Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

eu am plecat la somnic .... pt ca intre timp am aflat ca si maine voi fi pe drumuri ca si astazi .... iar voi colinda orasul, magazinele .... etc

puupici ... speciali mai ales pt SELENE

31+ANTONIA IOANA

AMR 9 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Salutari, am fost la cumparaturi desi n-am avut nici un chef, dar a trebuit sa iau cadouri daca tot mergem in CA...

Miere, merci de linkul cu carnati, bagat la cap. Si de cel cu lapte praf, ma voi inscrie si eu. 26 de grade, viata, nu alta. Aici e frigut si a fost un ghetus ca oglinda de dimineata in parcare pana s-au hotarat astia de la maintenance sa puna sare. Am avut niste emotii pana am ajuns cu masina in strada...

http://picasaweb.google.com/iulidemeter/Sarcina#

Iulia 30+ Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara!
Dragelor, nu ma dati pierduta, dar nu mai reusesc sa ma ating de calculator, toata ziua stau cu copilul. Probabil cand vine si bebelina chiar nu voi mai putea intra.

Selene, scot si eu agitatele pentru tine. Bafta multa maine!
Ciufik, merci de up-date la programul dr. Maine merg si eu sa ma vada.
Roxanici, sper ca totul a fost bine la control. Crezi ca domnisorul meu a vrut sa doarma? Nooo. Am ajuns la concluzia ca nu-s potrivita sa fiu mama, acu' cand astept sa-l nasc si pe al doilea.
Felicitari pentru fetele cu vesti bune de la dr.
Naty, Cris, tin pumnii sa fie bine cu bebeii si sa creasca cum trebuie in burtica.

Am pus si eu cateva poze: mobila camera copii si Sf. Andrei

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 36+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Claudia, eu am cumparat 2 pachete de "budigai" de unica folosinta, una de la Boots si una de la Tesco (luam eu doua de la Boots da' cel la care intrasem nu mai avea marimea mea, numai mai mari), stiu ca mai au si la Mothercare. Teoretic ii folosesc si apoi ii pun frumos la cos, sa nu mai imi bat capul cu spalatul. Pe mine m-au costat 2 lire pachetul de 5 bucati, deci £0.40 perechea... i-am incercat, sunt tare comozi si macar am scapat de o grija. Sutiene de alaptare gasesti cam peste tot, eu am de la M&S si de la Mothercare (le gasesti online), chestia e ca eu intai m-am dus la M&S sa ma "masoare" tipa de acolo si sa-mi spuna ce marime imi trebuie. Nu sunt ieftine deloc, banuiesc ca in alte locuri poti gasi la preturi mai bune.

Andre_ea, imi place mobila noua

Dark Bendis

37+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andre_ea in sfarsit te mai vedem si pe tine la ochi, la propriu. arati f bine!

Mey, sincer sa fiu nu mai stiu cand m-am inscris, cred ca acum cateva luni (uitasem complet de faza asta). Nu cred ca conteza cand te inscrii, ei iti trimit chestiile astea cand esti aproape de due date. Doua cutii sunt cu lapte praf normal si una (o sticla de 1 litru) cu formula deja preparata. Mi-au mai trimis o carticica despre alaptare, niste cupoane...v-am spus...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Am pus vreo 2 poze, da cu haina pe mine, ca era frig tare :
http://community.webshots.com/user/daiopri
Sper sa reusesc sa mai facem cate una pe la sarbatori.
Selene inca o data nastere usoara.Si in general vreau sa urez tuturor celor care se apropie nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi.
Eu nu o sa reusesc sa mai scriu probabil prea des, dar o sa stau cu ochii pe voi sa vad ce faceti si beau un pahar de suc in cinstea noilor bebei.
Mai nu mai vorbiti de mancaruri ca mi se face rau. Mie nici nu imi place sa bucataresc si nici nu ma pricep. Si cand vad retete ma gandesc déjà cate lucruri imi lipsesc si trebuie sa cumpar si imi piere cheful.
Si la noi a nins azi, si mare bucurie pe motan, iar eu si sotul cu fetele cazute ca cine stie cum si cand ajungem de la sv acasa.
Si e cam frig frate nu asa, ceea ce nu prea vezi pe aici. Cred ca si de aia ma cam smiorcai nitel, ca eu ma tot bazam ca sunt in calduri :)
Zilele astea tre sa ma concentrez si eu ce si cum sa pregatesc pt sarbatori. Desi nu avem musafiri, foamea mea face cat ptr cativa.
Deci, Sarbatori Fericite, nasteri usoare si bbei sanatosi.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
am primit mesaj de la Ledi:"am nascut, cezariana, un bbmic, brunet, de 2600g, perfect"
felicitari draguta mea, sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!! bine ai venit pe lume David Christian!!!
(ete de aia nu mai aveam eu somn de pe la 4...presimteam ceva)
ma duc sa updatez listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Sunt a doua la felicitat, LEDI SA-TI TRAIASCA BAIETELUL SA FIE SANATOS SI PAPACIOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
35+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

Ledi, felicitari pentru micutul brunet! Wow ce bucurie! Sa fie sanatos si sa creasca mare, sa va aduca numai bucurii!!!
38+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Leditia, felicitari!! Refacere usoara si mult laptic, cat mai repede!!
David Cristian, bine ai venit pe lume! Sa cresti mare si sanatos!!

Adina & Luka& bobita din burtica31+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput