Ajutoarele lui Mos Craciun ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 14
papanash spune:
Copii internati la Oncopediatrie M.S. Curie ( Budimex)
C. Stefan 1 an
S. Marian 15 ani
M. Mihai 15 ani
I. Robert – 4 ani
M. Vasile - 6 ani
S. Cristina 6 ani
P. Denisa 4 ani
S. Sorina 11 ani
C. Andreea 5 ani
A. Bogdan – 4 ani
V. Sara 9 luni
M. Vasile – 9 ani
C. Emanuel – 5 ani
C.Marius – 16 ani
P. Andrei – 16 ani
S. Simona – 16 ani
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
sunt 2 copii mici si aici, deci sunt utili pampersii.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
cecilia L spune:
Inainte sa merg la nani, vreau sa va mai spun ceva, daca cumparati hainute pt cei de la Budimex, sa nu cumparati pijamale, au primit ieri, am aflat de la o cunostinta, baiatul lui, elev la un liceu din Buc a fost la sectia oncologie Budimex (29 copii, nu mai stia exact)....
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Am vazut lista cu copilasii de la Budimex, cred ca ar merge pampersi, servetele umede, deodorant pt cei mari si zic eu ceva de imbracat, propun trening cum s-a luat pt sp Nasta, erau superbe, iar pt cei mici ar merge si bady,un costumas mai gros,daca nu gasiti altceva.....
Darrrrrrrr sunt doar 16, nu erau 30???????????
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
lista este cu copiii care vor fi maine acolo. Luni pot fi 30, ca asta-i numarul lor de obicei. Zilnic au loc internari si externari.
Filme Ghighi
Deianira spune:
Super felicitari!
Cum reusiti? Sunteti super!
Vroiam si sa adaug ca pentru actiunea din Timisoara nu au pus bani doar fetele de aici din oras, ci si Misha71 si un membru DC pe care il tinem secret , iar la aceiasi copii la care au ajuns pachetelele vor mai ajunge si alte cadouri la care a participat cu o donatie de 150 de lei Mmmaria .
Roxana_G spune:
Andreea spunea ceva de mers sambata dimineata, inteleg ca Teo si Luy preferau asa. Daca e ok si pentru voi, stabilim pentru sambata dimineata in loc de maine dupa-amiaza.
Lista a postat-o Papanash (nu am atata energie cat par, dar ma straduiesc). Ulterior mi-a mai dat Andreea un mail si m-a rugat sa mai pregatim inca 2 pachete de rezerva ca poate se mai interneaaza copii.
Si eu zic ca merg pampersi si servetele umede pentru cei micuti de la Budimex. In rest pachetele ar putea fi asemanatoare cu cele de la Nasta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
bumbacel spune:
Nu mai inteleg...sunt 16? Eu stiam de 30
In afara de ce avem (pasta+periuta+apa de gura, sapun, sampon,dulciuri,fructe) ma gandesc sa cumparam pampersi si servetele umede pt cei mici, treninguri pentru 4-11 ani (nu erau marimi mai mari), sosete, carticele, deodorante, tampoane pentru fetele mari.
Editez ca intre timp ati lamurit voi treaba . M-am luminat
Roxana_G spune:
Pentru un an si pentru 9 luni as putea sa aduc eu maine dimineata niste hainute noi noute, ce ziceti? In plus pantofiorii cei noi de care va spusesem cred ca merg la oricare din ei.
Pentru fetitele de 4 si 5 ani am eu ceva, sunt vreo 2 bluzite in stare foarte buna si 2 bluzite purtate o singura data. Le aduc, da?
Cecilia, te sun sigur maine.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Bumbacel, te rog sa mai faci 2 pachetele de rezerva.
Tocmai mi-a scris Andreea, propune sambata dimineata pentru ora 10.30. Urmeaza sa ii raspundem maine dimineata la centru. Sunteti de acord?
Rox ,
Poze