Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (101)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Selenemulta bafta! Te asteptam cu vesti bune!!!

Daiopri, pune si tu poze sa vedem si noi kg extra !

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Selene

Inainte de a citi si raspunde trebuie sa va zic repede ce mi-a zis acum dimineata fiu'meu in drum spre gradi, nu de alta dar nu ne-am pregatit complet pentru nastere fetelor.
"Copii cand se nasc au zero ani, da? Si apoi fac 1,2,3 ..."
Asa ca m-a anuntat fiul meu ca la venirea din spital trebuie sa fac tort. Cum eu am fost destul de hotarata si am replicat ca nu o sa imi arda de tort in clipele alea iar el nu stie saracu decat ca ma'sa ii face nu ca se pot si cumpara a gasit solutia.
"Inainte de a te duce in spital faci tortul ca sa fii pregatita. Te duci si la magazin si cumperi o lumanare de aia cu zero ani si gata".
Mai ramane sa il puna pe frate'su sa sufle in lumanarea aniversara.

Asa ca cele care va plangeati de plictiseala vedeti ca mai aveti ceva de facut: apucati-va de tort!

29+ cu Fabian si Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

licuricii.
Selene
Szmonic cum a fost la medic?
Ralumold la multi ani sotului tau.
Daiopri iar mama? Sa te faci bine repejor. Cat despre suvite mi le fac acu si gata. Dupa ce nasc stiu ca intr-o vreme tre sa ma tund scurt ca o sa imi cada asa ca voi reveni la culoarea naturala.
Cadia ce bine ca ai terminat cu alergatul dupa cadouri.
Anca cum ati afumat frate carnatii? Si noi am facut da mi-i afuma cumnata-mea ca sta la casa si au afumatoare facuta. Hai inca un pic ca mai ai cateva zile pana la vacanta.
Leditia tu m-ai starnit cu mancarea cand ai pomenit de cosuletele alea. Din pacate pe ele nu am mai reusit sa le fotografiez ca s-au topit automat.
Cris hai ca uite bb sta cumintel. Si o sa mai treaca o saptamana imediat.
Alina1976 cum zicea si Iris eu nu imi fac poze . Am tot amanat sarcina asta ca parca vad ca imi ratez pana la urma burta. Cred ca cei din jurul tau vor intelege ca mosul va intarzia anul asta ca doar aduce ditamai cadoul, nu?
Porumbita cel mai bine intrebi medicul.
bebelusi la primul Craciun facut cu sotul meu eu i-am luat un glob mare mare albastru iar el a venit cu bradul. Asa ca am avut un singur glob imens in bradul ala. Dar tare imi aduc aminte cu drag. Si in fiecare an am facut alta culoare bradul, sau a avut alta semnificatie. Am pana si un globulet negru pentru ca anul trecut abia piedusem o sarcina si am facut bradul negru cu argintiu. Si ne-am gandit ca ar fi frumos ca anul asta sa le asezam pe toate in brad. Eu una ma simt tare implinita.
Sa iti treaca durerea de spate!
Iuliacris las ca dupa ce apare bb nici nu o sa isi imagineze viata altfel
Irina tu cum mai esti?
Ira ia pune tu repede poze...eiiiiii...

Fetelor sa aveti o zi buna. Cred in general mai avem 3-4 zile pana la vacanta! Hai ca nu mai e mult.

29+ cu Fabian si Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Selene, cata emotie! Vine bebe! Uraaaa!!!!

Cris, tu ai deja dilatatie? Stai cumintica in pat poate ca mai sta bebe la caldurica

Cadia, ce bine ca ai rezolvat-o cu cadourile!

Ledi, tu ai ceva simptome?

Aalina, frumos bradutul!

Bee33+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
hai Selene, in 5 minute, daaa??
si ca sa avem loc sa ne desfasuram azi... continuam la capitolul o suta doi

Mergi la inceput