Ce parfumuri va plac !? (10)
Raspunsuri - Pagina 15
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cait Teo Chevrefeuille est oribil din punctul meu de vedere nu tine deloc si chair ca este apa de ploaie.Sper s anu te superi dar l-am avut si noroc ca, s-a spart sticla ca nici mama nu vroia sa se dea cu |
cait iti multumesc f mult pentru informatie, asa am mai citit si eu despre el ca nu tine cat despre miros vedeam eu oricum il "maritam " daca nu-mi placea !
totusi multa lume spune ca parfumurile de la annick goutal spune ca sunt bune in primul rand si mai deosebite ...
tie de ce nu-ti placea chevrefeuille ?
camelia_daniela spune:
Hello!
Fetelor, voiam sa va zic ca in urma cu cateva zile am incercat din nou Alexander McQueen - Kingdom; am pus esarfa la gat si ... a trecut timpul! Astazi mi-am pus aceeasi esarfa la gat si mi-a placut atat de mult mirosul pastrat !
Am fost foarte placut surprinsa ...deci voi mai incerca poate imi va placea mai mult si pe pielea mea! ![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
teo30967 spune:
mie mi s-a pus pata pe ysatis de la givenchy acum de cand e frig numai cu el ma dau desi e dulce e tare e greu eu credeam ca miroase a iris asa de dulce il simteam dar de fapt e nuca de cocos si culmea e si pentru persoane mature (nu ca eu nu as fi!) dar totusi imi place !
camelia_daniela spune:
Teo, dupa mine, nu prea e de vara, e destul de "greu"! Se incadreaza in categoria "oriental-spicy". Prima impresie pentru mine a fost ca e "batranicios", greu , imbacsit ... de fapt si acum cam am impresia asta la misosirea primului puf; insa in timp incepe sa-mi placa (adica dupa cateva ore)- ramane un miros de garoafa, ambra cu mosc placut si destul de subtil (nu mai are greutatea aceea initiala). ]
Uite www.fragrantica.com/perfume/Alexander-McQueen/Kingdom-1195.html" target="_blank">aici descrierea si ceva opinii ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
teo30967 spune:
imi place totul la kingdom-ul asta pana ajungi sa -mi spui de garoafa am oroare de mirosul de garoafe din parfumuri asta mi se trage de la l`air du temps !
vreau sa merg sa miros lalique de la lalique am inteles ca e bun si merge si spre vara si poate gasesc si kingdom ca un miros in plus nu strica !
didi spune:
vreau sa merg sa miros lalique de la lalique am inteles ca e bun si merge si spre vara si poate gasesc si kingdom ca un miros in plus nu strica !
[/quote]
Am eu lalique de lalique. La inceput nu imi placea, mi s-a parut greu, dar acum il ador. Mi se pare sofiscticat. Dar unde vrei sa il mirosi? In RO? Stiu ca nu se gaseste Lalique la noi..
sarselia spune:
Bine v-am gasit iubitoarelor de parfumuri!
si eu sunt o parfu-maniaca si v-am urmarit cu interes discutiile.
acum as avea si eu o mic intrebare
spuneti-mi cum vi se par gucci 1 si gucci 11?
mie imi plac parfumurile dulci dar nu gretos de dulci asa mai finutze si din descrierile celor 2 parfumuri par foarte ok.
din pacate nu le-am mirosit si ma gandeam ca vreuna din voi la care ii plac parfumurile dulci a avut ocazia sa le testeze si sa imi spuna si mie cum sunt.
mi-a placut descrierea si de la omnia-bvlgari dar nu stiu ce sa zic..
mi-as comanda si eu cateva parfumuri numai ca mi-e frica pt ca asa pe ne-mirosite se poate lasa cu surprize.
nu prea pot sa ies ca am un pici de 3 luni pe care nu l-as prea scoate la plimbare pe frigul de afara.
asa ca va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu ceva sfaturi.
sau daca stiti alte parfumuri dulci dar mai finutze va rog sa imi spuneti.
va doresc toate cele bune si la parfumuri cat mai bune!
camelia_daniela spune:
Sarselia, eu iti pot recomanda cu mult drag JPGoultier www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Classique-427.html" target="_blank"> Classique ; Mai e si Versace www.fragrantica.com/perfume/Versace/Crystal-Noir-631.html" target="_blank"> Crystal Noir, sau Christian Dior www.fragrantica.com/perfume/Dior/Hypnotic-Poison-219.html" target="_blank">Hypnotic Poison , Chopard www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Wish-353.html" target="_blank"> Wish
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !