Gravidute & Mamici de IASI (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Celia, am sunat la ziarul de iasi, insa asa cum ai zis si tu e vechi articolul iar eu n-am vazut
Ma apuc si eu de sortat hainutele maine
Ceilalti copii mai mari ce varste au?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Si de dimineata....

Ani, e mai greu sa adoarma singurel... Stefy abia acum invata. Depinde si de copil. La Stefy e vina noastra, ca sotul a tinut-o cu noi in pat, ca ea da dovada de intelegere si cum am pus-o la ea in patut, cum s-a culcat.

Daniela, eu zic sa mai stai acasa.

Aseara, m-a inebunit cu Mos Catiun. A avut ieri serbare si povestea cum a venit "Mo-su ro-su cu ba-ba ma-le si sac ma-le ma-le". Asa ne-am distrat aseara... Si i-am cumparat un nu stiu ce sa spun, ca un afis, dar cu Mosul si sania in relief... si l-am pus pe perete in camera si se uita la el.... mai apoi s-a urcat pe scaunel sa fie mai aproape si ii canta, ii spunea pe limba ei, mai pe a noastra... nu a avut treaba cu noi aseara.
Am fost cu ea in Carefour si i-am gasit in sfarsit cizmulite de cauciuc, pentru balti.... Cum i le-am pus in picioare sa vad daca ii vin, adio... mai descalt-o daca poti. La casa am scos eticheta si asa le-am platit. Pe drum zicea ca "Mo-su dus ga-tu-se", adica Mosul i-a adus ghetute. Doar a vazut ca le-am luat de pe raft....
Ieri a primit o groaza de cadouri... de la Mosul de la Mami de la servici, de la o firma cu care lucrez, de la niste colegi de-ai mei. Dar cel mai mult i-a placut casuta de turta dulce, pe care am primit-o. E topita dupa ea.... inca nu s-a gandit s-o manance.
Si tot despre Stefy, ne-am luat inima in dinti si pana la urma, la recomandarea imunologului si a medicului ei pediatru, am facut Prevenar-ul, miercuri. Pana azi nici o reactie. Nici local nici general.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!
Multumim de cafea. La mine azi e zi de curatenie, astept sa vina soacra de la biserica sa duc fata la ea.
Am stat ieri pe afara mai mult cu Amalia si vad ca-i curge nasucul. Sper sa fie ceva trecator.

Lacramioara inca nu sunt hotarata 100% daca sa ma intorc acum sau sa astept pana la 2 ani...mai vedem.

Ani Amalia nici acum nu adoarme singura in patutul ei; o adorm la noi in pat si apoi o mut. Am incerc sa vad daca adoarme singura in patut si plangea ca din gura de sarpe...mai asteptam.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua.... o pt pranz ...
oana si noi ne gandeam la o rama foto ... mersi pt sfat ...
in privinta lui Darius cu somnul ... nu adoarme decat daca il pun la noi in pat si se uita la tati cum doarme... se mai foieste un pic si dupa aia nani... il pun la el in patut si pina dimineata la 8.30 nu mai avem probleme cu el .. eu una ma declar multumita... poate dupa ce implineste un an... am sa ma chinui sa adoarma singurel.
ma duc sa mai pun si ma duc la din urma.

mamici... un sfat... vreau sa trecem la supita de morcov .... 1.facem pauza 3 zile ( adica nu ii dau nik la 11.00)2. ii dau treptat cate o lingurita de supa ... in fiecare zi ( marind cate o lingurita in fiecare zi) ... si dupa cat timp pot trece la pireul de morcovel... adica ma refer pe langa zeama sa ii dau si morcovelul pisat

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

buna. am intrat mai putin zilele astea pt ca dragos e cam mofturos, si ma inteleg greu cu el. cred ca il supara gingiile, pt ca tot ce prinde in mana baga in gura si molfaie(cu cat e mai aspru cu atat mai bine). azi m-am dus in bucatarie sa imi pun din cafeluta lasata de tati si cand m-am intors eu cu cana de cafea am ramas surprinsa sa constat ca flacaul meu s-a intors singur de pe spate pe burtica. a inceput sa ma sperie cat de repede cresc.
ani trebuie sa inlocuiesti treptat pranzul de la ora 11 cu supa; asta inseamna ca incepi cu supica si continui cu lapte; pe masura ce cantitatea de supa pe care o mananca el creste, va scade cantitatea de lapte pana cand supa va inlocui laptele. deci pt inceput ii dai si supa si lapte. sa ai grija pt ca supa de morcov o sa il stranga la burtica. eu i-am dat lui dragos supa de legume de la inceput(morcov, telina si patrunjel radacina) si i-a placut. poti sa ii pui si un praf de sare.

anca lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lacramioara si noi am facut Prevenar in 3 doze si nu a avut nici o reactie .E foarte bine ca l-ai facut.

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Daniela daca ei o oferta buna si ai cu cine sa lasi fata sfatul meu e sa te intorci la munca.Se apropie vremuri grele aici se concediaza pe capete lumea e disperata.Eu sa-ti spun drept m-as angaja dar nu am o oferta buna cu un porgram potrivit pt familia noastra

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Haideti sa va spun ce peripetii am mai facut!
Ieri am fost la inmormantarea mamei unei matusi. L-am lasat pe David la vecina mea! Ea i-a dat un crenvusti din piept de pui. Cred ca a fost vechi pentru ca a facut o indigestie! Azi noapte a varsat de 2 ori prin somn si acum il am cu diaree. Am fost de dimineata la pediatra, care ne-a confirmat indigestia! Ma speriasem ca abia am terminat de luat antibioticul si il suspectam de o noua raceala!
Aseara am fost la Carrefour si i-am luat cadoul pentru duimica. Bunica i-a luat si ea cadou de Mos!
Azi am fost la serviciu la petrecerea de Pom. Pun poze sa vedeti cat de mult i-a placut lui David de Mos craciun. nu se dezlipea de langa el!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 18+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Uitati pozele promise!

http://good-times.webshots.com/album/569283416tKzdOE

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 18+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David