Mamici cu 2 pitici (2)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzam spune:
Am inceput sa fac rani la sani acum, ce n-am avut nici la Andrei, si nici la Radu pina acum. I-au iesit dintisorii si ma sparge.
Azi sunt cu amandoi piticii acasa, sotul meu lucreaza. Sa vezi ca tre' sa-i fac program artistic la cel mare, ala mic vrea si el atentie, si in timpul asta sa pregatesc si salata de beuf
Am avut 5 min de liniste pina mi-am baut cafeaua, vad ca incep sa mormaie amandoi, acus incepe vanzoleala.
Va doresc o zi minunata si un ajun de Craciun cald si placut, un brad frumos si incarcat de cadouri. Craciun fericit, mamici de 2 pitici!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
rromanitza spune:
Oana, m-ai linistit putin, asa o sa fac si eu...Pompez fiecare strop de laptic si nu ma dau batuta!
Azi noapte a dormit de la 12 pana la 8 dimineata...Acum a mancat si doarme iar...nu e prea mult???????? Deja ma ingrijorez....
Fetelor, va doresc din suflet Craciun fericit, alaturi de cei dragi, caldura in suflete si in casa!
Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008
danybv spune:
Am intrat sa va urez : In prag de Sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Va doresc : Sarbatori fericite!
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa
crengu75 spune:
Sarbatori Fericite la toata lumea!!!!!!
Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ClaudiaH spune:
Neata, dragele mele!
Am intrat in primul rand ca sa va urez sa aveti parte de sarbatori fericite, un Craciun minunat, plin de caldura in sanul familiei, multe cadouri si tot ce va mai doriti voi in plus!
Oana, merci mult de sfaturi! Iar l-am trimis pe sot la farmacie si i-am zis sa-mi ia si ceva unguent cu eucalipt daca imi zisesi; stiam si eu de el dar uitasem asa ca merci ca mi-ai amintit ca exista!
Gabitzam, spor la treburi! E greu cu doi copii acasa sa mai si faci ceva. Eu am renuntat anul asta la salate boeuf, sarmale, cozonaci si alte chestii complicate. Am declarat ca mancam simplu: o salata de ton, o friptura, un tort (cumparat) si dulciuri traditionale nemtesti de Craciun (tot cumparate).
Crengu, de ce zici sa fiu atenta cu raguseala? Stii de ceva complicatii care pot aparea? (Eu am avut toata copilaria si adolescenta o sensibilitate si eram toata iarna ragusita asa ca imi inchipuiam ca nu e mare branza)
Rromanitza, e dragalas foc puiutul tau! Bucura-te ca e sanatos si ca papa bine si doarme bine, nu-ti mai face atatea griji. Daca papa doar o parte lapte de la tine tot e mai bun decat nimic. Iar daca doarme mult asta inseamna ca e un copil linistit. Nu-ti face griji ca nu doarme el flamand. La bebelusi foamea e un "sentiment" foarte bine dezvoltat .
No, la noi vestile cum v-ati obinsuit nu-s grozave. Sa-ncep cu imbunatatirile: Lucia respira mai bine, doarme relativ ok (o culc in landou pe care l-am pozitionat cu o inclinatie de cca 30 de grade s avem si umidificator). A inceput sa-i revina vocea, inca e ragusita dar acum se aude. Are multe momente in zi incare e vioaie si rade, si gangureste si are chef de joaca. Scaunele verzi, moi, mucoase urat mirositoare au ramas la fel de urate si de dese. Poponelul inca e iritat, cu toate ca o dau cu tot felul de creme. O spal cu apa dupa fiecare scaun si o dau cu crema, o las la aer 5 min si abia apoi pun scutecul insa... daca nu peste mult timp face iar caca... nu apuca sa se vindece. La capitolu inrautatiri, adaugam inca o afectiune: conjunctivita De unde puii lu' Hector o mai fi luat-o si pe-asta? Azi dimineata am vazut ca ochiul stang e mai apos si in scurt timp a inceput sa colecteze o secretie galbuie. Imi vine sa turbez. Am facut o scena de toata frumusetea in care mi-am razbunat frustrarea pe bietul sot desi saracul n-are nici o vina. Saracul a indurat izbucnirea si a incercat sa ma consoleze si incurajeze chestie care m-a enervat si mai tare. Am culminat prin a-l declara "tata insensibil si egoist" iar pe mine "nefericita, neinteleasa si condamnata la un trai imposibil de suportat" si m-am inchis in dormitor. M-am linistit apoi si mi-am acceptat soarta. Bine macar ca a fost sotul acasa altfel cine stie pica elefantul (nervii mei) pe bietul Stefan care n-ar fi putut intelege de ce e mama asa furioasa pe el. Acu' sotul e din nou la farmacie sa intrebe ce putem face pentru ochisorul bolnav; la medic mi-e groaza sa ma duc pentru ca in perioada asta... cabinetele sunt inchise, sunt disponibile doar serviciile de urgenta care si alea lucreaza la cota de avarie iar daca nu mori... stai in sala de asteptare pana cand iti dai seama ca nu esti asa de bolnav si pleci acasa. O sa vad cu ce sfaturi/ medicamente se intoarce sotul. Si mi-e groaza si de faptul ca sambata plecam in concediu o saptamana. Medicul mi-a zis sa ma duc, fara nici o grija ca nici acasa daca stau n-o sa fie mai bine si ar fi pacat sa stam acasa posomorati. Oricum nu plec pana nu-mi iau lista cu adresle spitalelor/cabinetelor si farmaciilor din zona unde vom sta. Offff, primele noastre sarbatori de iarna in 4. Sigur o sa le tinem minte .
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
crengu75 spune:
Claudia, noua ne-a dat odata niste Tobrex pentru conjunctivita. Dar o sa vezi ce-ti da de la farmacie,nu te mai ametesc si eu.
Nu-ti zic nimic cu raguseala, nu vreau sa te sperii,noi patim urat de tot cu Cristian cand face laringita, bine ca la tine e ok.
Ma bucur ca Lucia respira mai bine.
Iti doresc distractie placuta. Ai tot dreptul sa mai rabufnesti, cred ca iti face bine asta decat tii in tine si sa o iei razna. Acum te-ai mai racorit si .....o iei de la capat.
ClaudiaH spune:
Iata-ma din nou. Sotul meu a luat-o pe aia mica si s-a dus cu ea la urgente caci desi de la farmacie i-a dat tanti ceva picaturi de pus in ochi i-a recomandat totusi sa mearga la un medic caci de la farmacie, fara reteta nu-i poate da mare lucru si poate e nevoie de antibiotic sau altceva iar la beblusi pot aparea complicatii grave de la o conjunctivita, mai ales ca organismul ei e slabit fiind si racita, avand si diaree. Asa ca a hotarat ca se duce sa se lupte cu aia de la urgente. Eu am ramas acasa caci cica am foarte multa treaba dar... nu ma pot apauca de nimic, sunt agitata, umblu de colo incoace si nu ma pot concentra sa fac ceva anume. Imi vine sa-l sun in fiecare minut sa intreb ce face. Partea buna e ca s-ar putea sa fie de serviciu la urgente chiar medicul pediatru al copiilor nostri, asa ne-a zis tanti la care am sunat noi la spital. Acuma vom vedea. Scuze ca va stresez si pe voi da' simt nevoia sa spun cuiva iar pe cei din familie i-am stresat deja prea mult. Ma duc sa mai fac ceva prin casa.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
crengu75 spune:
Nu ne stresezi deloc Claudia.
Ma bucur ca s-a dus la spital. Asa o sa stati si voi mai linistiti.
O sa mai intru pe aici sa vad ce mai faci. Sanatate multa ca e mai buna decat toate.
gabitzam spune:
Of, mai, Claudia, nu ne stresezi deloc. Sau streseaz-ne, dar sa fie copila bine, restul nu mai conteaza.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
julax spune:
Claudia,imi pare rau ca nu sunt tocmai sarbatorile pe care ti le imaginai,dar important e sa fie totul bine pana la urma.Uite de incurajare.Sanatate multa Luciei!
Dana,ti-am admirat si eu dolofanelul .Dragalas foc
La noi a venit Mosul in carne si oase.Alex nu s-a pierdut,ci a dialogat surprinzator cu Mosul.L-am filmat putin,o sa va arat zilele astea.Poate pun pozele in seara asta,mai vad...
Craciun fericit!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete