napraznic
Cine a ramas insarcinata cu napraznic, extract mladite zmeur???? este cineva????????????
Raspunsuri
cristiama spune:
Eu inca mai sper sa raman insarcinata cu SOTUL meu, nu cu NAPRAZINIC!
scuze de gluma, da ai intrebat asa de nostim!
Tu nu spui: aveti vre-o problema? V-ati facut analize?
- sotul tau a facut o spermograma
- tu ai trompele permeabile si ovulezi?
daca ai probleme pe una din partile astea nu prea conteaza daca iei sau nu tratamente naturiste.
iulia25 spune:
buna,micha!
eu inca nu am ramas insarcinata,dar cred ca in curand...
referitor la napraznic...eu beau ceai de vreo 2 luni si au inceput sa se vada razultate inca din prima luna(cand nu am baut decat vreo cateva zile),adica cand am avut menstr. nu mi-a mai fost rau.de obicei,pe mine ma durea burta ingrozitor,aveam temperatura,greata,senzatie de voma,o stare generala proasta.
testele de ov erau de obicei negative.
in a doua luna de napraznic,am avut testul de ov POZITIV-o reusita absolut fabuloasa pt mine pana acum.
poate peste cateva zile,voi avea si testul de sarcina POZITIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
in concluzie,eu sunt convinsa ca ceaiul de napraznic,preparat si baut asa cum trebuie,chiar ajuta fff mult in problemele hormonale.
te pup si-ti doresc cat de curand un test de sarcina pozitiv!apropos,de cand incerci?
micha29 spune:
cristiama am facut analize am facut HSG am facut instilatii, sotul a facut spermograma, deci in concluzie doctorita mi-a spus ca nu am probleme ca nu se poate sa nu raman insarcinata dar totusi.... nu reusesc. Tu ce tratamente ai facut?
micha29 spune:
Iulia sa iti de-a dumnezeu un bebelus. de 2 ani incerc sa raman insarcinata, doctorita zice ca sunt prea stresata si din cauza asta nu raman
micha29 spune:
si tu monik sa ai parte de un bebelus, toate ne dorim si sa ne dea Dumnezeu la toate. Mie poate sa imi dea si 2 si 3 numai sa imi dea
pogonici1977 spune:
fetelor am si eu mare nedumerire cu aceste ceaiuri.napraznic si cretiosara..
eu am facut laparocopie pe 8 decembrie iar de o saptamana eu beau ceaiuri..si hop vad ca nu mia mai venit CM desi treb sa imi vina pe 23 sau 24 si nici pana acum nimic ??? oare din ce cauza imi intarzie CM , s a fie de la ceaiuri ??? voi ati mai patit asa ceva??
eu nu am avut niciodata astfel de probleme, mie venea la timp mereu???