Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 19
flowerbee spune:
Cristi, nici eu nu sunt incantata de cezariana, dar cand e obligatoriu...cu placere!
Jasmi, cum sa te uitam?
Porumbita, scabia nu se ia asa de usor! Trebuie contact direct mai indelungat. Stai linistita!
...si ca fapt divers...mama mea a avut scabie in sarcina, luata de la cearceafurile din spital (a stat in spital 2/3 din sarcina) si la nastere nu mi-a transmis-o.
Bee33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Naty spune:
FELICITARI, LEDI! Sa creasca mare, sa fie sanatos si sa aiba mult noroc in viata!
selene
Rox ma bucur ca ai vesti bune de la doctor.
Iris succes la dr. Si nu te ingrijora cu greutatea Francescai, eu am fost o buflica cand eram micuta, desi tot asa, mancam super sanatos. Pe la 8 ani m-am lungit si am slabit si am ramas slabanoaga.
veronica multa santate!
Ioana mea a acceptat sa mearga cu taica-su la petrecerea de Craciun de la socru-miu de la servici asa ca am vreo 2 ore libere. Sper sa nu-mi vina cu cine stie ce boala, mai ales ca soacra-mea e racita cobza si desi Octavian i-a zis sa nu vina si ea, parca vad ca nu scapa prilejul sa se laude cu "iubita ei". Femeia asta nu are minime notiuni despre cum trebuie protejati copiii.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
axis spune:
Naty, si mie mi-a prins bine sa citesc cum a decurs operatia la nasterea Ioanei. M-am hotarit tarziu pentru cezariana si nu stiu prea multe despre asta; pin aacum imi parea supercomplicat, dar citindu-ti mesajajul, totul imi pare mai firesc.
Tu si acum o sa faci anestezie generala ?
33 + Ana
bebelusi spune:
Fetelor am incercat sa o sun pe Selene si nu mi-a raspuns dar mi-a trimis un sms: "Ciao!Sunt internata, ma tot controleaza pe masa. Am ceva dureri dar inca nu sunt semnificative. Mai asteptam. Aici se naste intr-o veselie. A nascut si Ledi stii? Va pup si va tin la curent"
33+ Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
axis da, tot generala. La spitalul unde nasc eu nu se face epidurala simpla, numai rahi-epidurala de care eu sunt ingrozita fiindca de la rahi anestezia facuta la operatia de apendicita am facut urat de tot.
Ma bucur ca v-am ajutat cu povestea mea. Daca vreti, cititi varianta completa la nasterea unei stele, poate acum am omis ceva.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cristi_2003 spune:
hai selene. mult curaj si o nastere usoara usoara, sa nici nu iti dai seama cand trece
of, asa nu am chef de cheful de diseara - adica vreau sa merg sa petrec, da daca mi-ar face cineva parul si s-ar aranja altcineva in locul meu, ca am o lene...
37+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 2 SAPTAMANI
Alina1976 spune:
Fetelor, intru repede sa va dau VESTI ca nu mai am rabdare si apoi citesc din urma...
Am fost la control (baletul pe masa ).
Orificiul extern la col este foarte moale, orificiul intern inchis. Nu se vede nici o dilatatie. Deci mai dureaza...
Vestea EXCELENTA: NU IMI MAI FACE EPIZIOTOMIE!!! A zis ca la a doua nastere nu se mai face si ca datorita acestui lucru o sa stau in spital o singura zi ca refacerea este rapida!!
YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! Sunt asa HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!! Ca de taietura aia nenorocita imi era cel mai nasol...
revin...
38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
Alina ce veste faina, super...cred ca esti foarte incantata. Acum sa fii cuminte ca sa mai stea un pic acolo.
33+ Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cristi_2003 spune:
oau alina - chiar ca e o veste buna pt tine. singurul motiv pt care nu vroiam nastere naturala era epiziotomia, ca mie mi se pare mai rea decat cezariana (desi pe unde am citi peste tot zice ca nu e adevarat)
37+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 2 SAPTAMANI
Aalina spune:
Alina super vestea. Ia sa il intreb si eu pe medicul meu sa vad si el aplica asta.
Bine ca inca sunteti in asteptare.
Bebelusi multumim de vesti
Hai Selene
Roxana ma bucur ca fetita e ok.
Cristi distractie placuta in seara asta. Daca nu ai chef de aranjat nu merge un coafor? Eu dupa ziua de ieri ma simt excelent.
Naty sper sa se distreze Ioana si sa vina sanatoasa inapoi.
Astazi avem si noi serbare. Abia astept sa vad evolutia piticilor.
29+ cu Fabian si Dorian