Gravidute si mamici de Timisoara (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Ciao fetelor!!!!!!

Ce mult ati scris!!!!!!!!!

Bun venit noilor burtici.
Mirona, nu te pot ajuta ptr ca eu am nascut ambii piticoti la Odobescu ...

Meli, pupici si de la noi si multa sanatate ajutorului tau!!!!
Am inteles ca a fost dr. Simion si la tine ,,, ce parere ai???

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Cristina, eu sunt tare incantata de dr. Simion! Ne-a trecut viroza in 3 zile cu remediile date de ea, eu am primit si un tratament profilactic pentru candidoza pe care acum il incerc, si imi place ca pot sa o sun oricand, nu tre sa mai disper si sa imi rod unghiile daca se intampla ceva si e seara, pana dimineata la o ora rezonabila (cum trebuia sa fac cu medicul pe care l-am avut).
O alta chestie cu care ne-a ajutat a fost ca nu stiam de ce e agitata Maitra, nu manca, nu adormea, saliva foarte mult, nici o pozitie nu era buna (astea sunt descrierea generala, nu mai stiu sa-ti zic exact ce m-a intrebat in plus), si aveam impresia ca ii dau dintii. A venit dna doctor, s-a uitat, si zice ca nu-s dintii..apoi imi sugereaza sa ii dau ceai de musetel, indulcit cu putina glucoza praf, ca poate ii e pur si simplu sete. (m-am uitat putin stramb, ca stiam ca daca alaptezi nu trebuie sa ii dai ceai) Ideea e ca fata mea a baut 30 ml de ceai (ca lapte nu vroia), si s-a linistit instant..

Tie cum ti se pare?

Sper ca v-au trecut racelile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna dimineata mamici, burtici si bebei!

Mirona doctorii mei sunt sotii Karadja. Stiu ca pot exista duferente intre greutatea de la eco si cea din realitate dar oricum al meu a iesit mai grasunel si in alte dati. Am avut eco de 32 saptamani si la Dr. Grigoras. Acum daca o fi mai putin decat mi s-a zis nu cred ca e bai in cazul meu ci daca e mai mult dar nu ma agit, vedem mai incolo cum e. Tot la Bega o sa nasc si eu.

Cand vad cate problemute sunt cu astia micii parca imi vine sa ii zic sa stea acolo inca mult si bine dar abia astept sa il cunosc si eu si sa vin sa va intreb cum sa fac una sau alta.

Pana una alta ma ajutati si mie cu niste recomandari pentru medic pediatru?

merci si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fetelor buna !Eu ii dau suc de mandarina lui Serban dar in combinatie cu pere sau mere si nu i-a aparut nimic dincontraii place foarte mult.
Mai am o intrebare voi ce ceai le mai dati ca eu tot cu musetel si anticolici si parc aas vrea sa ii mai schimb meniul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Mirona, multumesc mult pentru sfaturi ! Esti o draguta !
DA, m-am hotarat, am sa incep cu legumele si apoi ii dau fructe.
Pana acum am incercat si cu suc de mere si cu suc de morcovi. Reactii nu a facut la ele, insa nu prea e incantata nici de morcov nici de mar.... Ii dau cateva lingurite si alea cu greu le accepta....se stramba tot timpul...nu stiu ce ma fac cu ea...daca imi va refuza asa mancarea..... Nu o fortez, ii dau cate lingurite vrea ( adica la cate deschide gurita, ca... de strambat se stramba de fiecare data... )dar cand vad ca intoarce capul sau nu mai deschide gurita o las...
Mai am o intrebare, sucurile trebuie sa i le dau intre orele 10 si 11 ( asa mi-a zis pediatra ) sau pot sa i le dau si dupamasa ?

Maine am sa incerc sa ii dau din biberon... dar mi-e groaza ca refuza sa pape din biberon... nici ceai nu vrea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Lucia, pe adeverinta care trebuie completata pentru cei 85% scrie asa la explicatii :
Veniturile luate in calcul sunt veniturile din salarii, din activitati independente si din activitati agricole si reprezinta valoarea obtinuta dupa aplicarea cotei de impozitare asupra venitului impozabil stabilit conform legii corespunzator fiecarei categorii de venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Fetelor buna !Eu ii dau suc de mandarina lui Serban dar in combinatie cu pere sau mere si nu i-a aparut nimic dincontraii place foarte mult.
Mai am o intrebare voi ce ceai le mai dati ca eu tot cu musetel si anticolici si parc aas vrea sa ii mai schimb meniul.

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community
http://b1.lilypie.com/5cLCp2.png

Serbanica, poti s aincerci combinatii de anason cu musetel, cu fenicul/ baby drink / ceai de la Humana sau Hipp granule.
sa mai diversifici

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale_d

Mirona, multumesc mult pentru sfaturi ! Esti o draguta !
DA, m-am hotarat, am sa incep cu legumele si apoi ii dau fructe.
Pana acum am incercat si cu suc de mere si cu suc de morcovi. Reactii nu a facut la ele, insa nu prea e incantata nici de morcov nici de mar.... Ii dau cateva lingurite si alea cu greu le accepta....se stramba tot timpul...nu stiu ce ma fac cu ea...daca imi va refuza asa mancarea..... Nu o fortez, ii dau cate lingurite vrea ( adica la cate deschide gurita, ca... de strambat se stramba de fiecare data... )dar cand vad ca intoarce capul sau nu mai deschide gurita o las...
Mai am o intrebare, sucurile trebuie sa i le dau intre orele 10 si 11 ( asa mi-a zis pediatra ) sau pot sa i le dau si dupamasa ?

Maine am sa incerc sa ii dau din biberon... dar mi-e groaza ca refuza sa pape din biberon... nici ceai nu vrea....

Ale mamica fericita de Alexia

Ale, si mie mi-a zsi pediatra s aincep prima data la 10-11 apoi s aii dau si dupa a miaza la masa de 17. Cred ca poti sa ii dai.
Si cred ca e bine cu legumele sa incepi; combina sucul de mar cu morcov.
Nu te dispera de pe acum cu mancatul:), va accepta ea in final ceva si cumva, vedem noi

Cu adeverinta.....stiu o persoana din alta localitate la care se trec pe adeverinta veniturile brute. Si cica e bine, asa zic aia de la primaria din localitate. In fine, e bine si din net, iti dai seama, decat 600 ron.....:)
oricum, m-ai lamurit , nu citisem cu atentie in lege.....

i-am luat si eu chamomilla; am incercat sa ii dau dar a dat afara apa ca nu stie sa bea:). eu i-am mai dat si ceai cu lingurita sa se obisnuiasca...
chiar, ce concentratie puneti voi in lingurita? mie mi-a zis de la farmacie ca pot s aii dau de 3 ori pe zi cate 3 granule dizolvate....

pe toata lumea

Mergi la inceput

fetele, are cineva steamer? daca da, cat vi se pare de folositor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Io sunt innebunita sa iau unul Tefal de la Selgros...cred ca e super!

Azi am ajuns in Timisoara...am stat 2 zile si la Herculane!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

bpaula inteles - deci nu e vb de cei pe care ii stiu eu. Am o prietena care a nascut cu Karadja -cu el - a fost multumita.

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

da. eu. amfost innebunita la fetita sa iau asa ceva - l-am folosit fix de 4 ori - pana mi-am dat seama ca fetei mele nu-i placeau legumele la steamer. Sunt bune facute la acest aparat, suculente, vitaminele nu se pierd prin inabusire - au un gust mai bun decat cel pe care il au prin fierbere. Noi - adultii suntem innebuniti sa facem porumb la steamer.
Din pacate fetitei mele ii plac legumele facute la cuptor cu mult usturoi si acoperite cu jumate lapte si jumate apa.
Asa ca am renuntat la steamer. L-am luat cu 1.5 mil - Steamer Moulinex AMA543, exotic -dati o cautare pe google - daca il vrea careva - il dau bucuroasa la 1 mil.

in total cred ca l-am folosit de 10 ori - pentru copil doar de 4 ori - pentru porumb - in rest.

Miro 24+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput