De la par lung la par scurt: cine a facut pasul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Eu am trecut anul trecut de la lung la foarte scurt; mi-a placut, ca nu avea rost sa plang dupa un par lung si ars, e mult mai usor de spalat/uscat/aranjat, dar... nu as sfatui pe nimeni sa faca trecerea asta brusc, e mai bine sa iti alegi intai o tunsoare pana la umeri si ulterior, daca doresti, sa il mai scurtezi, altfel socul poate fi destul de mare. Daca ani de zile ai avut doar par lung inseamna ca stilul tau e totusi departe de cel baietesc.

edit- parul scurt intinereste. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Carrye, multumesc pt poze, iti sta tare bine asa, insa mi-a placut cum iti statea si cu el mai lungut, cum era prin primele poze. Dar e adevarat ca asa tuns scurt iti da alt aer.

Noe, imi aduca aminte ca m-am uitat acum ceva vreme la pozele tale , ca sa vad scumpetea aia de fata a ta, si m-am gandit atunci ca ai o splendoare de par ( si nu numai). Sa nu iti para rau insa ca l-ai tuns, o sa ii faca bine, o sa il revigoreze. Poate o coafeza te-ar putea aranja putin, sa ii dea o forma, ca sa faca asteptarea cresterii mai putin neplacuta.

Madelaine, de ce u iti place? Nu iti sta bine su nu a iesit cum doreai? A putut coaeza pe urma sa te aranjeze astfel incat sa it placa macar putin ?

Eu acum am parul putin mai lung de umeri. Daca as avea muuuult curaj as vrea sa incerc ceva asa ( ignorati insa personajul si stilul ei pe care personal nu le apreciez), mai ales cele 4 poze de jos:
http://www.prohaircut.com/short-hair-cuts-victoria.html

insa cred ca am sa optez pt ceva in genul asta, fara breton insa:
http://www.hairpedia.com/hair-styles/pictures/type/Latest-Hairstyles/Short-Hair-Styles/2471/

Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Teodora, asta cred si eu, ca e mai probabil sa iti placa si sa te obisnuiesti cu idee daca faci o schimbare treptata.

Inainte parul imi ajungea la mijlocul spatlui si apoi asta vara am trecut la el pana la umeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Petaluda, tunsorile ale caror poze le-ai pus imi par foarte feminine, imi plac mult! Imi place si bretonul din a doua poza, nu imi dau seama cum ar arata fara el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Petaluda, recunosc ca si pe mine m-a inspirat destul de tare tunsoarea personajului de mai sus desi nici eu nu o plac. Si mie imi placea cum imi statea cu parul mai lung insa din cauza ca am trecut de la satenul ala atat de inchis la blondul ala din pozele alea de la mare am preferat sa il tai pentru a-l regenera, il prefer sanatos.
Desi e puzderie de femei tunse in genul asta, eu fiind una dintre ele, avantajul este ca pe cat de comuna este tunsoarea, pe atat de mult conteaza fizionomia fetei, culoarea parului, structura parului si bineinteles stilistul care o realizeaza ceea ce o face sa fie o tunsoare speciala.
Tunde-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu m-am tuns scurt...si nu mi-a prea placut
De la un par lung (adica vreo 2 palme deasupra fundului prima oara in viata mea am vrut sa ma tund in scari , i-am spus cat sa ma tunda , si cand m-am ridicat de pe scaun mi-a venit sa plang cand am vazut ca ultima treapta a mea era de 6 cm .
Si vara asta si acum vreo 2-3 ani tot scurt m-am tuns, dar acum il am iarasi lung.
vara asta mi-am facut si breton , si m-am tuns pana putin sub umeri (jumate de palma), desi toti imi spuneau sa nu cumva sa-mi tund parul
Mi-a placut foarte mult cum imi statea dar ... nu se compara cu parul lung , zic eu .
Oricum , e par , creste , din cand in cand ai nevoie de o schimbare , trebuie doar sa gasesti o coafeza faina care sa inteleaga si sa stie sa-ti faca ce vrei si gata.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Teodora D.

Petaluda, tunsorile ale caror poze le-ai pus imi par foarte feminine, imi plac mult! Imi place si bretonul din a doua poza, nu imi dau seama cum ar arata fara el.

cand ziceam fara breton ma gandeam la ceva cam asa:
http://www.hairpedia.com/hair-styles/pictures/type/Latest-Hairstyles/Short-Hair-Styles/2448/

M-ati convins, de luni am sa posed o noua tunsoare, cum zice si Xio, o schimbare e binevenita din cand in cand.
Multumesc din nou pentru sfaturi, am sa va spun marti ce a iesit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Am facut schimbarea asta de vreo citeva ori in viata. Cu parul scurt e foarte comod: usor de spalat, vopsit, uscat, inotat etc. Insa trebuie mers la coafor mult mai des decit cu parul lung, la mine deja dupa o luna crestea rezonabil si parea neingrijit. parul lung nu trebuie dus la coafor lunar. Si mai are avantajul ca il poti aranja in mai multe feluri, si stringe mult mai usor. dar e neplacut la mare, la inot, la vopsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Giani, depinde de coafeza totul! Sora-mea spre exemplu, avea un par bogat, lung dar il cam decolorase de vreo 3 ori anul asta si desi este adepta parului lung, l-a taiat. Prima data a tuns-o gen Victoria cum e acum tunsa doar ca ceva mai lung. I-a crescut parul fantastic de repede in 2 luni. a mers din nou la coafor pentru vopsit si cand a auzit de tuns, sora-mea a sarit ca arsa ca ea nu se mai tunde. Aproape ca i-a facut un bob scurt si ciufulit din parul ala scurt si tepos. Totul sta in tunsoare in momentul in care spui ca vrei sa il lasi sa creasca. Nu stiu cat m-am facut inteleasa dar este foarte important ca cine te tunde sa si stie sa tunda, nu sa taie parul.
Petaluda, imi pare tare rau ca nu am poze cu tine, dar sper sa imi trimiti pe PM macar doua poze, before/after. Multa bafta si sper sa fii multumita de schimbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si eu, si eu....am trecut de la par lung pana pe la jumatatea spatelui si brunet la scurt si blond. Nu regret deloc, m-am lasat pe mana coafezei in care am mare incredere pt ca stie cam ce-mi place si eu zic ca a iesit ceva frumos. Dar na...posibil sa fiu si nitel subiectiva. Cel mai haios este ca am facut "mutarea" asta cu vreun an inainte de nunta si de unde pana atunci studiasem zeci de coafuri cu cocuri, bucle, voal si alte nebunii...am fost o mireasa fara voal, cu parul nitel tepos la spate si cu suvite albastre.Zau ca dadu' bine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput