Gravidute si mamici de Timisoara (24)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Uuf.. am avut si noi o durere de burtica azi, dar nu stiu de la ce. Singurul lucru pe care l-am mancat nou e banana... Oare de la aia? (edit: eu am mancat banana si ma intreb daca o fi trecut prin lapte) In orice caz i-am dat 2 granule de Colocynthis ch5 pisate, si in 20 de minute dormea dusa... asta tinand cont ca de la 21 pana la 24 am tot incercat sa o linistesc ca sa doarma, dar nu m-am prins de la inceput ca burtica o deranjeaza.

Am trecut la marimea 3 de scutece..avem 5,5 Kg dar nu mai ne sunt bune scutecele care-s pana la 6 kg. Doamne, ce repede mai cresc copilasii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui bebeMaitra

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

luciapetra@yahoo.com
uitasem:)

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Si eu vreau sa te adaug in mess la prieteni! Pot, pot, pot???

Meli, mami de Maitra

Poze:
http://community.webshots.com/user/melinda_pantazi?vhost=community

si eu ... eu sunt ancutzamihai@yahoo.com

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

irinusha@yahoo.com

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

CAPITOL NOU

ps inca nu am modificat lista din lipasa de timp...sper sa apuc sa o fac in seara asta...mii de scuze! rog pe cineva daca poate sa faca un cont comun ca sa ne ocupam mai multe de chestia asta in functie de timpul nostru!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetelor.
Mi-a picat netul ieri....sa mor, nu alta. iulia a fost mai cuminte a dormit si speram ca ma netuiesc si eu mai mult:).
Cristina, Ank, Meli,da, sigur ca ne putem curesponda pe mess; de la Meli am primit deja....
ma duc sa citesc din urma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui buluna

Buna fetelor.
Eu nu sunt din Tm, dar intentionez sa nasc in Tm. Merg pentru monitorizare la dr. Crisan. Imi puteti spune cum este la nastere? Sotul meu l-a intrebat ce prefera: nastere naturala sau cezariana, iar el ne-a sucit...ca nu am prea inteles. In orice caz, concluzia era ca prefera cezariana ca-i mai bine platita si ca nu este deranjat noaptea...Asa ca nu prea stiu ce sa cred...
Eu am 32 ani si sunt la prima sarcina. Imi doresc sa fie cum este mai bine pentru bebe si, evident, si pentru mine. Nu stiu daca este bine sa fac cezariana doar pentru ca ii este doctorului mai confortabil...
De asta m-ar ajuta foarte mult si parerea voastra.
Va multumesc si va pup.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
17+

Bun venit si nastere usoara! Sa ai un bebe sanatos!
Nu stiu nimic de dr Crisan ...
de nastere, da, e in firea lucrurilor sa fie naturala; daca apar pb, faci cezariana, nu stiu; e bine totusi sa asculti si de medic.
oricum, vei lua decizia corecta!

Mergi la inceput