Gravidute si mamici de Timisoara (24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

CRISTINA poti sa-mi zici cum e dr. Jurj ,vreau si eu sa merg cu Victor la el cu dermatita atopica ;cum e cu programarea ,daca sunt zilele astea cam cind obtin programare ?Nr. de tel banuiesc ca e cel de pe site ,am vazut ca are pagina pe net ,cred ca e tare cautat.Merci mult.

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui buluna

Buna fetelor.
Eu nu sunt din Tm, dar intentionez sa nasc in Tm. Merg pentru monitorizare la dr. Crisan. Imi puteti spune cum este la nastere? Sotul meu l-a intrebat ce prefera: nastere naturala sau cezariana, iar el ne-a sucit...ca nu am prea inteles. In orice caz, concluzia era ca prefera cezariana ca-i mai bine platita si ca nu este deranjat noaptea...Asa ca nu prea stiu ce sa cred...
Eu am 32 ani si sunt la prima sarcina. Imi doresc sa fie cum este mai bine pentru bebe si, evident, si pentru mine. Nu stiu daca este bine sa fac cezariana doar pentru ca ii este doctorului mai confortabil...
De asta m-ar ajuta foarte mult si parerea voastra.
Va multumesc si va pup.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
17+

Bun venit!!!

Eu am la activ 2 nasteri naturale si iti recomand nastere naturala daca nu sunt complicatii. Asculta=ti inima si fa cum e mai natural ptr bebic. Sarcina usoara! pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui elatim

CRISTINA poti sa-mi zici cum e dr. Jurj ,vreau si eu sa merg cu Victor la el cu dermatita atopica ;cum e cu programarea ,daca sunt zilele astea cam cind obtin programare ?Nr. de tel banuiesc ca e cel de pe site ,am vazut ca are pagina pe net ,cred ca e tare cautat.Merci mult.

Elatim si Victor 13.05.2008

Este super!!! cel mai bun homeopat dar singura pb e ca e ft ft aglomerat. Daca vrei poti sa mergi si maine de la 10.30 are program de obicei si nu iti trebuie programare ptr bebitu tau ptr ca pe copiii ii i=a fara programare in functie de cine cum ajunge si de cati de multi sunt. Oricum e destul de frig, asa ca sa te astepti sa stai destul de mult. Dar te poate baga si mai repede ptr ca bebeii mai mici au prioritate !!!
A si lipsit destul de mult din nainte de sarbatori asa ca v=a fi multa lume.
Eu am rezolvat probleme multe cu el!!!

Este un super doctor!!! desi la prima vedere nu pare ca e grabit tot timpul dar rezultatele apar !!!!!

succes!

pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

tocmai am sunato pe doamna Simion ca Raul face diaree si nu mananca nimic ...bea doar lapte... Asta de la caninul care il chinuie ... Sper sa functioneze remediile date ...Ne-a dat si un compus digestiv. Doamne ce bine ca raspunde si la ore dinastea

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:

Buna fetelor.
Eu nu sunt din Tm, dar intentionez sa nasc in Tm. Merg pentru monitorizare la dr. Crisan. Imi puteti spune cum este la nastere? Sotul meu l-a intrebat ce prefera: nastere naturala sau cezariana, iar el ne-a sucit...ca nu am prea inteles. In orice caz, concluzia era ca prefera cezariana ca-i mai bine platita si ca nu este deranjat noaptea...Asa ca nu prea stiu ce sa cred...
Eu am 32 ani si sunt la prima sarcina. Imi doresc sa fie cum este mai bine pentru bebe si, evident, si pentru mine. Nu stiu daca este bine sa fac cezariana doar pentru ca ii este doctorului mai confortabil...
Va multumesc si va pup.

17+

si eu am 2 nasteri naturale la activ... si iti recomand din suflet asta ... Exista peridurala pt dureri

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Citat:

Buna fetelor.
Va multumesc si va pup.

17+

buluna, bine ai venit intre noi! De dr. Crisan nu stiu nimic, nici macar din auzite, imi pare rau.
Ref. la nastere, in toate tratatele de psihologie vei gasi ca e cel mai bine pentru mama si pentru copil ca nasterea sa decurga natural, daca e posibil (adica daca nu sunt alte probleme). Medical, faza finala de maturare a plamanilor si a creierului la copil se intampla in timpul travaliului, respectiv al nasterii. Dpdv. pshihologic pentru copil e importanta 'lupta'..nasterea e prima batalie castigata din viata lui/ei. Dar, fiecare face cum crede.

Parerea mea :)

De curiozitate, cat vrea Crisan pentru cezariana?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

tocmai am sunato pe doamna Simion ca Raul face diaree si nu mananca nimic ...bea doar lapte... Asta de la caninul care il chinuie ... Sper sa functioneze remediile date ...Ne-a dat si un compus digestiv. Doamne ce bine ca raspunde si la ore dinastea

Poze pitici

Asa-i ca ce bine ca raspunde? Iti rog de sanatate si tie si ei de fiecare data cand am nevoie de ea. Tie ca m-ai pus in legatura cu ea, si ei ca imi raspunde cand am nevoie :)

Pupici la Raul, sa ii iasa repede si sa-si revina la normal!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Meli, tinctura mama de echinacea o gasesti la farmacia Victor Babes si cred ca au si sirop. Dar daca e ptr tine poti folosi tinctura mama si parca nu e asa de scumpa. Nu stiu exact cat e ca a cumparat-o sotul.

Cristina

Alex 20.02.2006

Saru'mana!! Ma duc maine sa cumpar! Ati scapat de bronsita/tuse/viroza?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

luciapetra@yahoo.com
uitasem:)

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Si eu vreau sa te adaug in mess la prieteni! Pot, pot, pot???

Edit: eu sunt melinda_pantazi@yahoo.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebeMaitra

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

luciapetra@yahoo.com
uitasem:)

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Si eu vreau sa te adaug in mess la prieteni! Pot, pot, pot???

Meli, mami de Maitra

Poze:
http://community.webshots.com/user/melinda_pantazi?vhost=community

si eu ... eu sunt ancutzamihai@yahoo.com

Poze pitici

Mergi la inceput