Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Alra uitasem partea cu comprese calde si reci dar a zis Dandusa foarte bine

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Andreyutza multa bafta maine. Asteptam vesti.

Hai Andreyutza!!!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Fetelor eu sunt un pic disperata...dupa cum probabil ati citit mi-a zis dr sa ii dau cu betadina pe bubite si i-am zis ca are pe tot caputul prin par si a zis sa ii dau peste tot dupa baita...si i-am dat dar mi se pare ciudat ca a ramas asa galbena toata si perisorul ii sta ......maine ma duc urgent sa o vada dar are program dupa amiaza .Acum vad ca i se extind si pe gatut si pe fata un pic.
Oare mirosul ala al betadinei nu ii face rau?

Dandusa ce sa zic...eu nu am fost stresata ca asteptam sa ii treaca dar deja a trecut 1 saptamana si vroiam sa o ajut sa ii treaca mai repede....merci pt ps...

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

Fotografii noi cu printesa noastra http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

babyzapi, Mirtha, dandusa, msmiseli, va multumesc din suflet pentru incurajari.
babyzapi, n-ai uitat iubita. si eu am mari emotii pentru maine. iti trimit sms.
va scrisesem acum doua capitole ca nu mai intru pt ca mi s-a stricat calculatorul. din fericire, azi mi l-a adus, asa, ca sa pot vedea si eu agitatele.
va pup pe toate si poate ma vad cu Monicus la spital si-am sa-i transmit felicitarile pentru ea si pentru Ana.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
38+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Am cateva restante, nu am reusit sa mai intru pentru ca umblu pe la doctori si pe la analize ca sa ma lamuresc ce fac cu piciorul...din pacate, e ceva, adica am doua fisuri orizontale la meniscul stang si suferinta ligamentara cronica, insa nu prea am ce face cat timp mai alaptez...adica, mi-au spus sa aman operatia pana cand termin cu alaptarea sau, daca nu mai rezist, este posibil sa ma taie indiferent de alaptare, insa risc sa o termin vreau-nu vreau...daca am noroc, si cu ajutorul unor sedinte de recuperare, este posibil si sa scap de operatie, dar o sa fie multa bataie de cap...mai rau este ca ma doare tot timpul si-mi creaza dificultati la fiecare pas, cu sau fara Sonia in bratele mele...

Vreau sa felicit fetele care au nascut recent, Ank, Alexutza, Darling, Monicus, sa va traiasca bebelushii si voi sa va refaceti repede!

Otiliav, Alra, Oceanborn, bine v-ati intors acasa, aveti un tonus extraordinar toate!
Oti, sa-ti traiasca Ana, care s-a facut o adevarat domnisoara...mi-a placut mult in poze si visam cu ochii deschisi la momentul cand Sonia mea va fi la fel de mare...si mi-a placut mult costumasul Elisei, foarte frumusel!

Mav, am vazut poze frumoase de la botez, sa-ti traiasca micul crestin!

Dandusa, Mirtha, am vazut ca ati intrebat de mine, dar cum spuneam la inceput, ma chinuie piciorul asta, am fost pe la 3 medici, plus RMN-ul, am alergat zilele-astea...

Aaaa, am rezolvat astazi trei lucruri:
- molifta de 40 de zile de la biserica
- controlul de 6 saptamani la medic, la care am iesit perfect, si montarea steriletului - mi-am pus Mirena
- am depus actele pentru alocatii/indemnizatii la Primaria Sectorului 1;

Daca sunt fete interesate de proces, e simplu, va duceti cu 3 copii dupa buletinele de identitate ale mamei si tatalui si dupa certificatul de nastere al copilului si doar 2 copii dupa livretul de familie actualizat cu numele copilului; acolo, mai completati 3 formulare si, impreuna cu actele in original si un dosar sina cu coperta intreaga, depuneti actele la Biroul nr 2, din corpul B, in sediul din Maresal Averescu. Daca vreti sa vi se vireze alocatia in cont, luati cu voi un extras de cont semnat si stampilat de banca.
Mi-au spus sa vin in februarie dupa bani si dupa lista de acte pentru CIC, nu stiau nici ele cum se vor modifica tipizatele in conformitate cu schimbarea legii...

Va doresc o seara frumoasa,

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mav.
Marysa uite prospectul de la Betadine , atentie contraindicatii.http://www.pcfarm.ro/produs/2400/BETADINE,-unguent-Poate te hotarasti sa incerci mai intai ceva mai putin invaziv , natural .

Fetele noastre cu gemeni oare ce mai fac ?

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Am uitat ceva, vroiam sa intreb fetele cu experienta care este treaba cu ceaiul?? Pediatra mi-a spus ca nu are nevoie de ceai pana cand nu se diversifica alimentatia, indiferent daca sugarul este alimentat la san sau ii dam formula. Ceaiul, daca nu este de tip anti-colici, nu are nicio contributie nutritionala, singurul lucru pe care il face este sa ii umfle burtica intre mese, lucru care nu il ajuta deloc pe copil...asta am inteles eu de la pediatra noastra...

As vrea sa aflu care este parerea voastra, care sunt motivele pentru care ar trebui sa dam sau nu ceai copilashilor...

Mergi la inceput

Andreyutza, curaj maine, nastere usoara si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Dia tare mult iti doresc sa nu fie cazul sa ajungi la operatie.
Sau macar sa poti prelungi in siguranta momentul pina la care operatia se va impune decisiv ca solutie. Sanatate!

Pt. actele necesare CIC te poti orienta si dupa Proiectul Normelor metodologice de modificare a actualelor norme de aplicare ale OUG nr.148/2005(actualele norme sunt cuprinse in HG nr.1025/2006). L-am pus in mailul comun.
Sper sa nu apara diferente intre ce se va publica in MO si actualul proiect dar orice este posibil. Oricum sunt cu ochii pe MO.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Diamisha, exact cum zice pediatra ta . Asa mi s-a spus si mie, asa am si citit, si e nu am dat copiiolor ceai intre mese. Medicii mai de moda veche recomandau asa ceaiul.
Multa sanatate cu piciorul...imi pare rau de problemele tale.
Zi-mi si mie despre sterilet, ca ma intereseaza si pe mine subiectul... Si eu vreau sa imi pun...
Zici ca ai Mirena...asta e simplu sau hormonal? Daca e din asta hormonal, medicul ce ti-a zis, influenteaza in vreun fel alaptarea?
Si altceva, posibile efecte adverse exista?

Merci anticipat.

Dandusa, merci pt raspuns in leg. cu alaptarea. Mama, 18 luni de alaptat e ceva!! Bravo. Eu am alaptat doar vreo 9 luni si ceva primul copil.
Ce face Raducu, s-a mai linistit?
Monicus, felicitari pt bebe
Diana ce mai face?

Pupici, mai revin maine, ma duc la somn acum, ca dorm copiii...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput