Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 16
rein spune:
Ledi, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de micutul David Christian!
A venit Mos Craciun mai devreme pe la voi cu un bebelus!
yashy spune:
Eli, se simte mai bine, mai are cate o contractie razleata... dar in general e bine. Incearca s-o mai tina pe bb Florence macar pana la sf. saptamanii. Dupa aceea nu se stie, poate o sa vrea sa mai stea la caldurica in burtica si fara perfuzii... Mami se simte tare singurica in spital... cine are timp, poate sa ii trimita mail pe adresa de pe mobil (e la numerele de telefon de pe contul comun). Sunt sigura ca s-ar bucura tare mult!!
Transmite felicitari tuturor proaspetelor mamici, multa bafta Selenei, nastere usoara!
Si multi pupici pe toate burticile din odisee!!
Adina & Luka& bobita din burtica31+
obraznicatura lu' mami
miereamara spune:
Leditia, felicitari pt bebe mic si brunet!
Sa va traiasca si tu sa te refaci repede si sa ai mult laptic.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
ariya spune:
LEDI,SA-TI TRAIASCA,SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE,FERICIRE SI NUMAI BUCURII!!!
Excelent!Incep sa apara pe bune bebeii!Eu m-am emotionat f tare...de am inceput sa plang...O zi superba la toate ,va doresc!
Selene,da de stire!
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 31+Mihai Adrian
AMR 7 SAPTAMANI
Aalina spune:
Bun venit David
Ledi refacere grabnica. Inca un licurici uraaaaaaaaaaaaaa
licuricii
Selene
Cris bafta la eco. Sa vii cu vesti bune.
Dark asa e cu abonamentele doar ca acum fiind perioada de sarbatori cu promotii au clienti multi asa ca nu mai sar la mine cu oferte deci ..pas.
Eu l-as vrea pe tatic aproape macar in perioada travaliului. Ca in rest nu cred ca rezista. Am fost cu el la dentist cand i s-a scos o masea si m-am lamurit.
Felicitari sefei tale.
Naty eu zic ca reactiile Ioanei sunt normale. Trebuie doar sa i tot repeti ce va urma ca sa se obisnuiasca cu gandul. Se vede ca tu iti astepti fetita mai repede ca ti-ai taiat unghiile pe cand eu mi le-am pus kilometrice. Am zis ca acum e ultima sansa.
Eu celui mare i-am zis ca mergem la ecograf marti, tot in idea ca poate va constientiza mai bine ce urmeaza, isi mai pune manuta pe burtica sa vada cum misca frate-su. Impreuna am pregatit hainute, am strans jucariile mici, am povestit unde asezam patutul. Daca ma va apuca seara depinde cat de urgent este. Pe mama o pot aduce la mine cam in 30 minute. Ai mei locuiesc intr-un sat la 9 km de noi. Dar cred ca in perioada aia o sa o rog sa stea pe la mine.
Just mie imi mai amortesc mainile dar am inceput sa bag banane cu lapte si mai multe lichide si deocamdata e ok.
Rein bafta! Sa vii cu vesti bune.
Alina1976 bafta azi pe masa
bebelusi distractie placuta vineri. Eu de exemplu m-as imbraca in ce incap dar cum imi amintesc pozele tale... cred ca tu ai mai multe variante. Sanatate nepotelului tau.
Carmen si bebelusi uite ca eu stiu ca vreau 2 si il si fac da inca nu stiu cum va fi.
Bee nu stiu daca e ok cu vanataile daca stii ca nu te-ai lovit.
Anca sa mancati sanatosi carnatii. Ce fain ca ninge...vreau si eu...
Miere lasa ca e mai bine sa fii optimista decat sa stii amanunte si sa te stresezi.
Ingrid multumesc.
Dobreclaudia eu mi-am luat o chestie chilot burtiera. Ciudata si habar nu am daca va fi utila. La prima nastere nu am suportat nimic pe burta o perioada. Sutiene de alaptat eu mi-am luat din bumbac iar chiloti de aia cred ca sunt practici dar eu nu am vazut pe aici.
Andre_ea foarte frumoase pozele si pustiulica.
Daiopri ce mult ti-a crescut motanul. Offf cand ne erau pitici?? Fata da in afara de burta zau ca nu vad unde zici ca ai pus multe kg. La picioare cel putin mi se pare ca nu a ajuns nimic.
Eli bine ca avem vesti bune.Hai inca un pic.
Beiii scriu ditamai mesajul kilometric si la sfarsit abia aflu de licurici. Si acum imi tremura mainile.
Sa aveti o zi buna fetelor!!!
29+ cu Fabian si Dorian
flowerbee spune:
CE SURPRIZA PLACUTA! DAVID CHRISTIAN, BINE AI VENIT PE LUME! ITI DORIM SA FII SANATOS, FERICIT, NOROCOS, IUBIT SI INCONJURAT DE PACE SI LINISTE!
LEDI, REFACERE USOARA! UN CADOU PRETIOS PT TINE SI PENTRU TATI DE ACEST CRACIUN!
Bee33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz neata am primit mesaj de la Ledi:"am nascut, cezariana, un bbmic, brunet, de 2600g, perfect" felicitari draguta mea, sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!! bine ai venit pe lume David Christian!!! (ete de aia nu mai aveam eu somn de pe la 4...presimteam ceva) ma duc sa updatez listuta |
acum am primit sms de la Ledi!!!
BRAVOOOO!
BINE AI VENIT DRAGA DAVID CHRISTIAN!
Inca un licurici cu personalitate!
Andreea
Fug la analize
flowerbee spune:
Selene, facem galerie
Bebelusi, vezi ca simtome ca ale tale m-au trimis la spital! Repaos, stat in pat si alternat cu mers prin casa cate putin, no-spa, gynipral si uscosin. Asta mi-au dat mie. Daca continua contractiile dese, mergi la dr sa iti prescrie ceva. Chiar daca nu sunt dureroase dar daca sunt dese, scurteaza colul!
Bee33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
cristi_2003 spune:
neatza fetelor
ce de vesti
sa creasca mare david christian, lui ledi recuperare usoara, vrem poze!!!
selene
36+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 2 SAPTAMANI
roxanaz spune:
buna dimineata din nou... as zice chiar buna ziua la mine
Patricia, asa, tortul a fost un diplomat mai simplu. cred ca a fost super bun, nu m-am gandit pana acum sa il invelesc in foaie de ciocolata
Raluca, Ioana e sensibila si simte schimbarea si apropierea surioarei.... se va obisnui ea incet-incet
Rein, eu am avut doar epidurala la cezariana. cu doza crescuta de anestezic si totul a fost perfect. am inteles ca in Municipal se face o combinatie de rahi si epidurala in cezariana, tot cu succese depline
eu am fost ieri la control, totul ok, mandra are 2,4kg.... tot cu o saptamana mai mare. maine ma duc si la ultima ecografie amanuntita.