Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (245)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Pt micsorarea pozelor, eu am din pachetul Office programul Microsoft Office Picture manager. Dau de acolo resize picture

nu ma lasa sa scriu

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu

La multi ani Teo! (10.10.2007)

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Diwana, multumim! Ai uitat sa zici ca e si 'bun la boala', papa saracul orez cu morcov si bea zeama de aia de orez...dar tot moale iese afara, febra 39,7 azi dimineata si nu-i plac sarurile alea de hidratare, dar il inteleg, sunt groaznice! In schimb bea multa apa, ceea ce e bine. Taica-su e tare rau la boala, nu vrea nimic! Sau vrea, dar ceva de genul: Vreau apa. - E prea rece. - E prea calda. - Dupa ce bea o gura mica, parca ar vrea ceai...sau zeama de compot!

Marunzika, multumim! Sper sa ne revenim repejor, desi mai avem de tras, dupa cum poti citi mai sus. E si un crec vicios, supizitorul sau siropul care combat febra favorizeaza diareea...dar macar de cand am scos laptele nu mai vomita, asta e ceva! Ma bucur sa aud ca Puppi e mai bine si gata sa-l primeasca pe Mos. Colinda stie...sau il lasa pe papa al ei sa presteze o serenada Mosului?

Luy, multumim! Si multumim si de linkul la diploma!

Roxali, mersi mult!

Erina, bine ai revenit! Acum dau gata capitolul trecut si caut in cel 'nou' impresiile de calatorie!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

http://www.brothersoft.com/microsoft-office-picture-manager-171868.html
daca doriti sa-l downloadati
dupa ce instalati aveti sus optiunea edit picture- resize

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu

La multi ani Teo! (10.10.2007)

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

bebeka cred ca pana la urma tot pe carticele o sa merg si eu, nici el nu se joaca cu volanul primit la mos, singurele jucarii cu care se mai joaca este avionul si atv-ul, restul doar le imprastie, aaaaaaa si cubul pe care il cara dupa el sa se catare mai usor.......

Azi a cazut de pe scaun, a dat nitel cu capul, a plans dar dupa cateva secunde s-a oprit, m-a impins si s-a urcat iar pe scaun,in picioare, adaica cum,il opreste pe el un scaun....acum a adormit in leagan, cand nu-l pot dovedi cu somnul...si nu mai am nervi sa-l aud bazaind, il pun in leagan si in 5 minute doarme, apoi il mult in pat.

Aaaa sa va mai spun una, am facut cutrat in camera lui printre hainute, am sortat si le-am pus bine(nu mai am loc in sifoniere asa ca le-am pus intr-o cutie mareeeee si le-am urcat pe sifonier)el cica ma ajuta, am descoperit o pereche de adidasi care i-a primit de la fratele meu in vara, ii erau mari, acum ii vin perfect,asa ca m-am gandit sa-i las jos ca poate il mai incalt cu ei,la vreo petrecere....eeeeeeeeeee cand am terminat de luptat cu cutia super grea si am asezat totul la locul lor, am descoperit ca lipseste un adidas.......am crezut ca moreram sigura ca l-a pus in cutie.....imi venea sa-l zmotocesc putin, m-au apucat nervi si m-a plesnit plansul....imi ziceam dupa ce ca ma lupt singura mai fac lucru si de 2 ori si uite asa am luat cutia de pe sifonier am desfacut-o am scos tot pana am gasit adidasul.......ce o auzi tati cand o veni deseara acasa, ii spun sa ma ajute de vreo 2-3 saptamani sa nu ma lupt singura cu tot ce este pe sifonier...macar imi descar nervi pe el ca tot nu ma ajuta acasa cu minic...asaaaaa ca m-am racorit la voi...poate pana deseara imi trece.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Cecilico,te pup dulce!
asa e uneori iti vine sa te dai cu capu de pereti..

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Yaia, sanatate lui Tudor!

Multumim!

Poze

Mergi la inceput

Aveam si eu o intrebare la fetele care au dat olita la copilasi la un an:inregistrati ceva progrese? ca noi nu.stie ca se face caca,pisu, se pune pe ea dar atat sau zice caca dar cand o pun nu face si tot asa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, Mosul vostru nu a auzit de criza se pare. Multa sanatate puiului.

A auzit, cum nu! Gandeste-te ce sac ar fi avut de nu era criza!
Multumim mult!

Poze

Mergi la inceput

Yaia,multa sanatate delfinasului si refacere rapida.ma ia cu fiori cand imi amintesc ce am mai tras si noi cu enteroviroza asta vara la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Yaia pupam delfinasul bolnavior.Ce de cadouri o sa primeasca el,bravoo
Alinush, nu mai vine ca ma rezolvat de aici problema

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput