Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 8

miki-miki spune:
 Nanei
 test ai facut? Cel mai sigur e testul de sange BHCG dar tb sa gasesti o clinica la tine in orash care il face si sa-ti dea rez repede.
Fetelor 
 sunt OFF TOPIC, 
va rog sa votati si voi Petitia  "Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si pentru introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate"
aici : http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Se cer ultimele voturi pt a putea si inaintata catre
- Parlamentul European, Comisia de Petitii;
- Parlamentul Romaniei, Comisia de Petitii.
Nu uitati sa dati confirmarea votului din adresa de mail (posibil sa intre la spam)
Multumesc anticipat.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+

catalina2307 spune:
 Acidul folic nu se foloseste decat in primele 3 luni. In nici un caz mai mult de 3 luni. 

anne-marry spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui nanei fetelor vineri trebuie sa imi vina si azi am vazut pe chilot o pata maronie.asta inseamna ca s-ar putea sa imi vina sau e altceva ca nu am mai patit asa pana acum?  | 
ar putea fi si una si alta ...dar ar putea f bine fi si bebe,...mai sunt cazuri....ia un test de sarcina. desi se recomanda sa il faci la 4 zile de intarziere...sau teste care se fac si cu 4 zile inainte. ia un test si fa-l dimineata, k sa fie urina mai concentrata...sau cel putin sa nu fi facut ....de minim 4 ore....sa se acumuleze acolo.....ce tb
anne-marry mamica lui
 teodor alexandru si 
 12NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

ayda_m spune:
 MIKI, am mai trimis si eu inca odata la toate cunostintele mele...sper sa reusim sa strangem cat mai multe semnaturi....va rog fetelor semnati
Ayda 
 10+

miki-miki spune:
 Ayda 
 Merci.
Catalina
 nu stiam ca se ia doar 3 luni acidul folic. Pai at de ce se rec Elevit toata sarcina dc are acid folic?
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+

catalina2307 spune:
 Pt ca elevitul are 0.8mg(doza normala ) acid folic iar tableta de acid folic are 5/6mg. D'aia 
.

Rallu spune:
 Buna fetele,
Acu am aterizat si eu de la serviciu si-s ametita de somn.
Stau putin si apoi bag cornul in perna.
Sa va zic ce face dragul meu sot.
A cumparat "Cartea viitoarei mame" pe care a pus-o la indemana si citeste singurel de acolo ce se mai intampla cu bebe, cu mami, etc, saptamana de saptamana.
Mai aud cateodata "In ce saptamana suntem?" cand ii da cu virgula la numarat.
De ceva timp incoace imi tot face invitatii seara sa mergem la plimbare.
Eu inca stau prost cu energia, si mai stam si la etajul 3 (fara lift) asa ca nu prea mai am chef de nimic, cu atat mai putin de bananait pe afara.
Aseara am venit pe la 9 seara de la serviciu si nu s-a lasat pana nu m-a tarat efectiv afara din casa, la o plimbare.
In final am si eu o curiozitate: "ce naiba te-a apucat?"
Raspunsul : "ASA SCRIE IN CARTE !" ![]()
Cica scrie in cartea aia ca gravidele trebuie sa mearga cel putin 30 min pe jos, zilnic sau sa mearga la inot.
Inutil sa va spun ca in curand ma voi duce si la inot, nu?
De acum incolo citesc si eu minunea aia de carte mai atent.
Nu de alta, dar macar sa stiu si eu ce surprize imi mai rezerva barbata-miu pt. ca "asa scrie"
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
11+
Asa arat eu acum

Rallu spune:
 Nanei, de ce nu intrii tu pe sub-forumul "Asteptand un ingeras in viata noastra", subiectul "Aspirante optimiste"?
Esti bine venita la noi dar mi-e ca avem cu totul alte subiecte de discutie.
Fetele de acolo sunt exact in situatia ta, asteptand sa se implineasca minunea si sunt foarte bine documentate unele din ele.
Te-ar putea ajuta sa intelegi multe din semnele corpului tau.
Mult succes!
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
11+
Asa arat eu acum

miki-miki spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui catalina2307 Pt ca elevitul are 0.8mg(doza normala ) acid folic iar tableta de acid folic are 5/6mg. D'aia Catalina  | 
Eu iau capsule de 1 mg asa cer la farmacie. Tb sa iau de 5mg?
Miki
9+

anne-marry spune:
 eu sunt lesinata de somn...si am luat acum si utorgestanul......2 p[stile.....k iau 6 pe zi....va dati seama ce somn o sa ma apuceeeeeeeeee
anne-marry mamica lui 
 teodor alexandru si 
 12
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA