Ajutoarele lui Mos Craciun ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cei 100 ron pe care i-am dat astazi Ligiei se impart asa : 50 ron de la greyeras si 50 ron de la mine

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Luy,brad nu mai cumparam, exista acolo.

Pentru Budimex o sa sun maine ,sper saaiba mai multe detalii despre varsta copiilor.
Din pacate nu am ridicat pachetul de la Nana, am verificat acum si nici nu mi-au lasat aviz la cutia postala,nici pachetul de la Elvie. Si oficiul postal e tocmai in sectorul 4.Maine, cu creierul mai odihnit, vad cum rezolv.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Din ce zice ank cred ca le-ar fi mai utile treninguri. Am sa vad ce gasesc maine in Cora. Eu am listuta cu varsta copiilor deci ma voi putea orienta.
Ank, te sun maine si stabilim.
Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

S-au mai strans si hainute din donatii, nu am mai avut astazi timp sa le mai sortam. Poate aveti maine timp si le puneti in pungute pe varste ( macar asa, orientativ ).
Banuiesc ca dupa ce stabiliti exact ziua in care mergeti la sp nasta ( mergeti vineri dupa-amiaza ? ) o sa vorbiti cu asistenta- pers de contact, daca nu va intalniti chiar cu ea macar vorbeste acolo cu cineva care sa va duca la sectia respectiva. Credeti ca e posibil sa impartiti chiar voi hainutele ? Ca daca le lasati la cineva acolo, nu e sigur ca ajung la copiii pentru care le-am strans...
Jucarii s-au pus in fiecare punga si pt copiii de la spitalul nasta si se vor mai duce si din jucariile de plus care au mai ramas nedistribuite, acelea vor ramane pe sectie. Jucarii s-au strans f.multe, practic fiecare copil va primi cel putin 2

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bumbacel, te sun maine,poate reusesc sa vin si eu . Sunt bune treninguri,tricouri, caciuli si fular,etc.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

In pachetul pe care l-am trimis si eu si pe care sper din suflet sa reuseasca Papanash sa il ia in timp util, am pus asa :
-5 bluzite de corp pentru 2-3 ani noi cu eticheta pe ele,
-1 costumas 66 North mai grosut pe care Andrei l-a imbracat doar o singura data, este pentru 1 an si e alb deci merge si la fetita si la baiat,
- 1 salopeta de reiat tot ptr 1 an, noua,
- 1 cisma de agatzat in brad,
- 2 piane,
- 2 jocuri mozaic,
- 1 Piticot,-
- 2 jucarii, 1 de plus si alta tot din material
- 1 carte Amintiri din copilarie noua.
Acum ma rog la DD sa faca o minune si sa ajunga pachetul la voi, ca am facut ieri si reclamatie si pachetul tot n-a ajuns la Papanash, desi se afla in Buc la oficiul 73, de duminica.

Dantje
pentru gestul tau f frumos iar ajutoarelor mosului si un imens buchet de

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Eu am gasit pe net doua adrese ale oficiului postal 73, Calea Giulesti si Valea Argesului. Amandoua mi-ar fi aproape, dar care e cea corecta? Papanash, poti afla? Si eventual sa intrebi daca imi dau mie pachetul?
Plec imediat la cumparaturi. Daca mai aveti vreo idee sunati-ma.
Cecilia, sper sa ajung la 12, te sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cred ca treninguri s-ar putea cumpara si din piata, poate ar fi mai ieftine decat la Cora. Papanash, daca nu ajungi azi sa te vezi cu Bumbacel, ai putea merge in piata la Crangasi? Cred ca acolo poti gasi treninguri.

Cu banii cum a ramas? Nu cred ca ii ajung Ligiei numai cei 6 milioane.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ma gandeam ca azi ar fi ultima zi de impachetat si imbarcat lucrurile in masini pentru Budimex si Nasta. De aceea ar trebui cumparat de azi ce este de cumparat, cel tarziu maine sa fie pregatite. Eu ajung seara in Carrefour, daca ramane ceva necumparat sa imi spuneti. O sa pun bani de la mine si ii recuperez ulterior de la Papanash, desi ar fi preferabil sa ii lase Ligiei azi daca nu poate ajunge. Astept un semn de la voi dupa impachetare daca ar mai fi ceva de luat, maine dupa serbarea de la centru ma pot vedea cu voi sa vi le aduc.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Bumbacel astept tel de la tine, eu o sa ajung la ora 12, ar fi ideeal, ca daca apuca sa adoarma Cristi nu mai pot pleca.

Papanash poate ajungi si tu la cumpaturi cu Bumbacel si apoi la impachetat, il iei pe Ghighi cu tine,cu mancarea la pachet, eu si azi o sa-l iau pe Cristi...se pot juca amandoi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput