Ajutoarele lui Mos Craciun ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Cartile erau cadou de la mine, ca si mie imi placeau in adolescenta. Am de recuperat numai cei 200 RON pentru cumparaturile de azi.
Cecilia, ma bucur ca ati folosit bomboanele. Iti pot da tie pozele pe mail? Imi mai dai adresa?
Papanash, pai data viitoare sunt mai mari puii si gasiti voi cu cine sa ii lasati. Daca va referiti la Craciun, probabil vei chiuli de la serviciu ca mine sa poti veni.
Stiti ce ma gandeam...Daca mai raman bani am putea sa mai ducem niste Pampers la Nasta. Au fost exceptional de incantati si le erau necesari. Era o propunere, voi decideti.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
papanash spune:
Rox, da,adresa de pe yahoo.
deci ai vesti de la Nasta si nu zici nimic ?
hai ca de-abia asteptam, nici n-am mancat de nerabdare
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Roxana_G spune:
Haideti sa va spun despre Sp. Nasta, mi-a povestit cate ceva Andries. Tare as fi vrut sa va spuna fetele, Aka si Andries, ele au si simtit bucuria copiilor si ar putea sa va spuna mai multe.
Insa nu ma pot abtine sa nu va povestesc nimic, m-am bucurat nespus cand mi-a povestit Andries ce surpriza placuta le-au facut copiilor. Nici nu se asteptau, a fost o surpriza totala. Unii copii erau singuri, chiar abandnati, altii internati cu mamicile. Toata lumea s-a bucurat. Copiii, parintii, asistentele si infirmierele au fost incantati si au multumit pentru cadouri. Le-au prins tare bine.
A fost o actiune tare reusita si sigur au facut fericite niste sufletele nevinovate.
Mai multe va vor povesti Aka si Andries .
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Cecilia, ma gandeam , directoarea de acolo a fost draguta si amabila si ne-a lasat sala , daca tu crezi ca e ok sa-i facem un cadou un panetone si o sticla de vin, ca merita. Dar tu stii mai bine daca este cazul. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
NNu este cazul, am lasat o cutie cu bomboane, pe care a adus-o Roxana,la secretariat si un bradut si inca ceva pt femeile care o sa faca curat in sala maine. O sa dau maine telefon sa-i multumesc inca odata directoarei(azi nu era) iar mai departe ma descurc, oricum stie care a fost scopul actiunii noastre si nu ar accepta nimic, mai ales de la mine suntem prietene bune si ne cunoaste de multi ani...daca nu i-ar fi facut placere nu ne-ar fi ajutat.....mai ales ca nu a pus intrebari, ce? cum ?cine?unde?...a acceptat tot ce i-am zis..daca nu as fi apucat sa-i promit ca joi terminam, poate mai puteam sa mergem si maine, dar nu puteam sa profit de bunatatea ei.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
bumbacel spune:
So, inteleg ca asteptam detalii de la Budimex pentru a definitiva pachetele? Nu le vom da maine?
Spuneti-mi, sa stiu daca mai plec acum sa cumpar ce mai e de luat sau o las pe maine?
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Haideti sa va spun despre Sp. Nasta, mi-a povestit cate ceva Andries. Tare as fi vrut sa va spuna fetele, Aka si Andries, ele au si simtit bucuria copiilor si ar putea sa va spuna mai multe. Insa nu ma pot abtine sa nu va povestesc nimic, m-am bucurat nespus cand mi-a povestit Andries ce surpriza placuta le-au facut copiilor. Nici nu se asteptau, a fost o surpriza totala. Unii copii erau singuri, chiar abandnati, altii internati cu mamicile. Toata lumea s-a bucurat. Copiii, parintii, asistentele si infirmierele au fost incantati si au multumit pentru cadouri. Le-au prins tare bine. A fost o actiune tare reusita si sigur au facut fericite niste sufletele nevinovate. Mai multe va vor povesti Aka si Andries . Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
de fericire
poze noi
asa crestem
papanash spune:
Bumbacel, asteptam pe cineva care sta in zona Budimex sau altcineva care are liber maine si poate merge acolo. Ti-e nu ti-e greu sa ajungi si dimineata la serbare si dupa aia la budimex ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Roxana,mi-as dori sa pot avea si eu energia pe care o ai tu, sa ma descurc si cu serviciu si copil si ajutor de Mos.Si Teo, la fel, dinamice mamici pe-aici
Filme Ghighi
cecilia L spune:
Roxana, poate ar trebui sa luam un pachet de pampersi si pentru Budimex, era si acolo un copil de 1 an si 3 luni, poate nr.5 sau 6.
Panetone cred ca este prea scump si nu stiu daca o sa-l aprecize copilul, fructe exotice nu stiu daca e cazul, mai repede mere si/sau banane.
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Roxana,te rog sa ma suni si pe mine maine(daca poti)cand plecati de Centru, parca am emotii....sunt sigura ca totul o sa fie bine, oricum va tin pumnii si sunt alaturi de voi.
poze noi
asa crestem