Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Oceanborn bine ai revenit! Ma bucur din suflet ca Thomas este sanatos si nu aveti probleme! Astept pozicile cu blondutul!
Mariana28 noua ni s-a recomandat sa dam Vigantol din a 14-a zi de viata cate 2 picaturi/zi.
Zaden bine ai venit la Odiseea noastra! Sa-ti traiasca micul ANdrei si sa te bucuri de el! Multa sanatate tie!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Ginye sa-ti traiasca micul crestin si sa va bucurati de el! Multa sanatate! Asteptam pozicile promise..
IuliaCospy bine ai revenit! Pup dulce micuta Sara! Parerea mea este sa o pui cat mai des la san..sigur iti va reveni lapticul! Intra la fetele de la Alaptatul Hepl-Line si ai sa gasesti acolo sfaturi minunate! Lapticul inca exista, iar cantitatea poate reveni fara probleme, trebuie doar sa pui puiul la san de cate ori iti cere...si se va regla. Fi perseverenta si nu vei regreta, e cel mai bun lucru pe care il poti face pentru ea.

Mergi la inceput

Alexa ce program super prezinti tu acolo! Eu nu aveam timp de ce povestesti tu nici inainte, darmite acum!. Nu inteleg totusi ce s-a intamplat cu lapticul...tu aveai o gramada..

Mergi la inceput

Mav sa-ti traiasca micul crestin si sa te bucuri de el! Dulce foc "ursuletul" tau in poze!
Anes imi pare rau ca si voi sunteti cu colici! Mai e putin si scapam de ei....asta e, unii au, altii nu..cum le e norocul. Bine ca sunt sanatosi! Apropo..am vazut pozica cu sepcuta...dulce foc bebe Remus cu ea!

Mergi la inceput

Malinas m-ai facut tare curioasa cu cutiutele pentru botez! Abia astept sa le vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

diamiha, BraveGirl, criss, julia16, Mada, ginye, Amalia, babyzapi, va multumesc pentru galerie dar se pare ca bebe vrea galerie de doua ori.
m-a trimis acasa si mi-a spus sa revin joi. ce s-a intamplat de fapt? dupa cate am observat eu a uitat sa ma programeze la blocul operator si bineinteles ca azi era full. asa ca mi-a spus sa revin joi ca m-a trecut el pentru joi. asa ca, mai amanam doua zile. ma duc sa fac un pic de nani ca sunt chiunita. azi-noapte nu prea am dormit. vb mai tarziu.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
38+ Matei

Mergi la inceput

Andreyutza nu-i bai iubita! Cu mare drag revenim si joi cu agitatele! Voi sa fiti sanatosi!

Citat:
citat din mesajul lui andreyutza

diamiha, BraveGirl, criss, julia16, Mada, ginye, Amalia, babyzapi, va multumesc pentru galerie dar se pare ca bebe vrea galerie de doua ori.
m-a trimis acasa si mi-a spus sa revin joi. ce s-a intamplat de fapt? dupa cate am observat eu a uitat sa ma programeze la blocul operator si bineinteles ca azi era full. asa ca mi-a spus sa revin joi ca m-a trecut el pentru joi. asa ca, mai amanam doua zile. ma duc sa fac un pic de nani ca sunt chiunita. azi-noapte nu prea am dormit. vb mai tarziu.

38+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Salutare!
Monicus felicitari pt bebe Ana!!!!! Multa sanatate si refacere rapida!!!
Andreyutza pt orice eventualitate..., iti tin de azi pumnii pt joi. ce mai...o zi si iti vezi puiutul...

Felicitari noilor crestini, Eduard si Antonio

Am pus si eu cateva poze in contul comun cu piticul nostru.multe poze inca trb sa le descarc din aparat si azi se pare ca Thomas nu prea are de gand sa ma lase sa respir...

Fetelor, ma sperie cat lapte am..am indraznit ca dupa dus sa nu-mi iau sutienul,deci nici tampoane...bebele si-a cerut drepturile si in mom in care l-am pus la un san din celalt a inceput sa curga cate un strop,pic pic pic...nu l-am deranjat si l-am lasat sa suga linistit vreo 10 min timp in care tricoul mi s-a facut leoarca in dreptul celuilalt san...
e normal????
cat despre ce mananc...la spital mi s-a recomandat sa mananc absolut orice dar cu masura,carne fructe, legume latate, cereale etc.....sa nu ma abtin de la nimic, cica asta ar fi una din cauzele depresiei post partum...vrei sa mananci ceva si n-ai voie... 2 3 cafele pe zi(ceea ce nu e cazul la mine, bag o cafea cu lapte dimineata si ajunge..)
Am intrebat de prenatale daca sa e continui sau nu. atat pediatrul cat si neonatoloaga mi-au pus intrebarea: cat dadeai pe luna pe ele? mai bine sa dau banii aia pe mancare sanatoasa decat sa umflu buzunarele la farmacisti..eu mai am o folie...si cred ca totusi astea le mai iau...

O zi frumoasa in continuare !!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Stai linistita . Pina joi mai este doar o zi ca asta se duse. Tu si bebitza sa fiti sanatosi !
Mai fac si agitatele noastre gimnastica ! Ca oricum mi se pare mie ca am cam avea nevoie de sport .

Citat:
citat din mesajul lui andreyutza

38+ Matei

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Oceanborn e foarte normal! Asa patesc si eu la fiecare masa a lui bebe. Ma bucur ca micut Thomas are de papa cum trebuie! Foarte dulce Thomas in poze..parca se pierde in brate la tati!

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn
Fetelor, ma sperie cat lapte am..am indraznit ca dupa dus sa nu-mi iau sutienul,deci nici tampoane...bebele si-a cerut drepturile si in mom in care l-am pus la un san din celalt a inceput sa curga cate un strop,pic pic pic...nu l-am deranjat si l-am lasat sa suga linistit vreo 10 min timp in care tricoul mi s-a facut leoarca in dreptul celuilalt san...
e normal????

O zi frumoasa in continuare !!!

mami de Thomas

Mergi la inceput