.

Aseara am fost la serbarea Mariei la gradi. A fost super. Astazi o serbez si pe ea la gradi ca maine iau vacanta. Asta e, daca e nascuta pe 26.dec. I-am chemat un clown si are si tort. Sigur va fi incantata.

Si eu m-am intrebat de Z Iulia. Sper sa ne dea de veste.

julia
39+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaden spune:

Buna!
si bebele meu mananca non stop, la max 1.5-2 ore, nu stiu cum sa fac sa lungesc perioadele dintre mese.
pediatra mi-a zis la min 3 ore,stiu si eu sa citesc in carti, dar cum sa pun in practica?
bebele meu are 6 sapt, este vreun puseu de crestere acum? ca se trezeste acum si noaptea mai des, pana acum se trezea si o singura data pe noapte, acum a inceput la 2, 5, 7
Otiliav eu nu stiam de Galafor, sunt pastile?si sunt eficiente?
ca eu ma chinui cu ceai de chimen anason fenicul si as prefera pastile
Ginye[/red] sanatate multa micutului, sper sa fie doar o alarma falsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Spiridusule ai innebunit??? Am pretentii de la tine

Daca nu ai avea lapte suficient cum iti explici ca doarme asa mult noaptea? Si al meu de 2 nopti doarme cate 7 ore si ma trezesc cu sanii pietroi (dupa ce a papat el, am muls 300ml). Chiar voiam sa te intreb cum de ai facut mastita, ai lasat mai multe zile la rand sanii negoliti..si totusi nu i-a golit pana la urma bebe in timpul zilei...ca sa nu spun, cum sa se mai regleze productia in functie de cat ii trebuie lui bebe daca eu mulg...si mie mi-e teama de aia te invadez cu intrebari

Si David are cate o perioada de asta in zi cand parca nu se mai satura si ar sta mereu la san. Eu am intrebat pediatra si mi-a zis ca lui bebe pur si simplu ii place suga si stii cum mi-am dat seama ca are dreptate? Daca ii dau suzeta dupa ce a supt tace si e totul ok si crede-ma ca atunci cand ii e intr-adevar foame, de ex dimineata, pot sa-i dau si mama suzetei ca nu merge.

Daca ia bine in greutate si arata ok, eu zic sa iei NAN-ul ala si sa-i arati tomberonul

Na ca iar plange si acu cred ca ii e chiar foame ca nu a mai papat de pe la 11.

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

fetele, de cateva zile incerc sa trimit acest mesaj.
mah... io ma tot gandesc.... treaba asta cu suptul la 1h.. de fapt la noi este supt continuu timp de 3-4-5-ore..... nu cred ca e de bine.
vad ca mai suntetzi in club cu mine.. mIrtha, Laura, Amalia..... atata isi aminteste neuronu' nu datzi cu pietre.
eu am intrebat pedi.. ea a zis... completaaaare... nu-i lapte suficient, bebe oboseste, doarme 10 minute, iar isi aduce aminte ca ii este foame, iar mai suge.... stiu, nu va place, nici mie...
hgaidetzi sa facem brain storming, mai intrebati si voi la pediatrii vostri, daca inca doi zic la fel/./// imi caalc pe printzipuri si desfac borcanu' de NAN

upoffffff.. trage Ale de mine

ati prins voi ideea
astept reactii

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Olivia de www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Spiridusule ai innebunit??? Am pretentii de la tine

Daca nu ai avea lapte suficient cum iti explici ca doarme asa mult noaptea? Si al meu de 2 nopti doarme cate 7 ore si ma trezesc cu sanii pietroi (dupa ce a papat el, am muls 300ml). Chiar voiam sa te intreb cum de ai facut mastita, ai lasat mai multe zile la rand sanii negoliti..si totusi nu i-a golit pana la urma bebe in timpul zilei...ca sa nu spun, cum sa se mai regleze productia in functie de cat ii trebuie lui bebe daca eu mulg...si mie mi-e teama de aia te invadez cu intrebari

Si David are cate o perioada de asta in zi cand parca nu se mai satura si ar sta mereu la san. Eu am intrebat pediatra si mi-a zis ca lui bebe pur si simplu ii place suga si stii cum mi-am dat seama ca are dreptate? Daca ii dau suzeta dupa ce a supt tace si e totul ok si crede-ma ca atunci cand ii e intr-adevar foame, de ex dimineata, pot sa-i dau si mama suzetei ca nu merge.

Daca ia bine in greutate si arata ok, eu zic sa iei NAN-ul ala si sa-i arati tomberonul

Na ca iar plange si acu cred ca ii e chiar foame ca nu a mai papat de pe la 11.

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

fetele, de cateva zile incerc sa trimit acest mesaj.
mah... io ma tot gandesc.... treaba asta cu suptul la 1h.. de fapt la noi este supt continuu timp de 3-4-5-ore..... nu cred ca e de bine.
vad ca mai suntetzi in club cu mine.. mIrtha, Laura, Amalia..... atata isi aminteste neuronu' nu datzi cu pietre.
eu am intrebat pedi.. ea a zis... completaaaare... nu-i lapte suficient, bebe oboseste, doarme 10 minute, iar isi aduce aminte ca ii este foame, iar mai suge.... stiu, nu va place, nici mie...
hgaidetzi sa facem brain storming, mai intrebati si voi la pediatrii vostri, daca inca doi zic la fel/./// imi caalc pe printzipuri si desfac borcanu' de NAN

upoffffff.. trage Ale de mine

ati prins voi ideea
astept reactii

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Olivia de www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

sutien cam stramt in care aveam tampoane..si... pt ca ma umplu de draci cand ma trezesc uda, am indesat si o batista...apoi7 ore....., bzzzzzz mastita....

io cred ca a fost un canal infundat... si nu m-am prins... si o stat laptaria acolo......

ale, iubita, am citit povestea nasterii si multe imbratzisari..... iarta-mi primul mesaj... cam prea sec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna
fetelor supozitoarele cu glicerina sunt speciale pt copii?sau sunt aceleasi ca la adulti?
am in casa dar nu stiu daca sa ii pun sau nu,ca sunt pt mine,luate din tara.azi e a treia zi si el se chinuie sa faca kk,si nu stiu cum sa il ajut.nu stiu sa folosesc nici metoda termometruluica sa incerc.
inainte iesea fra probleme,ii dadeam sab simplex inainte de masa si in timp ce minca facea ,acum nu.si se stringe,tipa si tot asa de nu doarme nici noaptea.

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Malinas parca ma vad pe mine sambata la cumparaturi! Am iesit cu sotul si cu Luca, dar mergand intr-un magazin foarte aglomerat, n-am indraznit sa-l iau pe bebe cu mie, asa ca pe ei i-am lasat sa ma astepte in masina. Nu spun ce cros a fost ca sa le iau pe tote in timp scurt, dar mi-a iesit...

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Am uitat sa va zic ca aseara am iesit din casa pt 30 de minute (sa platesc intretinerea si sa cumpar bomboane pt marturii), atat am stat afara verificat pe ceas, si am facut tot ce mi-am propus si mi-am luat si super cizme. Sunt din piele intoarsa, maro, cu tocuri groase de vreo 5-6 cm si am dat pe ele 139 de lei. Sunt o frumusete. Nu am unde si la ce sa le incalt, dar... am cizme frumoase . Cand i-am zis tipei de la magazin ca am iesit doar sa cumpar bomboane mi-a zis ca data viitoare sa plec dupa bomboane cu bani mai putini in buzunar.

Cand am venit acasa si i-am zis sotului ca mi-am cumparat cizme, m-a intrebat daca s-a deschis magazin in lift .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Ginye multa sanatate, sa nu fie nimic! Sa ne spui ce va zice pediatrul..

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Fetelor sunt f suparata. De ieri bb nu mai mananca bine, e marait, respira greu (se chinuie sa traga aerul in piept) si are o transpiratie rece. Azi astept dr sa il consulte. Mi-e frica sa nu fi racit la botez.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra

www.slide.com/r/N9NP9mGY5z9yaBqE578NfMp4FAzTOspS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Botez

Mergi la inceput

Otilia LA MULTI ANI pentru micuta Ana! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Mergi la inceput