Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (101)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ralumold, LA MULTI ANI! sotului tau! Imi cer scuze dar am uitat sa iti multumesc pentru mesaj, l-am primit . Scuza-ma inca o data.

Iulia de ce? Nu vroia bebe?

Aalina sa inteleg ca globuletele din varf sunt piesele de rezistenta??? si chiar din anii aia??? Foarte tare ....si bradul e f frumos.

Porumbito sper sa nu vorbesc prostii, dar eu stiu ca daca doamne fereste iei, nu mai este o problema....era grav daca era sarcina la inceput.

Eu ma duc la somnic ca am avut o zi infernala dupa o noapte nedormita. Nu v-am mai povestit ca am scris un mesaj kilometric pe care l-am pierdut. Totul e bine cand se termina cu bine. Acum ma doare spatele ca de obicei, spre ca imi trece cand ma pun in pat.

Fetelor care nu ati avut somn noaptea trecuta alaturi de mine va doresc sa aveti o noapte linistita si fara drumuri la baie.

32+ Vlad Mihai

AMR 8 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Buna seara, fetelor!

Am vesti.

Am fost la control. Am facut asa: inregistrare (monitorizare la aparate) + control pe masa (asta a durut, nu tare, dar a durut, am o mica sangerare acum) + echograf.

Concluzia: colul imi este dilatat 2 cm, conditiile locale sunt optime - asa s-a exprimat doctorita, se refera la starea uterului, pozitia copilului, dilatarea colului, deci pot nase oricand. Mi-a zis ca, daca veneam la spital de dimineata, pana la 8 seara, nasteam...

Asa, ma asteapta joi, la 8.30 dimineata, cu bagajul facut, ca bebelina e "pe vine"... Are aproximativ 3.400 de grame... M-a intrebat cand vreau sa nasc, joi, vineri, sambata?

Deci, se pare ca Daria va fi acasa cel tarziu saptamana viitoare, doctorita a zis ca nu putem astepta prea mult, pentru ca dilatarea colului permite urcarea bacteriilor din vagin spre bebelina...

Mi-a mai zis sa fac , ca sa mi se declanseze nasterea, dar de unde??? Ca el e departe... Atunci cica sa ma plimb...

Daiopri, taticul Dariei lucreaza inclusiv in data de 24 decembrie...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

De ce nasteai azi?Iti provoca nasterea?
Si alta intrebare..ma bag si eu in seamna,deh,ca n-am somn,de ce te-a intrebat cand vrei sa nasti,daca nasti normal?Iti provoaca nasterea?
Hai ca maine scot agitatele pt tine,da?Bagajul e gata?Tel e incarcat?(cam cand mergi la spital?sa stiu sa te sun si sa nu cumva sa nasti si sa-ti urle tel pe acolo)
Uite o agitataasa de control.
Hai,cine mai doreste,cine mai pofteste?

POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 9zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Selene cand ai ales sa te duci? Joi, vineri sau sambata?? Sa fii curajoasa ca noi scoatem agitatele. Sa ne trimiti un sms cand poti dupa ce nasti, ca eu te-as suna dar nu vreau sa te deranjez.....

32+ Vlad Mihai

AMR 8 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Selene, pai atunci scoatem majoretele la antrenament, nu?

Deci incepem sa facem galerie joi ! Tu tine-ne la curent, OK?

Alina, nici noi inca nu ne-am hotarat la nume, si parca vad ca o sa ne hotaram in ultimul moment Si noi tre' cumparam cadourile de Craciun maine si poimaine... ca daca vine soacra vineri sa i le putem da.

Dark Bendis

37+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mai, asa am crezut si eu, ca-mi provoaca nasterea... Dar cica nu ar fi cazul de provocat, ca m-as fi dilatat eu oricum... Cel putin, asa am inteles, n-a pomenit nimeni nimic de provocat nasterea... Adica de rupt membrane sau de facut injectii... Capul copilului e oricum in deschizatura colului, o simt si eu cat de jos e, chiar si acum, cand scriu...

A ramas sa ma duc joi, la 8.30 dimineata, cica facem inca o inregistrare (m-am saturat de ele) + clisma (o sa am eu grija sa pun supozitor cu glicerina de dimineata, ca n-am facut niciodata clisma si nu stiu cum o sa ma simt), si cam asta ar fi... Cica bebelina poate veni si la noapte, si maine...

Va anunt eu, oricum, macar prin SMS... Si multumesc de sustinere, fetelor! Ma speriasem ca are piticuta peste 4 kg si n-o sa-i mai fie buna nicio hainuta...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Selene, vesti bune! Agitatele-s pregatite, gata de spectacol. Vezi, incearca sa te odihnesti si tu, daca poti, pe ultima suta de metri...

Bebelusi, nu, nu vroia copii, ca ce buna-i era lui viata... Si-acum mai zice, "vai, in ce m-am bagat...", da' nu-l mai bag in seama. Suntem impreuna de mai bine de 12 ani, casatoriti de aproape 8. Mi-a luat ceva vreme sa-l conving, bine c-am reusit pana la urma

http://picasaweb.google.com/iulidemeter/Sarcina#

Iulia 30+ Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Oaaauu Selene...nu-mi vine sa cred, in sfarsit odiseea asta incepe sa ..pocneascabafta multa..si multumesc pt ca ai intrebat de mine azi.Iti doresc sa fie bebe sanatos si sa iasa bine treaba si tatal Dariei si fie alaturi de voi.Tin pumnii

bb mic

POZE
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Selene,
Tinem pumnii sa fie totul bine, nastere usoara si bebelusa sanatoasa.
Si poate ajunge si tati:)
Am uitat sa zic ca mi la prima sarcina nu mi-a coborat burta. Si nici acum nu am mari sperante.
Voi ma faceti sa nu mai iau vitaminele, desi cum ziceam, eu nu sunt multumita de cum mananc (da kilutele tot le adun)
O sa incerc sa pun si eu niste poze numai ca nu sunt prea multumita de ele, ca nu stiu ce tot seteaza sotul asta la aparat, ca dupa ce facem gramada de poze nu am ce alege ca a miscat vreo musca ceva
De parca nu facem poze la copii ci la statui...
Am fost prin mall si m-am ologit degeaba. Nu stiu cum da nu pot lua nimic pt bb, habar nu mai am ce imi trebuie si ma uit ca mata in calendar la lucrusoare. Da nici nu am reusit sa ma mai uit prin ce am
Cred ca am nevoie de ajutor.
Ralumond LMA pt sotul tau!

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Selene, tinem pumnii! si dezamortim din timp agitatele!!

Adina & Luka& bobita din burtica31+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Bai fetelor, dupa atatea si atatea luni mi-a venit chef sa ma uit pe pozele voastre, nush cum Dzeu am ratat chestia asta pana acum. Parca imi aduc aminte k, vrand sa ma uit pe pozele cuiva acum ha-hat multa vreme, ceva nu a mers, m-am enervat si nici ca am mai avut chef sa incerc sa deschid tot felul de linkuri.

Insa azi...

Ma declar bolnava de oftica, ce de-a femei frumoase am vazut, gizas! ce sa mai zic de copilashi, care avetzi! noo, ce sa pun poze cu mine, nene?? nu merge! stric menajeria! o sa fac poate in week-end 2-3 poze k sa-mi aduc aminte de mine gravidutza si le tzin ascunse pe undeva, le mai scot de la naftalina 1-2 ori pe an.

Ia sa ma uit io si pe mailul comun!

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput