Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

bee tu ai net acasa? ca daca e ceva eu tie iti dau mesaj

37+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 2 SAPTAMANI

Cristi, am net, sigur ca da. Eu de o sapt sunt acasa in CO si din 5 ian intru in prenatal. Atunci astpt vesti

Bee33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

abia astept sa vedem pozici cu bebeii lui stefanial, billy si ledi

si sa primim vesti bune de la selene

37+ cu Stefan Carol

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

CRISTI daca citesti mai pe la inceputul capitolului ,am explicat de ce nu e voie sport...la cezariana se taie(mai nou se rupe)muschiul si uterul este taiat...deci,ca sa se poata reface bine ,trebuie timp...nu e deloc simpatica cezariana...eu le invidiez pe toate care au nascut si nasc natural...cand am nascut ,la ambii copii,muream de ciuda cand vedeam mamicile care nascusera odata cu mine(ele natural,eu taiata) cum se plimbau linistite si eu eram in pat cu perfuzii,apoi mergeam cocosata si ma strambam de durere...si sunt o persoana care chiar suporta durerea...eu ,la amedeo,m-am dat jos din pat dup 12 ore de la operatie,cu asistentele care se rugau de mine sa stau naibii in pat...dar vroiam sa-mki schimb eu bebelusul,nu mama sau ele...

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 31+Mihai Adrian

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Pe unde sunteti, fetelor?

Bee33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,

La multi multi ani!!! si Bine ai venit David-Christian, sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa
Ledi - FELICITARIIII!! si recuperare cat mai rapida.

Eu tot rau ma simt , greata si durere de cap...
Am fost totusi ieri la sotu la servici, am ascultat colinde si m-am stresat nitel, ca toate fetele de pe acolo ( cu copii sau fara) cand le spuneam ca am 8 luni se uitau cu ochii cat cepele la burtik mea si nu le venea sa creada....ma streseaza lumea ca e prea mica burtica , si eu imi fac griji, sper sa fie totul bine
Am vazut pozici , cu mamici frumoase si baietei dragalasi. Andreea - nu stiam de unde te cunosc...da dupa aceea mi-am amintit ca am vazut pozici de la mare cu tine asta vara
Roxana - cred ca trebuie actualizat si nr. mamicilor in devenire. Le numarasem ieri, da sincer nu mai stiu, parca 101 deci ar fi 100 acuma. Sunt mult prea ametita sa numar, poate ne ajuta fetele....

Pup fetele va doresc o zi usoara.

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 7 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

salutare fetele!

ma chinui de vreo ora sa trimit un mesaj si tot nu pot pt ca ma tot delogheaza virusii vietii.
Dar atata o sa incerc pana reusesc , mai ales ca am motive importante sa scriu:

Ledi, sa-ti traiasca puiutul si sa va aduca numai bucurii si fericire!

Selene, poate ai nascut deja, dar eu tot le pun pe astea in miscare

Eu scriu mai rar din cauza problemelor inca nerezolvate la calculator, dar sa stiti ca va citesc cu la fel de mult drag
ca inainte si mi-e ciuda rau ca nu pot sa scriu atat de des cum mi-as dori. Asa ca sa nu cumva sa ma uitati

Fetelor, voi ati observat ordinea in care vin bebelusii? Fetita, baiat, fetita, baiat, fetita ... Oare cine urmeaza?

Jasmi 31+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

jasmi - sa ne faca selene o fetita si ma bag eu sa fiu urmatoarea pe lista cu baietel. ma ofer voluntar...

ariya - nu stiam ca nu e voie sport asa de mult timp. inca un motiv sa imi fie ciuda ca nu am voie sa nasc natural - pe zi ce trece imi doresc tot mai putin operatia asta. da parerea mea nu conteaza.

37+ cu Stefan Carol

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ledi, felicitari !!! sa iti traiasca baietelul !!! Multa multa sanatate....fericito....il ai pe prichindel in brate....

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

FELICITARI LEDI!!! Refacere rapida si multa sanatate lui David Christian! hmmm...pana la urma tot prinzi sarmalele de craciun :)

36+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Veronica ti-am mai spus ca aceeasi problema o am si eu ca mi se spune ca am burta prea mica dar medicul mi-a zis ca bebe e mai mare cu o saptamana (cand aveam 29 sapt)....asa ca stai linistita.

Selenuta bag sustinatoarele, nastere usoara....sa ne dai vesti.....daca nu zici nimic pana la pranz eu te sun

Raportez ca in dimineata asta ma simt mai bine. Ce-i drept aseara m-am cam si enervat, poate de-aia m-am simtit asa Ma duc sa papacesc si eu ceva si revin.

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput