fiv la cluj 4

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

'neata fetelor!
acum m-a sunat o buna prietena sa-mi spuna ca...e insarcinata! prima luna, prima incercare si...reusita! of, of, mai, mai! de-ar fi asa usor pentru toata lumea! pana acum 2 ani nici nu mi-a trecut prin cap cum, ca, nu e chiar asa simplu sa faci copii!...pentru unii!
enni, jovana, ce fac bebicii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica, eu iau in perioada asta omega 3 cu vitamina e, am citit pe forum ca face bine pentru calitatea ovocitelor. Si mai iau Vitex fruit care e un reglator hormonal, asta tot dupa ce am citit de el pe forum. De luna viitoare am hotarit insa sa nu mai iau nimic, am un organism puternic si ma bazez pe asta pentru reusita . Sunt atenta in continuare la ce maninc, am grija sa am o alimentatie echilibrata.
Fetelor, am visat asta noapte ca mergeam sa nasc prin cezariana,eram insarcinata cu un baietel Deci e musai sa reusesc la urmatorul fiv Si daca incep din februarie inseamna ca voi avea ET in martie, luna norocoasa dupa cum spuneti voi

Mergi la inceput

maddutz, te simt usor tristuta.Da nu trebuie. Asa e, unele fac cu multa usurinta copii, cunosc si eu o gramada de fete care au reusit din prima luna. De fiecare data cind ma gindesc ca unora le e dat sa lupte prea mult si sa se chinuie prea tare ca sa aiba un copil, incerc sa imi spun ca probabil ca dumnezeu stie el de ce. Si ma gindesc ca vazind cite facem ca sa avem un copil o sa ne rasplateasca intr-o buna zi. Asa ca fii viteaza si curajoasa, o sa avem si noi copii intr-o buna zi. Hai ca nu mai avem mult si ne apucam de treaba.Si.... sa iti aduca mosul un test din ala ffff pozitiv ca sa mergem la mall sa sarbatorim .

Mergi la inceput

jovana, esti tare draguta. Pai nu ma las deloc. Ca sunt genul care nu renunta pina nu isi vede scopul atins, asa eram de mica. Si nu cred ca voi renunta la ideea de a avea un copil decit eventual cind intru la menopauza Te pup si pe tine si pe ala mititelu catalin ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

neata buna fetele!!!
ma bucur ca o vad pe mara atat de optimista!!suntem pe aceeasi lungime de unda!!!mai ales ca la mine..a aparut soarele pe strada mea!!!!a trebuit sa inchid un pic jaluzelele ca sa nu ma orbeasca lumina!!!
mara..multumesc ptr "reteta"-ptr cocktail!!o sa incep si eu de luna asta sa iau!ptr ca din pacate la mine e nevoie..am carente de calciu,magneziu,vitamine..cred ca imi vor prinde fff bine!si..fara acid folic???iar referitor la regulator hormonal-cred ca anticonceptionalele sunt de ajuns..nu??iar la alimentatie-crede-ma ca sunt fff atenta!!eu care nu beam lapte,nu mancam branzica,spanac,legume fierte..etc..acum bag la greu!!!mai..vroiam sa te intreb..eu pot oare sa imi fac analizele in februarie(desi iau anticonceptionale?) si sa incep tratamentul-protocolul ptr fiv in martie?e posibil oare?of of mai mai vorba lui madutz..cred ca o sa-l inebunesc de cap pe dr micu!!!!
dar nu am ce-i face!daca trebuie e musai!!!
madutz..nu fi trista!!asta e!!sa fie fericita prietena ta!!incearca sa nu te gandesti la ea..ci gandeste-te la tine!!!!vorba marei-stie Doamne Doamne de ce se intampla asa!!insa..iti garantez ca ai nostri bebei o sa fie mandri cu asemenea mame!!!nu te gandi la ea..asa faceam si eu si inebuneam de durere!!stii..chiar imi amintise jovanna de cum eram eu cand am intrat pe forum..pe langa toate motivele pe care le aveam sa fiu atat de deprimata-si mie mi s-a dat aceeasi veste ca si tie...ca o prietena era insarcinata!prima incercare,prima luna!!!si plus de asta nu era sigura daca il tine!!!dar mi-am dat seama ca eu nu am de-a face cu viata altora!!cu ceea ce li se intampla lor!!ci eu trebuie sa urmez calea mea!!ceea ce mie imi e scris!!!nu sa ma compar cu restul lumii!!!fiecare dintre noi suntem diferiti si fiecare avem destinul nostru!!de ce noi trebuie sa intampinam atatea obstacole??nu stiu..insa stiu ca trebuie sa le infruntam si sa trecem peste ele!!!
asa ca fetele..nu va mai amarati singurele viata..ci bucurati-va de ea asa cum este!!!!si garantat toate eforturile noastre,toata lupta noastra va avea un final fericit!!!!!
si mara..eu am vista ca aveam gemeni!!baietel si fetita!!!asa ca..sa dea Domnul asa sa fie!!!ptr toate!!!!si plus de asta..am visat ca eram si insarcinata cu al 3-lea bebel!!!deci..garantat voi reusi!!!nu voi mai lasa pe nimeni si nimic sa-mi stea in cale!!!
asa ca..mara,madutz,bruni..la anul o punem de gemeni!!!!!pregatiti-va sufleteste ptr asta!!!ca va fi cu siguranta anul nostru norocos!!!
enni,jovanna,moni,criadema..ce va fac bebeii?cred ca si ei de-abia asteapta Craciunul!!!
bruni..coechipiera mea..ce mai faci??opreste-te din luat cadouri si da-ne si noua de veste!!cum mai esti???hai..ca ne e fff dor de tine!!!
tamaryllis..hai draguta..ia si tu o hotarare!!a ta!!!!si insoteste-ne si tu la fiv-ul norocos!!!
si fiti atente ca am stranutat acum..desi ma dor toate cele din mine!dar asta inseamna ca ADEVAR GRAIESC!!!
fete dragi mie..si acum ma scuzati..dar trec la crosetat botosei si facut mancare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare fete dragi, am imtrat sa va salut , azi noapte am ajuns in spania , sunt de retur in franta maine noapte:
nu am citit in urma , nu am timp acuma , dar am p`rofitat de ocazie sa va salut macar..
despre analiza nu vreau sa ma pronunt inca in nici un fel pana nu mi vine rezultatul desi dr mi a spus ca cea din septembrie nu a fost ok, de aceea am luat trat dat si acuma am repetat analiza ,
dar va spun mai multe cand ajung acasa.
ce sa va zic aici e cald si bine sunt in murcia si alicante zilele astea, duminica acasuca ... super ...
fetele va pup cu drag , abia astept sa citesc ce ati mai facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

fetelor nu cred ca este bine sa luati fel de fel de tratamente fie ele chiar si vitamine. Eu nu am luat nimic nici inainte si nici in timpul sarcinii si nu uitati am avut gemeni. Eu am facut fiv cu Stamatian va imaginati ca la fiecare vizita il intrebam "d-le profesor alte persoane iau vitamine sau acid folic sau calciu sau etc eu nu trebuie sa iau?" raspuns scurt si direct "Nu! alimenteaza-te corect", cred ca si voi ar trebui sa aveti o alimentatie corecta si atat, nu uitati ca si aceste vitamine intr-o parte fac bine, iar in alta fac rau si mai ales nu luati nimic fara sa contactati medicul cu care vreti sa urmati procedura.
Cei mai multi medici recomanda fel de fel de vitamine si suplimente nutritive nu neaparat ca avem nevoie de ele dar stiti conceptia romanului "am fost la medic si nu mi-a dat nimic, prin urmare nu este un medic priceput". Eu locuiesc la tara si lucrez in administratie si aud frecvent aceast#259; expresie.
Si eu am reusit la al 3-lea fiv si este unul norocos pentru ca in general la primul esti coplesita de emotii, de temeri, de necunoscut, apoi la al doilea esti inca sub influenta primului e#351;ec, singurul lucru care te scapa de emotii este insa sa reusesti din prima.
Uratica referitor la copii mei as putea in fiecare zi sa scriu un roman, dar nu vreau sa va intristez, stiu din proprie experienta ca de cele mai multe ori nu-ti cade bine, ma enervau la culme colegele mele care se laudau in fiecare zi cu copii lor, aveam uneori impresia ca intr-o buna zi nu voi rezista impulsului de a strange de gat pe prima gravida intalnita in cale.... si multe si mai multe, a#351;a ca astept cu nerabdare primavara cand toate o sa fiti cu bbii la voi chiar daca poate vor fi doar niste celule divizate #351;i implantate si atunci o sa putem discuta altfel. Oricum eu va doresc multa bafta si cand iti doresti ceva cu toata intensitatea nu exista "nu pot".

Mergi la inceput

eeeeeei...bruni...ce te mai plimbacesti fata draga!!bravo tie!!!ai grija sa nu cumperi toata spania de sarbatori!!!
te asteptam cu drag!

Mergi la inceput

madutzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....iubita.........mi-a inflorit craciunita!!!!!!!!!!are niste flori superbe!!!!!
asa sa infloresti si tu fata frumoasa!!!

Mergi la inceput

deci fete frumoase..nu mai tine figura!
pai se poate???facem din nou prezenta!
eu inteleg ca vin sarbatorile si sunteti ocupate cu cadourile..dar nici chiar asa!!sa ma lasati singurica pe aici!!
sunteti rele...si o sa vina mosul doar la mine!!!uite-asa!!!sa va fac in ciuda!!o sa-l acaparez doar eu!!asa mi-a zis sotul meu!!ca o sa vina mosul la mine cu tot ce vreau-tot ce imi doresc!!ca absolut tot ce imi doresc voi avea-ptr ca eu am fost copil cuminte!!nu ca voi!!
asa ca..bebicii..cu voi nu mai vorbesc..ptr ca sunt suparat..m-ati parasit!

Mergi la inceput