Mamici cu 2 pitici (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui julax

Ana,azi la gradi?Nu au liber?

Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

nu azi ofcourse...de luni va merge.
Acum de exemplu imi sta cocotat pe mine ca vrea desene animate pe You Tube.

Voi ce mai faceti?

Cum va intelegeti cu Alex? Si la voi este renumita criza de 2 ani si jumatate

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ana,se pare ca noi n-avem de lucru aziEu trebuie sa intind o masina de haine,dar acusica...
De criza ziceai...hmmm,n-o simt prea mult,poate pentru ca are 2 ani si 4 luni?Vai,poate noi scapam de ea,sau ...
S-a trezit Ioana.Si eu care spuneam ca sunt libera.Am fost.A tacut.
Hai ca revin cu ceva la ce am lucrat aziIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

La multi si fericiti ani! Un 2009 mult mai bun decat 2008!Si noi am facut parte din categoria cu rev. la cabana plapumiora, dar fiind toti 4 ne-am simtit tare bine. Dragos a rezistat pana la 22 cand m-a chemat la nani, David pana la 23 si noi am stat pana la 1, cand mi se inchideau ochii, caci eu ma culc in jur de 21,30-22 dupa ce adoarme Dragos.
De luni vreau sa incep operatiunea olita, e a 3 a incercare, primele 2 au esuat. Asa ca va rog sa-mi tineti pumnii, ca prevat o mare incercare!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Iulia, de criza nu scapati!Poate fi si mai tarziu. Orice caz, la 4 ani este un regres si se comporta cam ca la 2 ani numai ca este mai mare, vorbeste mai mult si are mai multe idei si prostioare in cap.

Vazut filmuletul!!scumpica Ioana, iar tu arati foarte bine!Imi plac pozele cu Alex si Ioana impreuna

Trebuie sa pun si eu un filmulet sa vedeti cum ne-am petrecut revelionul numai sa imi fac timp.Sper in seara asta

fug ca mergem pana la ai mei sa-i sorcovim.

tuturor

Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Iulia, am vazut cliul este grozav.
M-am uitat si la cel cu nunta si m-am emotionat, mi-am amintit de tinerete. Ce vremuri..........

Cu banii pe concediu , nu stiu situatia ta, ai intrat din CIC1 direct in concediu ?

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Iulia super clipul! Mi-a placut mult si cel cu Alex! Ai niste copilasi minunati, sa-ti traiasca sa creasca mari si sa fie sanatosi!

Citat:
citat din mesajul lui julax

www.onetruemedia.com/shared?p=7c03a6c23e6c70844f6d1e&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Miniclip cu Ioana

Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclip Alex
Poze si filmulete

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Multumesc de aprecieri la adresa clipului
Crengu,din CIC1 am intrat in medical o luna inainte de nastere,apoi 42 zile dupa,apoi in CIC2.Oricum am luat 4 mil in acea perioada.N-aveam salariul mare,dar s-a considerat 85 la suta din salariul minim pe economie,cica asa e legea.In fine..niste idioti.Sa fim sanatosi...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Buna seara la toata lumea!!!
Va invit la un nou capitol aici

Ne jucam

Mergi la inceput