Gravidute & Mamici de IASI (76)
Raspunsuri - Pagina 10
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kriss79 spune:
salutareLA MULTI ANI ALEXANDRU,flacau de gugushtiuc, Sa cresti mare si sanatos!!
Alynta,chiar asa, ai un cavaler pe cinste acolo!imi pare rau de patania cu indigestia..
Daniela,sper sa nu fi racit Amalia si sa va bucurati de petrecerea de duminica!
Celia,nu am mai apucat..zi-mi cum sunt alea..eventual lasa-mi mesaj offline pe mess..
Lacra,sa poarte sanatoasa Stefi cizmulitele!
Noi suntem putin mai bine, nu a mai facut febra asta noapte si a dormit bine.
Nu stiu cum e cand povestiti de dormit cu bb in pat, eu am invatat-o pe Alessia sa doarma singurica in pat si in camera de la 1 luna.Nici nu concep altfel,adica eu imi fac probl daca vom pleca undeva cu ea si tre sa dormim in aceeasi camera, ca pat ii luam unul pliant de voiaj..eventual luam apartamentPoate sunt eu mai egoista..dar asa am considerat ca e bine, sa nu o invat in pat la noi..
Nu toata lumea are insa posib de a-i oferi camera proprie copilului, inteleg asta..
Azi am tras si eu o shoppingareala scurta in era pt cadoul sotului si bineinteles nu am rezistat sa nu ii iau ceva si fetei..la cadoul ei se strang cu fiecare zi:)recunosc ca am si alintat-o per.asta nasoala prin care trece cu cate un mic cadou zilnic, iar de bunice nu mai zic..ba o carticica,ba o papusica..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
![](copilas.gif)
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
Celia spune:
Alice , multumesc ca ai raspuns la apelul meu. Zic eu ca trebuie grupate cate 2-3 lucrusoare eventual pe varste si asezate in sacosele de plastic cu specific de sarbatori (sacoselele le putem lua toate o data ca sa fie la fel).
Le astept si pe celelalte mamici care vor sa facem un gest pentru cei mici si mari...
Kriss, nu ma ajuti cu un sondaj? ca nu ma pricep la de astea...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Anilansa spune:
buna dimineata..
o fierbinte si tare va asteapta
si noi am fost ieri un pic la cumparaturi .. numai ca am facut cumparaturi pt socrii mei... cu listuta... ei au stat cu Darius si noi la plimbare prin magazine.
ieri Darius si-a facut prima zgarietura ... inceputul multora... si drept pe masuc... parca e RUDOLF
dar e tare comic....
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca0234 buna. am intrat mai putin zilele astea pt ca dragos e cam mofturos, si ma inteleg greu cu el. cred ca il supara gingiile, pt ca tot ce prinde in mana baga in gura si molfaie(cu cat e mai aspru cu atat mai bine). azi m-am dus in bucatarie sa imi pun din cafeluta lasata de tati si cand m-am intors eu cu cana de cafea am ramas surprinsa sa constat ca flacaul meu s-a intors singur de pe spate pe burtica. a inceput sa ma sperie cat de repede cresc. ani trebuie sa inlocuiesti treptat pranzul de la ora 11 cu supa; asta inseamna ca incepi cu supica si continui cu lapte; pe masura ce cantitatea de supa pe care o mananca el creste, va scade cantitatea de lapte pana cand supa va inlocui laptele. deci pt inceput ii dai si supa si lapte. sa ai grija pt ca supa de morcov o sa il stranga la burtica. eu i-am dat lui dragos supa de legume de la inceput(morcov, telina si patrunjel radacina) si i-a placut. poti sa ii pui si un praf de sare. anca ![]() http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq |
anca, mersi de raspuns.... Darius mananca fff bine branzica calcica cu mar si dupa aia bea 75ml de suc de morcov, dar vreau sa ii dau si altceva... si trebuie sa il fac treptat... asta am inteles ... dar 3 zile facem pauza de la branzica si de la suc...si il inlociuesc cu laptic... dar ce e mai greu.. ca Dariius papa lapticul la 14.30 si o sa ii fie greu sa ii schimb programul...
dar asta e ii pun treptat supita ...
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
anca0234 spune:
neatza ani. ms de cafelutza. am mare nevoie de ea ca azi m-am trezit la 5.50 sa ii dau papa printului si nu am mai putut sa dorm.
auzi, fa-ma si pe mine sa inteleg; el mananca deja o masa de branzica si tu vrei sa ii introduci un aliment nou? pt ca daca asta e cazul trebuie sa inlocuiesti o masa de lapte cu el si branzica
anca lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq
anca0234 spune:
celia, cu draga inima asi ajuta copii sarmani dar eu nu prea am cu ce. hainutele 0-3 luni le-am dat deja, cele 3-6 luni inca le folosesc iar jucariile de abia le descopera dragos. nu am nimic de la el care sa nu imi foloseasca.
iulia-stefy spune:
Salutare!
Teo, la noi parerile sunt impartite cu intorsul la job inainte de doi ani. Am mai multe cunostinte, care s-au intors si pe care le-au trimis apoi inapoi in CM, ca nu sunt bani de salarii... sau mai rau au fost concediate.
Alina, imi pare rau ca a-ti trecut prin asta. Dar petrecerea cred ca a fost super.
Kriss, ma bucur ca Alessia e mai bine. Multa sanatate.
Ani, multumesc pentru .
Am o durere de cap.... groaznica. Nu stiu daca am luat eu de la Stefy sau ea de la mine, oricum nu mai conteaza, dar suntem infundate bine amandoua. Sper sa ne reparam pana maine dupa amiaza sa ajungem si noi la intalnire. Ei ii curg mucii siroaie ziua, de joi si de aseara am luat-o si eu. Pe la pranz am simtit ca ceva nu e in regula cu gatul meu si aseara am picat, ca o musca. Mi-a facut sotul doua fiole de Polidin si mai urmeaza doua acum si sper sa ma pun pe picioare. Stefy vine calare pe mine si eu ma feresc sa nu-i dau si ce am in gat... La ea gatul e ok. Doar cu mucii e problema.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
anca0234 spune:
mai , nu's ce sa ma fac cu dragos, ca nu prea mai vrea la san si tare rau imi pare. ieri nu a vrut san decat dupa masa ca sa adoarma, si atunci l-am cam pacalit. n-as vrea sa il intzarc deja, sa-l mai simt macar un pic asa aproape de mine, ca tare repede creste si maine-poimaine ma trezesc ca ii e rusine sa il mai pup in public
danyelle005 spune:
Neata.
Ieri am terminat si eu curatenia de Craciun. Aseara mi-a facut si sotul o surpriza cand a venit acasa, un tatuaj pe antebrat cu numele fetei. Spunea el ca vrea sa-si faca dar nu-l credeam in stare, nu e genul lui...dar cand l-am vazut aseara am ramas fara grai
. Era asa de bucuros si cica vrea sa-si faca si pe cealalta mana cu numele meu. I-am zis ca nu-l mai primesc acasa daca face treaba asta.
Eu nu-s ce am da ma simt tare obosita, desi am dormit pana la 10 cu 3 treziri as-noapte.
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor