Ajutoarele lui Mos Craciun ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 5
cecilia L spune:
Roxana, cred ca ar ajunge banii sa luam pijamalute sau caciulite-fular, si pentru ceilalati copilasi la care le stin varsta, e pacat ca s-au adunat destul de multi bani si pana acum din cate am inteles s-au folosit doar 6-7 mil, nu am retinut exact suma......papanash avem nevoie de tine......
Initial a ramas pentru maine la 12 pentru impachetatBumnacel confirma ora, eu verific dimineata, daca intri mai tarziu.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Pe maine a mai ramas de facut asa:
- cumparaturi
- terminat pachetele pt Sp Nasta
- pregatit pachetele pt Budimex.
- luat toate pachetele de la T Noi
Avem nevoie de ajutor pt ducerea pachetelor, haideti sa nu ne impotmolim acum
-Roxana a luat azi pachetele pt centru, am inteles ca a ramas pt vineri ora 10,cu cine merge????
-Teodora ia maine pachetele pt Budimex....cand le ducesi cu cine?
-Bumbacel ia pachetele pt Nasta, cand le duce si cu cine?
poze noi
asa crestem
luy spune:
Buna seara,
Scuze ca intru atat de tarziu, dar nu am reusit sa postez ceva pana acum, Maria nu a dormit azi decat un sfert de ora, pt ca am dus-o la impachetat exact cand era ora ei de somn. A adormit in masina in drum spre liceu, iar la 5-10 min dupa ce am ajuns acolo s-a trezit. Si nu a mai dormit deloc, abia acum 5 min am reusit s-o culc.
Nu stiu cat de mult am ajutat azi la impachetat, in afara de faptul ca am venit cu listele cu copiii si am scris etichete, mare lucru in plus nu cred ca am reusit sa fac ( eventual sa-mi dau cu parerea cum impartim jucariile ). Dar daca fetele zic ca le-am fost de ajutor... nu pot decat sa ma bucur. Greul a cazut oricum pe Rox si Bumbacel, ele au fost fara copii si astfel au putut fi foarte eficiente . Iar de la Bumbacel a preluat stafeta Teodora, a venit cu un suflu proaspat ( chiar aveam nevoie, era o caldura acolo... )
Ceea ce conteaza insa cu adevarat este rezultatul: sunt gata pungile cu cadouri pt centru, sunt deja la Roxana, vine cu ele direct la serbare vineri dimineata. Rox, tot atunci aduci si bradul ? Offf, imi dau seama ca au picat toate pe tine si as fi vrut sa te pot ajuta mai mult .
Am pregatit deja pungile si pt spitalul Nasta, acolo aveam lista copiilor impartita pe varste si sexe. Pungile nu sunt complete insa, v-a zis Rox deja ce am pus in ele. Propun ca si acestor copii sa le luam pijamalute sau set caciulita+fular, nu are nici un sens sa ramanem cu banii nefolositi.
Pentru spitalul Budimex din pacate nu avem nici o lista a copiilor, ar fi fost foarte util sa stim ce varste/sex au, sa putem face cumparaturi in consecinta. papanash, poti sa o suni pe doamna de acolo si sa-i ceri aceasta lista ? Cred ca ar putea totusi sa faca acest efort pt copii, daca tot doreste sa-i ajute. Altfel... e foarte greu sa cumparam ceva care sa se potriveasca oricarei varste.
Si eu sunt de acord sa cumparati pampers pentru cei mici. E un articol absolut indispensabil, iar pentru unii dintre ei poate fi un lux.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
bumbacel spune:
Cecilia, in functie de ora la care se scoala Vlad o sa plec la cumparaturi. Sper sa termin pana la 11:30 astfel incat sa ajung la 12 la impachetat.Deci zic 12, 12:30.
Eu iau pachetele pentru Sp.Nasta, sper sa vada ank mesajele noastre si sa ne ajute ea.
Sa iau pijamalute si pentru cei 19 de la Sp.Nasta? Nu imi e greu, cum ziceti.
Editez sa adaug ca o sa ajung si eu la serbarea de vineri de la centru (tot in functie de cum se scoala Vlad)
luy spune:
La serbarea de vineri, de la centru, voi merge si eu, din cate stiu vine si Rox, papanash, bernix, poate si Roxana Claudia ... Nu-mi mai amintesc exact, imi crapa capul de durere. Scuze daca am uitat pe cineva
Editez ( si eu ) sa o adaug in lista si pe Bumbacel
luy spune:
Vreau sa va spun ca in pachetul de la Dantje am gasit o felicitare frumoasa pentru toate ajutoarele mosului, cu urari pentru sarbatori si multumiri. Am sa-i fac poza si v-o arat. Multumim din suflet, Dantje, este un gest minunat
Sa aveti si voi sarbatori fericite si un an cu multe bucurii, pe masura sufletului tau mare si generos
De asemenea, multumim din suflet pentru tot ce ai pus in pachet, pentru faptul ca ai vorbit despre aceasta campanie si prietenelor tale si le-ai convins si pe ele sa ajute, precum si pentru efortul pe care l-ai depus sa trimiti pachetul tocmai din Olanda
O sa o adaug aici si pe Andries, care a infruntat traficul infernal ca sa-l preia si sa-l transmita mai departe
papanash spune:
Mamici, am sosit si eu, am lipsit cateva ora si vad ca ati facut treaba multa si frumoasa .
Vad ca au mai intrat si bani,de la Jasmine si Betty, actualizez imediat lista, sper sa nu mai pice netul.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
aka spune:
scuze ca apar asa tarziu. din pacate nu am putut ajunge la impachetat, imi e imposibil sa dispar de la servici zilele astea. dar vin cu tot dragul intr-o dupa amiaza dupa ora 17, la sp. nasta. am citit ca ma voi intalni cu bumbacel. nr. meu e 0722.69.59.59.
cand am vorbit cu dna asistenta am intrebat-o de pijamale, dar spunea ca ii tine in hainute de zi, doar seara ii schimba. spunea ca le-ar mai mai utile hainute, ca au putine si uzate. cat despre pampers e o idee foarte buna, le e foarte greu sa procure, si oricum nu de la parinti. mai am niste hainute pentru copilasii de un an si cateva jucarii. chiar daca jucariile nu le punem in pungute le ducem si raman in sectie.
daca nu are timp Papanash pot suna si eu la budimex pentru lista cu copii. doar sa spuneti.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
cecilia L spune:
Bumbacel cred ca ar merge si niste pijamalute, ca banuti sunt. Eu o sa ajung la 12 la liceu si te astept acolo.
Luy, poti sa-mi trimiti pe mail lista cu copilasii de Nasta, pt cazul in care mai cumparam pijamalute.....
Sa inteleg ca pt Centru avem suficiente ajutoare.
Pt Nasta, Bumbacel si ank
pt Budimex, Teodora si parca Roxana Claudia( chiar nu mai stiu unde a spus ca merge), poti sa ne confirmi?
poze noi
asa crestem