Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 6
Iris2002 spune:
Buna dimineata fetele cu burtici,
Sunt acasa singura, fata e la cresa, ce ziceti ce mama denaturata? Azi-noapte nu am dormit chiar super (adica de la 2 la 5 nu) si dupa ce a dus-o Paul pe Francesca la cresa am mai dormit o ora...de atunci trebaluiesc prin casa, sunt la al treilea rand in masina de spalat, geanta de spital e aproape gata si mobila de bucatarie e curata... mai vreau sa ordonez muntele de rufe, o sa le calc mai tarziu, si sa spal usile, daca reusesc.
Sa va spun cu ce ma mai ocup...am reusit sa pun pozele Francescai din Disneyland pe webshots, poze de la ziua bunicului ei si de la ziua ei.
http://family.webshots.com/album/569242570XNxpuN
http://community.webshots.com/album/569239600EJZuOT
Si sa vad cu ce va mai ocupati voi.
Veronica, multumesc pentru link-ul spre pozele Dariei, arata bine, creste puiul mic! Multa sanatate Daria si toate cele bune parintilor tai!
Alina olandeza, pentru arsuri mie mi-au dat antagel...am luat de trei ori, seara inainte de culcare, si a fost perfect...aseara nu am luat dar nu am avut probleme.
Lisa, nu te stresa cu neintorsul. Sau incearca sa nu te stresezi.
CarmenMarieta, si care ar fi problema daca ar trebui sa nasti? Sa nu mai iesi din casa? ce e asta, o moda, stai acasa intre 37 si 42 saptamini ca de, poate nasti? Si eu am burta mare, nu te stresa, sa fim noi sanatoase!
Crisspy, imi pare rau de ghinionul tau cu geanta... apropo de anunt, doar nu lucrezi pentru olandezi, nu? in Romania ai dreptul la doi ani de concediu de maternitate. De ce au redus primele, sunteti cumva afectati de situatia de criza? Eu am senzatia ca e multa panica pentru nimic, in unele domenii, in domeniul meu de exemplu nu se simte nimic si nu inteleg de ce ar taia din prime, doar pentru ca in alte domenii sunt probleme? Sa creasca bebe de 1,5 kilograme, eu zic ca e foarte bine.
Stelluta, acum vad ce nume deosebit ai pentru bebita!
Selene_Bunny spune:
Iris, iulia, roxanaz, super poze! Si super copilasi!
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
bebelusi spune:
Ce frumos Iris, eu dintotdeauna mi-am dorit sa merg la Disneyland....si fiica ta e superba
V-am pus aici pozele cu tortul facut dupa reteta Roxanei. Se face super usor. Am trecut prin multe peripetii pana l-am facut ca nu gaseam ciocolata buna in "Rio de Caracal" . Dar a meritat umblatura ca am facut senzatie cu tortul.
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
32+ Vlad Mihai
AMR 8 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
catisto retardul de crestere trebuie urmarit. La mine a fost constatat joi, pe 4 dec, luni pe 8 am fost la ginecolog si de atunci am mai facut 2 eco + 2 monitorizari, una vineri, pe 12, cand s-a constat ca retardul crescuse si una ieri cand ramasese la fel.Mai fac o eco lunea viitoare. Intre timp mi s-a facut o injectie cu vit. K si o perfuzie cu dexametazona pentru maturarea plamanilor pentru ca daca retardul mai creste, copilul trebuie scos.
Monitorizarea se face pentru a urmari bataile inimii copilului si a se face asa-numitul test de non stres.
La fel i-au spus si lui cris30 doctorii de la ei de acolo si a fost si ea urmarita ecografic.
Eu te sfatuiesc sa repeti eco peste o saptamana.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 35+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Porumbita spune:
iris tare dulce Craciunita vostra... da tu de ce nu apari in nici o poza?
bebelusi felicitari pt reusita culinara... eu nu ma incumet...
selene tatal dariei mai da vreun semn?
eu ma declar fericita ca azi am ridicat de la posta centura aia de sustienre de burta... alata viata domle.. de ce nu am comandat-o ei mai demult nu stiu... e tare faina... o port pe sub pantalon; am luat-o de la tonus-elast.ro impreuna cu un sutien de alaptat.
si ma declar nefericita pt ca bb nu mai misca deloc ca lumea... nu stiu dc chair e cazul sa ma ingrijorez... pana acum cateva zile face tumbe tumbe si burta valuri... de vreo 2 zile (azi a treia) abia dc simt niste chestii usurele sub linia chilotului...
sapt trecuta miercuri mi-au zis ca are 2380g deci nu e chiar asa mare sa nu mai aiba loc...
care erau trucurile alea ca sa il faci sa se zbantuie putin?
crisspy spune:
Iris 2002 nu, nu lucrez pentru olandezi, sefu’ e englezoi. Asa a fost “traditia “ in firma pana acum si pentru mine nu face nimeni nici o concesie. Daca vreau sa stau 2 ani, pot sa stau dar fara bani. Partea buna este ca in astea 3 luni imi iau salariul intreg, macar atat.
Noi, in mod direct nu suntem afectati, culmea este ca erauu bani de prime, dar pentru ca la partenerii nostri s-a intamplat acest lucru probabil au decis sa fim si noi in „trend”. Anyway, se pare ca o sa ne afecteze si pe noi, pentru ca clientii nostri sunt afectati si asta va duce la intarzierea platilor catre noi. Da’ vedem noi cum o scoatem la capat.
Vroiam sa intreb fetele care deja au cumparat diverse pentru bebe: ce fel de biberoane cumparati? De sticla sau de policarbonat? Si cam cate? Eu ma gandeam sa iau 2 de 150 ml, 2 de 250 ml si 2 de 300 ml si un stiu daca sunt multe sau nu.
Crisspy 31 sapt Razvan Andrei
roxanaz spune:
Patricia, excelent ti-a iesit, eram sigura!! ai vazut ca nu e mare filozofie
Selene hihihi te pomenesti ca are chef Daria sa vina la anul (nu daaaaaa!!! )
Iris moama ce harnicie pe capul tau, bravo!! ma duc acush sa vizionez poze.
Poumbita, Carmen, Selene, multumesc frumos de complimente
cami_antonia spune:
fetele
neata si de la noi
am avut si eu prima pauza de somn azi noapte ,... intre 1 si 3 dimineata iar gaza mea misca intr-una .... asa ca suntem cam somnor
oase .... cu diferenta ca ea doarme acum iar eu am avut treaba de la prima ora a diminetii ....
eli sa fii bine ... ne gandim la tine ...
selene ai rabdarica ....
ledi tu? cum mai stai cu somnul???
ira mai lasa nervii .... conteaza bebe acum .... va iesi si el nervos???
31+ANTONIA IOANA
AMR 9 SAPT
Camelia
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Monitorizarea se face pentru a urmari bataile inimii copilului si a se face asa-numitul test de non stres. |
ce-i ala?
Iris2002 spune:
Roxana, frumos baiat ai, frumoase poze, dar suntem deja in decembrie 2009, graviduta ce esti! Si ce fetita frumoasa langa el, sa nu imi spui ca Francesca mea nu mai are nici o sansa!
Lisa, ce sperietura draga de tine...lasa paguba la masina, bine ca sunteti voi doi sanatosi, tu si bebe mic!
IuliaCris, si tu o graviduta frumoasa si subtire! Sper ca se aude pina acolo la tine gelozia din "vocea"mea....
Si eu ma alatur la grupul de gurmande... sunt rotunda dar stiu de ce... la anul insa vreau sa dau jos, ca sa fiu si eu o mami frumoasa.
Alina, si voi aveti bradut frumos, si asa de inalt!
Miere, si noi cu rosu si auriu anul acesta la bradut(am pus eu poze)... acum citiva ani am avut albastru si argintiu (locuiam altundeva si aveam accesorii in albastru si in camera de zi) si am avut de doua ori si violet si auriu, de asemenea o combinatie frumoasa.
Pusyketa, ma bucur ca s-a intors Andrei!
Yashy, multumim pentru vesti de la Eli. Te rog sa ii transmiti sa die puternica si multe ganduri bune pentru ea si bebe mic.
Delia, sa te bucuri de aerul curat si de plimbare!
Ira, imi pare rau de situatie, sper sa primesti banii cat de curind.
Anca, si tu ai o burtica draguta, super poza cu doua gravidute! Sunteti un cuplus simpatic. Cat mai multe cadouri sub brad!
Naty, cum a fost la tuns? Si eu vreau sa merg sa ma tund azi, sa vad daca reusesc, ca vad ca stau la computer!
Venerata, multa sanatate!
Flowerbee, tu stai cuminte in pat?
Catisto, eu zic sa nu te stresezi, eu nu pricep chestia asta cu retardul de citeva zile, pai bebelusii au intre 2,5 kg si 5 cand se nasc la termen, fiecare cu constitutia lui, nu?