Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirtha spune:
Si mie mi se intimpla la fel pe la inceput. Cind sugea la un san parca era la comanda : celalalt incepea sa curga. Am citit ca este normal si chiar se spune ca este un reflex care denota o foarte functionalitate a sanului si a reactiei la alaptat - perceput ca stimul.
Incepeau sanii sa imi curga si cu putin inainte de a o alapta pe Pitica sau cind o apuca plinsul - chiar aca eram prin camera alaturata. Cind se punea Pitica pe chiraiala parca avea telecomanda la tzattzii - picccc , ppic , pina ajungeam la ea eram patata toata.
Acum mai patesc la fel cind este sanul prea plin si Piticul nu se trezeste sau cind intirzii sa ii dau la timp - spre exemplu cind mai plec la cumparaturi nu ajung chiar in momentul cind incep sanii sa devina grei si atunci incep sa picure.
Si eu maninc orice , absolut orice in cantitati obisnuite - cele cu care eram obisnuita.
Super sfat ti-au dat referitor la vitamine si minerale inglobate in complexele astea comerciale. Mai rar asa sinceritate vis a vis de "beneficiile nemaintilnite" ale prenatalelor.![]()
Hii , hii si eu cumparasem sa vad daca imi fac cu ochiul ...dar a trecut toata sarcina si nimic. Bebe e ok , eu sunt ok si tot ca tine a trebuit sa fac ceva cu ele ca sa nu spun ca am dat banii degeaba si i le-am virit sotului pe gat sub pretextul ca sunt de mai buna calitate pt. ca sunt facute pt. gravide. Sa vedem ce efect au in privinta lui.![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Fetelor, ma sperie cat lapte am..am indraznit ca dupa dus sa nu-mi iau sutienul,deci nici tampoane...bebele si-a cerut drepturile si in mom in care l-am pus la un san din celalt a inceput sa curga cate un strop,pic pic pic...nu l-am deranjat si l-am lasat sa suga linistit vreo 10 min timp in care tricoul mi s-a facut leoarca in dreptul celuilalt san... e normal???? cat despre ce mananc...la spital mi s-a recomandat sa mananc absolut orice dar cu masura,carne fructe, legume latate, cereale etc.....sa nu ma abtin de la nimic, cica asta ar fi una din cauzele depresiei post partum...vrei sa mananci ceva si n-ai voie... 2 3 cafele pe zi(ceea ce nu e cazul la mine, bag o cafea cu lapte dimineata si ajunge..) Am intrebat de prenatale daca sa e continui sau nu. atat pediatrul cat si neonatoloaga mi-au pus intrebarea: cat dadeai pe luna pe ele? mai bine sa dau banii aia pe mancare sanatoasa decat sa umflu buzunarele la farmacisti..eu mai am o folie...si cred ca totusi astea le mai iau... O zi frumoasa in continuare !!! mami de Thomas |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
malinas spune:
mar_ysa, multumesc de sfat. O sa incerc la diverta.
eli, eu il alaptez pe bebe David la ambii sani si nu are nici colici si nici flamand nu pare a fi. Eu cred ca e o chestiune de obisnuinta. Am incercat sa-l alaptez la un singur san, dar sanul din care nu suge devine f dureros pana cand ii vine randul la masa, iar bebe devine foarte agitat pe la jumatatea mesei, cand sanul se mai goleste si laptele nu mai curge cu aceeasi presiune. Si atunci prefer sa-l alaptez la amandoi sani.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
anes spune:
| citat din mesajul lui alra help! am sanii fierbinti si simt multe ace in sfarcuri. am buba la ambele sfarcuri, dau cu cortizon si spal inainte de fiecare alaptat, super distractie. e de chemat moasa maine? temperatura nu am. am luat preventiv niste paracetamol. |
in plus de ce ti-au spus fetele, pune comprese cu varza proaspata zdrobita si tine-le acolo pana la urmatoarea alaptare. Face minuni, crede-ma, nu este vrajeala !
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus
oceanborn spune:
Amalia mersi
. am observat ca nu am pus nici o poza cu ochii deschisi...ne-a fost mila de el sa nu-l stresam cu blitzul...ca in gravidenia mea m-am bagat in setarile aparatului si am dat tot peste cap..trb sa il reglam ca face pozele f intunecate.... avem mai mult filmulete in care e cu ochii deschisi..
a si am uitat sa zic...thomas e leit cu tata-sau
..asta ce treaba mai e....il tot studiez sa vad poate poate are ceva si de la mine..![]()
mami de Thomas
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui Madutz Buna dimineata! Eu sunt Eva: http://www.flickr.com/photos/33349596@N06/ Sunt o fomista maaaamaaa maaamaaa, mami zice ca-s si cuminte (eu ma straduiesc, da's sigura ca nu-mi iese intotdeauna Vreau sa va multumesc pentru urari si gandurile frumoase si sa va doresc tuturor nasteri usoare si bebelusi sanatosi! Felicitari proaspetelor mamici si pumnii stransi pentru fetele pe ultima suta! Madalina, mami de Eva ![]() |
O frumusete de fetita
cu nasuc in vant. Iar mami este tare incantata de pui, e si normal la cat a fost de asteptata. Inca o data felicitari!Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
anes spune:
| citat din mesajul lui mav (hihihi, cand il tinem in brate, de cele mai multe ori sta vertical, cu spatele drept si capul sus; roteste privirea peste tot si studiaza in jur, cu ochii cat cepele si fata uimita, e tare haios). |
Si Remus face asta si tare ma amuza pt. ca pare ca se uita foaaarte concentrat. Sotul meu il ridica cat mai sus ca sa poata vedea peste umar. Are o fata...

Andreyutza

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus
alra spune:
dau la schimb babutz prost crescut care mananca si kk continuu de la 10 seara la 4 dimineata pe copchil educat care mananca juma de ora si dupa aia o lasa pe mami sa doarma si care se scoala de maxim 3 ori pe noapte.
editez: ofer bonus copil de 3 ani cretz si bucalat care pana acu 2 saptamani dormea singur in camera si la el in patut fara probleme si acuma urla noaptea sa doarma cu "papi".
ofer si "papi" langa - pret negociabil
ALRA 40+
Vacanta cu Laura in Romania
Otiliav spune:
Hai Andreyutza!
Aseara ma ofticam ca mi-au inchis laptopul la 10 seara si au dat stingerea in casa
iar eu nu am apucat sa fac galerie. O sa ne serbam copii in aceeasi zi
.
Ginye, Mav, sa va traiasca micii crestini, sa fie intr-un ceas bun crestinarea!
Alra, fa cum spun fetele ca eu tocmai scap de febra si in mare asa am procedat. Am pus comprese fierbinti pe sani in timp ce bb sugea ca sa se dilate si dupa ce termina de supt comprese reci si am bagat chiar si varza in sutien. Am luat si paracetamol si s-a cunoscut acea pastiluta. Iar de data aceasta am scapat fara sa ma mulg. Pur si simplu nu am avut timp, sambata dimineata am tot amanat ca trebuia sa termin cu tortul Anei si dupa aceea au venit musafirii iar seara am cazut rupta de somn cu tot cu dureri. Pe sfarcuri am cratere mai mici si mai mari dar trec ele. Mie cel mai greu mi se pare sa scap de nodulii de pe lateralul sanului ca de acolo nu pleaca laptele gravitational.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
julia16 spune:
| citat din mesajul lui Madutz Buna dimineata! Eu sunt Eva: http://www.flickr.com/photos/33349596@N06/ Sunt o fomista maaaamaaa maaamaaa, mami zice ca-s si cuminte (eu ma straduiesc, da's sigura ca nu-mi iese intotdeauna Vreau sa va multumesc pentru urari si gandurile frumoase si sa va doresc tuturor nasteri usoare si bebelusi sanatosi! Felicitari proaspetelor mamici si pumnii stransi pentru fetele pe ultima suta! Madalina, mami de Eva ![]() |
Madutz, Eva ta e o frumoasa. Sa-ti traiasca!

julia
39+
+ Maria(26.12.2002)http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
babyzapi spune:
Andreyutza dr ala ce face, se joaca alba neagra? vine bebe azi...nu mai vine azi...dar bine ca s-a amanat doar cu 2 zile
dulce si revenim cu 
Otilia esti o mamica de 2 printese frumoase.
Isabela
lui
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
Primul nostru
http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS