Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna! n-am intrat o zi si deja ati trecut la capitol nou! cata harnicie!!!

Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebari. Deja am schimbat apa, am trecut si noi pe Dorna Izvorul Alb (cu toate ca si cu Borsec ne intelegeam bine, nu s-a constipat niciodata).
Cu lingurita o sa insist mai mult..dar ideea e, daca nu vrea si nu vrea, ce e de preferat: sa nu-i mai dau deloc mancarea sau sa-i pun in biberon?
Chinabulina, merci pentru precizarile legate de kk. La explicatia asta nu ma gandisem, si nici doctora nu mi-a zis nimic. N-a mai facut kk cu mucus de saptamana trecuta si nici atunci n-a facut decat de 2 sau 3 ori...nu cred ca sunt probleme...

Legat de TV, la mine televizorul merge non-stop, nu pot fara el, si Cristiana mai arunca un ochi, in special la genericul Antenei 2, dar per total nu cred ca se fac mai mult de 15 minute/zi. Nu cred ca e o problema. Nu trebuie sa stea cu ochii numai in televizor toata ziua, atunci ar fi o problema intr-adevar...

Miss, Ylari
Ylari, am vazut-o pe Eva si iarasi mi-a sarit in ochi asemanarea dintre ele (cum ai zis si tu mai demult). Numai ca Eva e mai blonduta iar Cristiana e bruneta.

Azi as vrea sa ies cu ea putin afara, cu toate ca e cam mucoasa, dar n-am mai iesit de saptamana cealalta tot din cauza de muci, dar mai multi.

Sa ma laud si eu cu fata mea: nu merge in busi (desi incearca, se pune pe burta si se ridica pe genunchi) dar stie sa dea noroc (adica intinde mana) si sa faca "bravo, bravo" (adica bate din palme cand ii zic bravo Cristiana).
De dormit, doarme toata noaptea cu o singura trezire dimineata intre 3 si 6.

bebelusi bolnaviori...insanatosire rapida

pentru cei nascuti azi!

O zi excelenta tuturor!

Lumi, mami de Printesa Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

povestea nasterii lui nicole in imagini

http://cid-f7e22319c7daa4b3.skydrive.live.com/play.aspx/.res/f7e22319c7daa4b3!958/f7e22319c7daa4b3!959?ct=photos&sa=26440406

ALRA 40+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Uraaaaa ne-a venit si noua costumasul de Craciun. Este superb si imi place si materialul si faptul ca e intreg, adica cu totul. Va spusesem eu ca l-am comandat de la o tipa care a dat anunt chiar pe site-ul DC si binenteles m-am uitat pe eticheta si am vazut de unde le comanda va dau si voua linkul: http://www.clothingattesco.com/kids/baby-toddler-boys.html
Cel de elf am zis ca il comandam la anul!!!! Sunt nebuna de ja ma gandesc la anul .....!!!!

Mi-a trimis mail acum ca daca vreau sa comand tot prin ea hainute de la Mothercare,Next,H&M ,Primark!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Micaela Robert se uita dupa brunete, da?

Am venit de la plimbare, ia sa vad poveste de [red]Alra[/b] Te pup mamico x2!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Alra sa va traiasca printesa! Este o dulce!!!!
Monik chiar nasol pt prietena ta. Din pacate nu e singura, sora mea are o printesa la fel in privinta noptilor albe. Se joaca non stop iar noaptea abia daca doarme!

Bogdan Silviu , Tudor Dumitru , Alexia Nicole , Alexandra , Alessia Clara

Mergi la inceput

Alra minunata povestea ta in imagini, Nicole este o frumusete, la fel ca si surioara mai mare! Ma bucur ca sunteti fericiti si ca Doamne Doamne a indreptat celalalt 13 decembrie. Puuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Alysh ma da tu ai fost o fata tare cumintica

Monik16 deci cum spune si Lorich mai sunt si baietei care prefera brunetele, daca ne-o place de unu care e cu blondele il pacalim noi nici nu o sa stie cu cine au de a face . Numa ca la mine o sa fie nitel mai greu ca fii-mea e cioruta rau.
Legat de prieteana ta, ma ingrozesc cand aud ca exista si copii atat de agitati si zic iar ca sunt prea norocoasa. Si Daria mea se sperie daca stranuta cineva si la orice zgomot mai puternic care o ia prin surprindere sper sa nu ajung ca prietana ta.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Monik, am bagat forumeala in loc de film, merge si asa nu?? Oricum nu mai am io rabdare la filme..Bai, biata prietena ta. O fi hiperactiv copilul..BBrrr
Alysh cu cine sta bb cind faci shopingul cu mama si sora?? Vreau si ioooo
Micaela, sigur, poate sa si pape bb, pana la 3 ani poate papa inainte. Mergi cu fata
Luminel, felicitari pt Bravo...David la 7 luni facea si el Pa, Matei insa vad ca e mai greoi la astea, in schimb e mai umblaret..
Alra ce fruuumoss!

Mai fetelor, m-a sunat azi o prietena care e insarcinata in 7 sapt. Probl e ca i-a iesit CMVul pozitiv. Ambele IGeuri. Are cineva ideea pe cine sa consulte sa ceara o parere? Nu mai stiu, sper sa nu gresesc, parca Ralu a avut o problema de genul asta.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

la mine o sa fie nitel mai greu ca fii-mea e cioruta rau.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

ca mami de Robertica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor care va temeti de blonde Sa va spun eu din experienta mea de bruneta Toata viata mi-am dorit sa fiu blonda cu ochi albastri hehe si cu parul lins evident. Io fiind bruneata, cretzuloasa (trag de par de nu se vede ca sa imi stea cat de cat lins) si cu ochi caprui. Pana cand am ajuns in Polonia - tara plina de blonde unde eram considerata o creatura super exotica, cadeau toti in freza dupe mine ... nu intelegeam de ce Apoi am inceput sa remarc faptul ca fetele lor se vopsesc o groaza brunete ... Iar cu ochii... imi spuneau ca am ochii ca mierea sau ca berea ceea ce era si mai si ha ! Deci am inceput sa imi revizuiesc parerile hehe Eu eram topita dupa ei pt majoritatea polonicilor au ochi albastri ... lesinam de fiecare data cand ma duceam la programatori si se uitau spre mine vreo 16 ochi albastri ...... Oh ce vremuri. Acush m-am blonzulit nitel, si prietenii mei polonezi au fost chiar dezamagiti Au pierdut bruneta firmei.

Asa ca ...

Alra - io spionasem pe la Odisee :p Foarte frumoasa prezentarea M-am emotionat ... Si Laura e f frumoasa :)

Monika - groaznic ce povestesti ... nu pot nici eu sa imi dau seama cum este ... Si Robert e plin plin de energie, cand e treaz nu cred ca sta locului o clipa, imposibil... dar totusi doarme noaptea de la 9 la 8 dimineata iar ziua are 2 - 3 reprize de somn.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput