Gravidute si mamici de Timisoara (24)
Raspunsuri - Pagina 8
bebeMaitra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Raul al meu nu doarme nici la ora asta ![]() ... se invarte ca un titirez pe aici si daca il pun in patut protesteaza ...S-a schimbat asa de mult de cand e Ceci acasa ...credeam ca e mic si nu baga chiar asa de seama ... dar l-am subestimat... Parca toate le face mai nou numai sa primeasca atentie ... Mi se pare ca a prins si ca daca sora-sa plange e luata in brate ... si mai trage si el cate o repriza mai nou si vine sa il iau in brate dupa ... Asa nasol ma simt uneori ca nu stiu cum sa mai fac sa nu fie nici unul neglijat... Dar cred ca simt si eu cam exagerat starile astea de vinovatie ... Dar mi se cam rupe sufletul cand vine la mine si eu sunt cu Negruta in brate si el se uita la mine cu niste ochi mari si sfiosi si se lipeste de mine ca un super glue... se gudura si pe picioarele mele ...numai sa il ating si pe el cumva... hai ca va plictisesc deja Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Doamne, doamne, ce ti-e si cu copiii astia! :) Vorba ta, ii subestimam, credem ca nu se prind de niste chestii, dar uite. Simt tot. Mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris, ma puneam in locul lui :) E bine ca totusi vrea sa imparta lucrurile cu Cecilia, si nu e rautacios/gelos.

bebeMaitra spune:
| citat din mesajul lui _irina_ Noi momentan avem program cam tarziu, baita pe la 9:30 si adormit la 10-11-12... Am fixat baita asa tarziu ca oricum nu adormea mai devreme, asa macar o oboseste baita si parca adoarme mai bine. fericita de Andreea-Maria |
Yep, cam asa e programul si la noi. Dupa baitza o masa copioasa si apoi nani. Mi-a placut cum ai zis cu adormitul.. "10-11-12", ca EXACT asa e si a mea..cand-cum are chef... Ei, dar este cand dupa baitza si mancare adoarme, si apoi se trezeste si face kk, intre timp se dezmeticeste de-a binelea si apoi chinuie-te s-o adormi la loc.. Dar asta e, de asta suntem la dispozitia lor
bebeMaitra spune:
Eu am fost la Baile Felix cu pitica si cu bunicutza 3 zile.. Prima iesire asa de lunga.. A dormit tot drumul in masina si dus si intors, dar apoi acolo nu si-a gasit locul. Nu i-a placut camera de hotel si pace
Atata s-a putut foi, si agita, si plange..numai in brate am reusit s-o linistesc.
Si intre timp nu stiu ce s-a intamplat cu centrala mea, dar asa de frig a fost in casa cand ne-am intors..17 grade, cu toate ca am lasat incalzirea sa mearga.. Brrr... Eh, aventuri :)
bebeMaitra spune:
| citat din mesajul lui Fancy Fetele, intrebare: pana la cate luni trebuie sterilizat biberonul? Iulia bea doar ceai cu biberonul si nu stiu daca sa i-l mai sterilizez sau e suficient sa il spal bine? ![]() Lucia & Iulia, 31.07.2008 |
Lucia, imi dau si eu cu parerea, da' poate fetele cu copilasi mai mari stiu mai bine. Eu zic ca se fierb biberoanele din cauza bacteriilor alora pe care le contine laptele, alea care fac sa se inacreasca laptele si fac afte in gurita. Daca ii dai numai ceai cu biberonul, cred ca e sufi sa-l speli bine. Dar zic si eu asa cum ma duce capu', nu stiu daca-i bine.
Apropo fiert..asa m-am saturat sa tot fierb la biberoane, mai ales ca am si o problema cu aburii in casa..abia astept sa treaca iarna

ade24 spune:
Va multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune. Ieri am ajuns acasa si suntem bine amandoua. A avut o noapte tare agitata dar azi a fost tare cumintica, doar papa si somn. Azi implinim 7 zile si ne-a picat si buricul.
Din pacate nu pot sa o alaptez la san. Cum am nascut prin cezariana tampitele alea de la spital mi-au pus-o la san la 10 ore de la operatie si au uitat sa o mai ia. Era infometata si mi-a facut sfarcurile praf, sunt toata o rana. Iti vine sa le impusti. Asa ca mergem pe lapte praf, dar este o mancacioasa si papa bine.
Daca aveti intrebari (ma refer la cele care urmeaza sa nasca) va ajut cu placere. O sa intru cand pot si va mai scriu si eu.
Va pup pe toate

mihaser spune:
salut!
Ade bine ai venit acasa! Si vecina mea a avut pb cu alaptarea (ii da Humana fetitei)...se pare ca asistentele de la cezariene bebei au pb...dar cu asa sefa...ce ma mir!
tuturor si un 2009 superr!
Cristina distractie placuta la restaurant si sanatate piticilor!
http://s191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/
Pozele noastre ![]()
andreea_cc spune:
Va doresc la toate mamicile si la toti puii un an nou fericit, cu multa sanatate si bucurii de la cei dragi. sa ne auzim cu bine in anul urmator si sa impartasim numai experiente placute.
va pup pe toate

Roxyn spune:
Ade, bine ai venit acasa! Ma bucur ca sunteti bine amandoua.
LA MULTI ANI tuturor mamicilor, copiilor si sotilor vostri!
Sa ne vedem cu bine in 2009!
mamica de
Vlad Andrei
Ank83 spune:
Va doresc de 2009 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc!
La multi ani!!!
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
miha2004 spune:
Ade bine ai venit acasa, imi pare rau ca nu poti sa alaptezi, eu o sa nasc tot cu cezariana dar vreau sa alaptez sper sa imi aduca copilul mai repede, spune-mi te rog ce anestezie ai avut si cat de repede ti-ai revenit dupa si daca ai cerut copilul si nu ti l-au adus sau atunci te-ai simtit tu bine. Te
si sa-ti traiasca comoara si sa fie sanatoasa.
Mihaela
38+ 

... Asa nasol ma simt uneori ca nu stiu cum sa mai fac sa nu fie nici unul neglijat... Dar cred ca simt si eu cam exagerat starile astea de vinovatie
... Dar mi se cam rupe sufletul cand vine la mine si eu sunt cu Negruta in brate si el se uita la mine cu niste ochi mari si sfiosi si se lipeste de mine ca un super glue... se gudura si pe picioarele mele ...numai sa il ating si pe el cumva...