Gravidute si mamici de Timisoara (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy
[Vai, Cristina, saracii de voi! Chiar, ce Craciun:)!!! Cica la astia bolnaviori vine Mosu mai bogat
dar lasa ca va trece la toti.
sanatate maxima!

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Merci!!!!!! offf
da a fost bogat mosul :):):)

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Salutari tuturor burticilor si mamicilor, nu am mai intrat cateva zile acum am recuperat. Am avut un craciun linistit si sper sa am si un revelion la fel adica sa nu nasc ca Grigoras a plecat din tara si vine abia pe 3 ian inapoi daci pana aunci trebuie sa avem rabdare iar daca nu sa-l sun pe Murariu care pleaca si el o zi doua caz in care sa-l caut pe dr Vasile despre care nu stiu nimic, in concluzie am mari emotii . Daca stiti voi ceva va rog sa-mi spuneti.
Serbanica mamica si copilul, s-a facut mare deja
Ade cred ca ai nascut deja, esti o mamica fericita iti urez BB mancacios iar tie lapte mult si bun.
Va pe toate

Mihaela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ade24 a nascut ... prin cezariana in final, o fetita de 3350 gr si 53 cm ..
Felictari mamicooooo

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Ade24 a nascut ... prin cezariana in final, o fetita de 3350 gr si 53 cm ..
Felictari mamicooooo

Poze pitici

Wow si vecina mea e la cezariena...maine vine acasa! Ce pacat ca nu o cunosc pe graviduta noastra ca o vizitam si pe ea!

Cristina sper ca mai poti!

Noi ieri am fost la Budapesta la Ikea...am profitat de faptul ca erau bunicii...A fost cam obositor, insa ne-am mai luat si noi una alta ca nu stiu cand mai apucam!

Meli si eu stiu de vaccinuri ca nu sunt tocmai minunate, insa nici curaj sa nu le fac nu am...am incercat sa gasesc medici de incredere si sa le fac pe cele mai bune.

Fancy ce kk e legea astora cu 85% in final...bine ca nu m-am dus la vot, ca-s magari!

Va pupam!

Mergi la inceput

Raul al meu nu doarme nici la ora asta ... se invarte ca un titirez pe aici si daca il pun in patut protesteaza ...
S-a schimbat asa de mult de cand e Ceci acasa ...credeam ca e mic si nu baga chiar asa de seama ... dar l-am subestimat... Parca toate le face mai nou numai sa primeasca atentie ... Mi se pare ca a prins si ca daca sora-sa plange e luata in brate ... si mai trage si el cate o repriza mai nou si vine sa il iau in brate dupa ... Asa nasol ma simt uneori ca nu stiu cum sa mai fac sa nu fie nici unul neglijat... Dar cred ca simt si eu cam exagerat starile astea de vinovatie ... Dar mi se cam rupe sufletul cand vine la mine si eu sunt cu Negruta in brate si el se uita la mine cu niste ochi mari si sfiosi si se lipeste de mine ca un super glue... se gudura si pe picioarele mele ...numai sa il ating si pe el cumva...
hai ca va plictisesc deja

Poze pitici

Mergi la inceput

Si azi avea suc de portocale in canuta lui de apa si a fugit din bucatarie glont la Cecilia sa ii "dea" si ei.... si a umpluto pe fata de suc de portocale... saracuta .. .
Si sa nu zic ca nu e marinimos fiu-meu ... de cate ori prinde ocazia vine sa ii dea si ei jucarii ..si i le indeasa in mana si se uita la ea mirat ca nu le tine ... Tre sa fiu cu ochii ca pe butelie pe ei

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miha2004

Salutari tuturor burticilor si mamicilor, nu am mai intrat cateva zile acum am recuperat. Am avut un craciun linistit si sper sa am si un revelion la fel adica sa nu nasc ca Grigoras a plecat din tara si vine abia pe 3 ian inapoi daci pana aunci trebuie sa avem rabdare iar daca nu sa-l sun pe Murariu care pleaca si el o zi doua caz in care sa-l caut pe dr Vasile despre care nu stiu nimic, in concluzie am mari emotii . Daca stiti voi ceva va rog sa-mi spuneti.
Serbanica mamica si copilul, s-a facut mare deja
Ade cred ca ai nascut deja, esti o mamica fericita iti urez BB mancacios iar tie lapte mult si bun.
Va pe toate

eu zic ca o sa nasti sigur cu Grig... ...Nu te mai gandi la altceva... Ca si la mine a lipsit de nu stiu cate ori si uite ca tot cu el am nascut... Ca el pleca sambata in concediu ...si eu am nascut joi seara ... Numai asa sa il prind in timisoara ...sac sac sac

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Cristina multa sanatate tie si puiutilor!

Ank cred ca esti o mamica iubitoare si amandoi copii se bucura de atentia ta, of, cred ca e tare tare greu cu doi puiuti asa mici. Mie mi-e greu cu una, toata ziua numai in brate, somn aproape deloc, adoarme numai in brate. Ma gandesc ca nu mai am timp aproape deloc pentru mine, d'apoi pentru inca un pui.

Noi momentan avem program cam tarziu, baita pe la 9:30 si adormit la 10-11-12... Am fixat baita asa tarziu ca oricum nu adormea mai devreme, asa macar o oboseste baita si parca adoarme mai bine.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_cc spune:

[quote]citat din mesajul lui miha2004

buna tuturor fetelor si copilasilor!
miha si eu cred ca o sa nasti cu grigoras....asa ca stai linistita si nu te stressa; in caz ca se intampla ceva sa stii ca eu am niste prietene care au nascut cu vasile si au fost foarte multumite de el..deci eu cred ca va fi bine oricum ar fi sa fie.

andreea

36+ mami de clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ade, felicitariiiii!!!!!!!!!!!
Ank, ce dulce e Raul:)! Cum stie el ce se petrece:).......

Miha, si eu sunt suparata cu indemnizatia;niste guvernanti de toata jena, sunt fara cuvinte si imi pare rau ca am fost la vot.Sper sa aplice legea chiar si asa cu plafon. Nu ajung eu la plafonul lor nici cu salariul intreg:) asa ca nu ma deranjeaza; sunt multe mamici in schimb foarte suparate care chiar vor 85% din cat castiga avand in vedere ca ele cotizeaza la greu la stat. Sper sa o voteze macar cu plafon ca ar ajuta multe mamici!

Fetele, intrebare: pana la cate luni trebuie sterilizat biberonul? Iulia bea doar ceai cu biberonul si nu stiu daca sa i-l mai sterilizez sau e suficient sa il spal bine?

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput