Poze de la serbarea de Craciun!
Buna fetelor,m-am gandit sa deschid acest subiect pt ca pe data de 15 dec fetita mea de 4 ani si jum a avut prima serbare din viata ei.Un moment foarte emotionat si pt mine si pt ea.A fost un moment magic,care mi-au provocat lacrimi .Haideti sa postam toate poze cu copii nostrii si costumele lor de la serbarea de Craciun.Bianca a fost fulg de nea.Sper sa va placa

Raspunsuri
nanei spune:
si eu tocmai ce am sosoit de la serbarea baietelului meu de 5 ani. noi avem deja experienta celei de-a 2-a serbari.dar incarcatura emotionla a fost aceeasi.fff frumos.
gabitzam spune:
Am avut si noi ieri experienta primei serbari la gradinita. S-a lasat cu multi nervi, tipete, urlete. N-a vrut sa stea pe scena, n-a vrut sa spuna poezia. S-a emotionat, s-a intimidat, o fi doar rasfatat, nu stiu. Si ii facusem si o pelerina draguta.
Am reusit sa fac totusi niste poze, cu zgatia mea de baiat, Andrei, 3 ani si jumatate. Vedeti aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitz78 spune:
am facut si noi cateva poze la serbare.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/craciun%202008/
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
simali spune:
Stiu ca titlul subiectului e "Poze de la serbarea de Craciun" dar nu ma pot abtine sa nu postez asta. O numesc "Pozne de la serbarea de Craciun" - clasa I-a. E pe-acolo si se iarta. Deci:
Canta copiii, spun poezii; vine Mosul si imparte fiecarui copil cate o plasuta cu cadoul. Apoi Mosul pune un sac de cam 1m inaltime in mijlocul scenei (cadoul de la parinti, nu ma intrebati cum de a ajuns sa fie ceva atat de mare si abereant ca-mi creste tensiunea din nou), deci pune sacul in fata lui si striga numele invatatoarei. Acum invatatoarea (o finuta si o delicata) spune "Vai, Mosule, dar nu stiu daca am fost cuminte". La care Vladu ii striga tare (cu o oarecare invidie) "Hai c-ai fost, nu vezi c-ai primit un sac intreg?".
alice
LoraG76 spune:
Foarte frumosi copiii din poze! 
Simali, amuzanta faza! Un pupic dulce poznasului! 
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Adriana mica spune:
Si noi avem poze de la Serbarea de Craciun pe blog.
Noi nu am avut de spus nici o poezie, sunt bucuroasa macar ca nu a plans si ca nu s-a speriat de Mos Craciun.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

,inatradevar o frumusete