Mamici cu 2 pitici (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Buna ,sunt noua pe dc ,am si eu doi copii,ne primiti si pe noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Manuelutza, esti binevenita
Ce varste au copiii, cum ii cheama?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata!

Gabitzam, daca te consoleaza cu ceva, David al meu are si el temperatura, 39.... Am dat-o p nurofen si inca un antitermic din china si asteptam sa isi faca efectul....

Sanziana, si eu am observat acelasi lucru cu mosul.....dar parca avea un caiet pe care isi nota cine face sau nu prostii.....Dar cred ca nici sa citeasca nu mai poate....tot de batranete....

Puiul meu cel mic iar a dormit azi-noapte de la 9 juma pana la 7 juma de dimineata.....Treaba ce are.....

Va pup si sa ne auzim cu bine!

Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Am uitat!

Manuelutza, bine ai venit la noi! Sa iti traiasca copilasii si sa ne povestesti despre ei!

Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui manuelutza77

Buna ,sunt noua pe dc ,am si eu doi copii,ne primiti si pe noi?

bine ai venit la noi!
Sa ne dai numele copilasilor si datele tale sa te trecem in listuta!

Eu tot racita...tusesc! Insa lapticul este ok acum, am baut cate o bere fara alcool si chiar a crescut productia...
Matei na vrut nici in ruptul capului laptele praf asa ca ma gandesc sa cumpar niste cereale fara lapte si sa le pregatesc cu formula daca tot am desfacut cutia. Sa vedem ce o sa fie...
Nu vrea fructe de loc cu lingurita insa astazi eu mancam o banana si se uita la mine, i-am dat si lui sa molfaie putin din ea si se lingea pe botic, tati manca portocale si ia dat si lui cate o felie sa o mozoleasca in gurita si o sugea mai ceva ca suzeta....dar cand am vrut sa-i dau cu siringa catva ml de suc de portocala mi la scuipat pe tot....
Legumele le mananca fara probleme, am adaugat in plus ardei copt si sfecla rosie si se linge pe botic

Va cu drag si sa auzim numai de bine!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Manuela bine ai venit in club!
Noi suntem in deplasare, toti 4...sa vedem cum ne vom descurca la culcare

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Multumesc pentru primire ,ma bucur ca v-am gasit (defapt de mult citesc pe forum,inca de cand eram insarcinata).Am o printesa Karina in 7 ianuarie implineste 8 ani (nascuta in 7 ian.2001)boboc in clasa 1 ,iar baietelul are 9 luni (nascut in 15 martie 2008)Bogdan.Chiar azi a facut prima data pa-pa cu manuta si eu si surioara nu am mai putut de fericire.Am tot exersat cu el de ceva timp dar nimik pana acum,nici din palmute nu aplauda se tot uita la noi si rade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fetelor!
La multi ani tuturor celor care au sarbatorit un Sf Stefan

Manuela bine ai venit la noi, sedere placuta

Claudia,Gabitza, Rromanitza multa sanatate puilor. Intram si noi in clubul bolnaviorilor cu Sofia.. iar a racit.. si a facut febra, acum e ragusita si tuseste saracuta..of si of.
Ana multa sanatate si tie.

La capitolul vesti bune Sabina a inceput sa mearga in 4 labute de cateva zile asa ca toata casa e a ei.. nimic nu o opreste..
Avem si poze cu Craciunitele

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Revin ca am uitat sa zic ca am vazut si admirat poze cu frumuseii Gabitzei, dulce pui mic de Rromanitza, papusa dulce si fratiorul ei ai lui Dany, printesa roz si baiat frumos de Iulia, dulceii de Irinusha, printul lui Crengu sper sa nu fi sarit pe nimeni.

Rromanitza uite iti zic eu cum sa prescurtezi: pui asa:[url =" aici link-ul la poze " ] poze[ / url ] fara spatii.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cami, m-am uitat la Craciunitele tale si m-am convins inca o data ca Sofia e a ta si Sabina e a lui tati toa-taa. Ai doua fete superbe, o sa fie niste domnisoare care o sa suceasca multe capete

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput