Gravidute & Mamici de IASI (76)
Raspunsuri - Pagina 7
Anilansa spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA !!!!!!!Sanatate, fericire si numai bucurii in viata
noi nu am mai fost la cumparaturi ieri... ca sa cheltuim banutii, deoarece tati a venit tare obosit de la ore si nu a mai avut nici un chef ... poate mergem azi ...in rest azi pina acum am stat in casa ... si , ma duc sa ma joc cu strunful.
o zi buna va doresc
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
moldoveanca spune:
Ani e asa cum spunea Alina in legatura cu alocatia pe card.Ce vroiam sa-ti spun e ca trebuie sa ai cont la una din bancile cu care au contract ei.Cu siguranta accepta de la Brd si nu de la ING.Asa am avut eu si a trebuit sa deschid la Brd pe numele meu si nu pe al sotului desi el avea card deja.Din cate imi amintesc eu nu exista costuri suplimentare ,adica probabil au acel comision de retragere ca la orice banca 0,2%.
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
La multi ani Alexandra sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa
Anilansa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moldoveanca Ani e asa cum spunea Alina in legatura cu alocatia pe card.Ce vroiam sa-ti spun e ca trebuie sa ai cont la una din bancile cu care au contract ei.Cu siguranta accepta de la Brd si nu de la ING.Asa am avut eu si a trebuit sa deschid la Brd pe numele meu si nu pe al sotului desi el avea card deja.Din cate imi amintesc eu nu exista costuri suplimentare ,adica probabil au acel comision de retragere ca la orice banca 0,2%. mami fericita de Vladut Dominic |
multumesc de raspuns ... cred ca trecem la card
oana8188 spune:
Fetelor, multumim pentru urari!
Nu stiu daca o sa se considere reclama, dar o sa va spun despre Alandala: e situata pe strada unde este si Spitalul de recuperare, pe partea opusa, pe langa niste chioscuri si o spalatorie auto, exact in dreptul Garii Nicolina. E o cladire marisoara pe care este firma mare Alandala.
E deschisa nou si e foarte bine gandita; are o sala mare unde este si scena ( pentru karaoke), masute, scaunele, jucarii, mai este o sala mare unde copiii se pot juca cu mingea si mai este si o sala micuta unde pot sta parintii. E foarte frumos decorat si doamna care a deschis se straduieste sa presteze servicii de calitate; mi-a placut foarte mult ca nu foloseste farfurii de unica folosinta, ci are vesela din plastic foarte draguta. Cum am mai spus, am fost foarte multumita.
La poze am pus si pliantul de la Alandala scanat pe partea cu adresa, sunt acolo si numerele de telefon.
Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!
moldoveanca spune:
Oana super frumoase pozele,o cunosc pe doamna de acolo chiar ma invitase asta vara sa vad dar nu am mai ajuns.Atunci nu era gata.Ma bucur ca va place acolo abia astept sa venim in tara si sa mergem si noi
mihamora spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA! SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOASA!
Foarte frumoasa petrecere ati avut. Si "scufita rosie" e o scumpica.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si acum vine si fierbinte.
Alina, trebuie sa mergi unde ai depus dosarul pentru alocatie si sa duci un extras de la un cont de la banca, la care tu ai card. Si soliciti ca de luna urmatoare sa ii primesti pe card. Multa bafta.
In ceea ce priveste costul la card se opreste un comision de extragere de 0.2% din suma extrasa sau minim 0.2 RON. Parca asa era..
Sa nu faci greseala sa il obisnuiesti cu voi in pat, ca n-ai sa mai scapi. Sotul meu e foarte atasat de Stefy si cu greu l-am convins ca e mai bine ca ea sa doarma in patutul ei... si asta din motive de igiena si medicale, ca altfel.... nu voia si pace. Si acum ca e mai amre, ne dadea picioare in cap, burta.... ca sa-si faca loc. Noi dormeama pe o parte si ea ocupa mai mult de jumatate de pat...
Cristina, te inteleg. Eu cand o tamponam pe bubute, plangeam si eu de mila ei. Noi am avut probleme mari cu febra 5 zile cat a tinut eruptia. Si ii dadeam alternat Nurofen cu Paracetamol, la inceput la 4 ore, pe masura ce s-a mai linistit febra, am mai largit intervalul. Dar la ea era febra peste 40. Eu Novocalmin ii dau de la 39 39 si in sus. Si otez pentru supozitor, ca se absoarbe mai repede.
Multa sanatate Alessiei si tie rabdare si putere sa treceti peste asta.
Oana, super pozele, dar domnisoara... n-am cuvinte.
Trimite-mi si mie pe PM te rog mai multe informatii despre Alandala. Mersi.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Anilansa spune:
buna dimineata
o de la noi... fierbinte si tare
noi azi lenevim... e sarbatoare ... deci la cumparaturi cu noi ... bineinteles dupa ora 17.00 cand vine sotul de la ore ... pina atunci cu Darius si cu voi imi petrec timpul
iulia stiu ca nu e bine , dar atunci , la noi nu a mers centrala si era fff frig in camera la Darius... si de asta am apelat la aceasta solutie... de dormit el doarme in patut ... de cand l-am adus din maternitate.
ce nu pot sa il invat e sa adoarma singurel ... adica sa il pun treaz in patut si el sa adoarma singur ... asta nu am reusit... tot linga mine e mai bine.
e tare urat afara...