Mamici cu 2 pitici (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Am pus fata in bouncer si din nou la scris. Mama denarutata, ca mai.

Claudia, mai vroiam sa-ti spun, cred ca stii, caca nu trebuie sa fie cu mucus, ca stiu eu e semn rau. Desi si mirosul ala pe care -l descrii tu nu suna prea bine.Si sa nu faca multe , multe scaune pe zi, de ex 10. Eu am patit cu Cristian asa, dar face 10 scaune, efectiv dupa fiecare gura de mancare facea caca, avea mucus dar ii dadusem pe atuci niste branza de la tara si nu i-a facut bine deloc. Eram deja la diversificare, faza cu branzica. De atunci nu i-am mai dat in veci produse din lapte de tara. Dar la tine nu e cazul acum. Pacat ca nu mai vine moasa , te-a ajutat foarte mult.Sa mai vii cu vesti despre micuta.

Fata mea de ieri scoate limba pe afara si tot face asa .... ca un sarpe. Ce o mai fi schestia asta?

http://s240.photobucket.com/albums/ff172/crengu75/Serbarea%202008/

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Oana, teoria-i minunata, sunt intru totul de acord cu tine da' practica ma omoara.
...
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Da-da... cat am fost profesoara la liceu (8 ani) am vazut efectele unei educatii in spiritul "freak-control" si e tare nashpa, la baietzi le induce un "mi-se-rupism" de e jale, devin indiferenti si apatici in timp, apoi au revolte care te socheaza. La fete e rau de tot ca intra in relatii in care sunt dominate nasol de tot - si am avut o eleva frumoasa si foarte inteligenta care numai cu dobitoci se combina ca avea impresia ca daca e tratata dur, asa e bine
Acuma eu nu-s mare psiholog, insa pe noi parintii ne-au educat cu libera alegere, adica pe mama o tin minte de cand eram mica, cum imi zicea "eu cred ca... insa tu faci cum vrei, dormi pat asa cum ti-l asterni" si asta m-a ajutat mult in viata.

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_a

...

Oana, ce fel de lapte ii dai supliment? Ca ar trebui sa ma gandesc si eu de pe acuma pentru ca si in seara asta am simtit ca nu se satura, sa vedem daca se va trezi peste noapte...prefer sa-i dau supliment ca sa obijnuit sa doarma toata noaptea decat sa-i stric programul.
Eu as cauta Similac Advance cu soia, Stefan a baut pana la un an Similac si fff bine ia mers dupa el! Nu stiu daca gasesc acum si cat o fi costand dar am sa dau din curiozitate o cautare pe google.

Eu cu milumil, asta i-am dat si la Paul si de asta ii dau si Anei.
Inainte sa-i dau si papa avea si 300 de ml in cate o zi supliment, dar acuma doar seara maxim 100ml - uneori ma gandesc ca-i dau sa fie eu mai calma de dormit oricum doarme rau sau bine fara legatura cu cat papa.
Paul si acuma are masa de seara mai consistenta pe la 6-7, asa ca nici la Ana nu ma stresez cat papa seara, sa pape peste zi bine. Insa in cate o seara mi se pare si mie ca nu suge cum trebuie sau sunt eu prea obosita si insist cu sicla. Sapt asta numai aseara mi-a mers, in rest se joaca mai mult.
Si eu vreau sa trec iarna cu tzitzi dc se poate, apoi mai vedem eu si pana la 2 ani zic (acuma) ca i-as da mai vedem noi cu practica, asta-i numa' teorie
Citat:

Asa...si apropo de asta sa va spun compliment de la Stefan : Mami, esti mai grasa ca un cartof!!!

Asa-i de tare
Jale, i-as papa obrajii!!!!
Citat:

crengu, cum reusesti sa o alaptezi pe unde i se face foame? vreau sa pot si eu...da exemple...ca eu nu pot....l-am alaptat la mama, la prietena mea si atat.In rest...fug acasa sau nu ies de loc...

...
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Eu am haine largi in partea de jos si unde-i cazul imi gasesc o pozitie comoda si ii bag caputzu' sub bluza si pofta mare insa mai nou nu mai prea merge daca sunt oameni in jur ca-i curioasa, da' daca-i liniste papa si acuma oricunde - nu ca acasa, da' sa-si stampere amaru' e ok

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rromanitza

Neata fetelor,

Eu va citesc dar inca nu am starea de a raspunde tuturor....Cred ca am si o depresie ca as palnge intr-una desi trebuie sa ma abtin pentru lapticul micutului.....Dar din cand in cand mai scap vreo doua lacrimi....Imi este dor si de Cris si imi pare tare rau ca trebuie sa stam asa departe unii de altii.... Iar plang.....

Am si eu o dilema...nu mai tin minte de la Dvd dar cel mic doarme cam 4-5 ore si mananca apoi cam 100 ml. ceea ce mie mi se apre cam mult...Dar probabil unde doarme asa mult trebuie sa si manance...Ati avut bebei la fel? Face kk la greu, dar cum spuneati si voi nu pot controla cat suge.....

Si mie mi se ma iumfla si sanii ca pana se trezeste seful....Ce sa fac? Sa ma mulg sau sa astept pana isi face el singur dreptate?

Va pup!

Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008

Dana, nu te stresa - waw, ce fain ca doarme asa bine!
Eu cred ca 1-- ml de laptic de mama face mai mult ca 200 ml lapte praf - pentru ca e digerat mult mai bine si asimileaza ce trebuie din el. E greu sa nu stii precis cat papa, da' te obisnuiesti
Cand aveam zile in care imi venea numai sa plang, incercam sa ma gandesc numai la urmatoarele 3 ore, apoi sa vina seara, apoi sa treaca noaptea, si-mi repetam mereu "lasa ca si maine e o zi, o sa fie mai usor in curand"

Poate mai bine nu te mulgi decat putin, cat sa nu fie sanul tare. Mie imi ajuta garmastanul - tot am zis de el, ma masez pe tot sanul si nu mai e asa congestionat.
Curaj mamico

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

'Neata fetelor!!

Sunt franta dupa o zi incarcata dar zic eu ca am gatat cumparaturile de Craciun.. refuz sa mai cumpar orice altceva pana dupa sarbatori.Acum numai trebuie sa am grija sa nu dea Sofia peste cutiile si pungile cu cadouri..si sunt gramezi ca au inceput sa soseasca si pachetele de pe la matusi, nasi, prieteni, etc.

Si eu sunt din cele care sunt furioase pe teoria ca alaptatul ajuta la slabit.. nu slabesc si pace.. si mai am muulte kg de dat jos.. e jenant sa mentionez cat.. mai bine tac..

...
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

multi si atata

Mergi la inceput

fug la treaba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crengu75

poze

Ce print frumos!!
Si tu... asa subtirica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

am o scurta pauza...si hop sa vad ce faceti
Stefan se uita la desene...l-am pus sa iau o pauza, Matei doarme.

Ma sunat mai devreme dr sa ne cheme la vaccin pe luni
Sper sa treaca totul cu bine.

Cam atat...
Multumesc de raspunsuri legate de alaptat.Eu cred ca as alapta daca nu as avea incotro, doar no sa-l las sa planga...insa nu stiu daca as pleca undeva sa stau mai mult decat ora de alaptat...nu stiu...asa sunt eu poate mai pudica.
Eram la un spatiu de joaca cu Stefan. La Matei i se facuse foame si Stefan ar mai fi stat....eu i-am zis sotului :las ca il pun aici un pci la san! Sotul a sarit ca ars : vai...nu!!!cum sa-l pui aici???Hai ca mergem acasa mai bine! asa ca...am mers acasa...

Hai ca va pup, fug sa pregatesc mancarea pentru mine si pentru Stefan.

Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Ana, se pare ca sotul tau este mai pudic decat tine.
La mine pauza dintre supturi este si foarte mica, max 2 ore. Deci nici bine nu ies din casa ca vrea iar papa.

Oana, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui crengu75

Ana, se pare ca sotul tau este mai pudic decat tine.
La mine pauza dintre supturi este si foarte mica, max 2 ore. Deci nici bine nu ies din casa ca vrea iar papa.

Oana, multumesc.

da...e mult mai pudic! Mi-a zis ca el nu a vazut niciodata o femeie care sa alapteze in public si no sa incep eu sa fac treburi dastea.... asa ca...mai bine acasa in camera singurica cu puiul. Oricum, Matei daca este un pic de galagie nu mai papa, este atent sa vada de unde vine zgomotul.

Eu inca sunt aici, adica am mancat, Stefan na mancat nimic Nu stiu ce sa ma fac cu el...este in greva foamei...nu vrea nimic. Il las sa rabde foame.A mancat dimineatza o cana de cacao si un galbenus de ou fiert. Atat. Si este ora 15 indata si nu vrea supica si pireul cu carnita....i le-am lasat pe masa, sper sa le manance cand il apuca foamea. Spre seara fac niste papanasi pe care sper sa-i vrea.

Ne jucam

Mergi la inceput