LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (161)
Raspunsuri - Pagina 7
beinazutza spune:
neata fetelor! intru si eu in clubul mamicilor care nu au prea dormit azinoapte! si pitica mea s-a trezit la 3,40 avea chef de stat in picioare de virba... daca a vazut ca nu e bagata in seama a inceput sa se maraie..intr-un final cu chiu cu vai dupa o jumatate de ora a adormi. dar.. surpriza la ora 6 tup iar in picioare ,aceeasi poveste iar am culcat-o.ma intreb de ce oare? si la ora 7 am fugit. la serviciu bineinteles.
http://community.webshots.com/user/beinazutza?vhost=community
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rlc_sandor Multumesc ,am nevoie de vreo... Nu stiu ce sa fac cu Sonia sa nu se trezeasca sau culce asa tarziu ,nu plange ,nu maraie pur si simplu se joaca sau are chef de joaca cu noi Pozele sunt la album nu tin minte cine nu le poate vedea Ellenuta aceleasi intrebari ma bantuie si pe mine. Fetele mai puneti retete http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd |
Aha, acum am gasit pozele.A fost la gradi la grupa mica? Ce timizi sunt copiii!
Mi-a placut mosu cum si-a facut nasul si obrajii rosii.
Soniei nu i-a fost frica de el, nu? Ea era ma tare fascinata de bancnota.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
rlc_sandor spune:
Da ramona era grupa mica,dar fetita din poza e fata unei prietene care are 2,8 ani,a stat cu mainile in san si picior peste picior si nu a vrut sa spuna poezia sau sa cante,nu si gata desi mosu era bunicul ei
intr-adevar a aratat destul de bine dar important a fost ca mosu si-a intrat f bine in rol a vb, a cantat cu copii ca mai a iesit super
dar eu daca eram in locul educatoarei cred ca innebuneam
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
ramonab spune:
citat din mesajul lui ceska777 Acum 30min a tras Benji o tranta. Se plimba pe langa canapea si cand a ajuns la marginea rotunjita i-a alunecat mana a cazut pe lateral si s-a lovit cu capul de piciorul scaunului lui de masa. A urlat 5-7 min intai am crezut ca nu mai are aer, se rosise si urla. L-am calmat intr-un sfarsit si am vazut ca are o linie rosie ca o zagrietura NU e adanca, lunga de 1/2-1cm dar e rosie. Sange nu a curs deloc, sper ca si-a julit doar pielea. Nu a vrut sa tina compresa cu apa rece. Acuma iar vrea sa o ia din loc dar nu mai am curaj sa il las! Nu ii mai gasesc locul in claia de par ca nu sta cuminte sa ma uit! Ce semne sa urmaresc??? Am o panica in mine!!!! L-as cara in brate pana la 5 ani numai sa nu mai cada sa pateasca ceva! Ieri a tras o tranta in bucatarie! UF! imi e si frica sa ii zic lui Tobias: sar mereu cu gura pe el sa il pazeasca si uite ca se intampla la mine. De sambata de cand a plecat mama nu fac nimic in casa numai dupa fundullui. Mi-am facut mie curaj sa il las sa faca o tura pe langa canapea singur cu mine la 3 pasi distanta si acuma se intampla asta. Va sta numai in rotobil cand am treaba, nu mai pot asa nici sa merg la .....baie! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! AMR = 6 Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Ceska, imi pare rau pt cazatura lui Benji mic.
Da nu prea ai ce face.Nu poti, si nu e bine sa stai tot timpul sa il urmaresti la fiecare pas.El are nevoie sa stie ca se poate baza pe picioarele lui.Trebuie sa capete siguranta.Trebuie sa invete singur cum sa se echilibreze sa nu cada.Iar daca tu stai langa el non stop el nu va avea cum sa invete asta pt ca cum se dezechilibreaza un pic, tu esti acolo sa il prinzi.
Bine, acuma sa nu ma intelegi gresit, nu zic sa il lasi sa dea cu capul de toti peretii.Dar fi mai putin protectoare.Stiu ca suna urat, dar e mai bine pt el.
Si Razvan a cazut de n ori.
A avut si el vreo 3 cazaturi mai serioase cand a facut cucui, da asta nu ma face pe mine sa stau in spatele lui non stop.Il supraveghez de la distanta.
Asta e, asa se invata.
Sper ca ai inteles exact ce am vrut sa iti zic.
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
ramonab spune:
citat din mesajul lui rlc_sandor Da ramona era grupa mica,dar fetita din poza e fata unei prietene care are 2,8 ani,a stat cu mainile in san si picior peste picior si nu a vrut sa spuna poezia sau sa cante,nu si gata desi mosu era bunicul ei intr-adevar a aratat destul de bine dar important a fost ca mosu si-a intrat f bine in rol a vb, a cantat cu copii ca mai a iesit super dar eu daca eram in locul educatoarei cred ca innebuneam http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd |
Fetita din bratele mosului nu era fetita ta? Cum nu? Eu eram sigura ca e ea.
RAZVANICI LA 10 LUNI
Micul print
Ioanact spune:
Buna fetele.
Multumim de , Lala D si Ellenuta
OTILIA
YANNIS, LUCA
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI!
Ramonab lui Razvan nu i-au iesit dintisorii? El si cu Ioana au ramas? Referitor la ce a zis rlc_sandor cred ca se referea la poza asta .
Am vazut ca s-a vb de mancarea blenduita.., eu Ioanei i-o pasez cu furculita de la 8 luni..mai gaseste si bucatele dar le mesteca (cu toate ca nu i-au iesit inca dintisorii)..
Va multumesc si eu, celor care ati votat-o pe Ioana la concursul Piciulici.
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 25 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
eu asa am o stare de deprimare .. vine ziua mea si nu am chef de nimic .. nu vreau sa sarbatoresc in niciun fel .. pur si simplu nu am chef. ce sa sarbatoresc .. ca imbatranesc??? n-am chef de niciun cadou desi toata lumea ma intreaba ce vreau ... nu vreau nimic ...
as vrea sa evadez .. sa plec si sa ma intorc dupa ziua cu pricina ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
rlc_sandor spune:
Ba da ramo,fetita din bratele mosului e Sonia
Alina,nici acum nu aveti dintisori?eu tocmai am vazut ca al saselea a spart gingia,oare de asta nu doarme ca inainte bb,ca nu maraie nu e agitata
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
monicaa spune:
Neata mamici
Cine spunea ceva de cafea?!! Am si eu nevoie de o galeata si ceva De cand cu boala asta se trezeste si Clara in fiecare noapte de mii de ori. Sunt total bulversata si nedormita. Azi-noapte am cedat nervos si l-am trimis pe tasu sa imi venea sa o strang de gat.
Si dupa vre-o ora si ceva de urlete cu pauze am ajuns la concluzia ca singura solutie e sa incercam sa ii dam ceva de mancare.
Mai si a ras 250ml de lapte urgent. Mi-e si rusine dar efectiv nu a mai cerut noaptea de mancare de la 6 luni plus ca zilele astea nu a avut deloc chef sa pape.
Se pare ca isi revine. Caca nu a mai facut de ieri de la pranz. O astept sa vad produsul cum arata.
In alta ordine de idei ma suna ieri educatoarea ei sa ma intrebe cum se mai simte (chestie care mi s-a parut super dragutza) si imi spune ca sunt foarte multi bolnavi asa ca ea. Plus ca au deja 3 cazuri de Norro virus si au anuntat autoritatile. Inca unul si trebuie sa intre in carantina ca e pericol de epidemie.
Iar astazi primim cadoul si poze. A fost in noiembrie un fotograf si le-a facut poze si mapa ei e gata. Spunea ca intr-o poza e tare serioasa dar in rest au iesit f bine. Abia astept sa le vad. Am pregatit si eu un cos cu dulciuri ca sambata e petrecere de Mos si noi nu o sa mergem dar macar sa ne aducem contributia.
Iar acum fac bagaje..logistic e treba nu gluma ca trebuie sa indes in 2 geamantane haine, cadouri si sa nu depasesc 40kg.Daca era vara mai mergea..dar acum cu lucrurile groase..brrr.
Hai ca m-am intins ca o placinta..revin imediat
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
ramonab spune:
STOISOOOOOOR STOISOOOOOOOR STOISOOOOOOR!!!!!!!!!
RAZVANICI LA 10 LUNI
Micul print