Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am pus o poza in album cu micuta indianca Sa nu va speriati, e de la violetul de gentiana dat pt eruptie. Sa speram ca se va lua pana la Craciun.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bertha e dulce foc indianca ta! Chiar si asa pictata tot frumoasa !

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Am pus o poza in album cu micuta indianca Sa nu va speriati, e de la violetul de gentiana dat pt eruptie. Sa speram ca se va lua pana la Craciun.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

9.30, 12.40, 4.45, 8.20 cu supt de juma de ora de fiecare data!

tididiidiiiddiiidiiiiii

ALRA 40+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza la toata lumea!
Bertha, e tot dulcica printesica ta! Si noua ne-a fost recomandat violetul... dar eu nu m-am indurat sa-l pictez pe bebeloi.... Macar ati scapat de bube???

Citat:
citat din mesajul lui bertha

poze

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata
Repede sa scriu si eu cateceva la ce am mai citit pe aici, in
diagonala

Kk mai rar la bebei....mirtha, daca gasesti vreo explicatie, scrie-o aici, sa stim si noi. Eu m-am confruntat cu asa ceva la Andreea (acum inca nu)....tot asa, facea moale, adica normal, dar nu mai iesea zilnic, tot asa, 3-4 zile, uneori ajutata (termometru, supozitor). Am caietul ei, si chestia asta a inceput cam de pe 20-15 aug (1 luna jumatate) si a tinut cam pana spre 3 luni. S-a reglat de la sine, ca de la un moment dat nu am mai vrut sa "o ajut" sa faca, decat daca totusi trecea prea mult timp. Parca nu am vrut ca organismul ei sa se "invete" sa fie ajutat. S-a reglat cam pe la 3 luni parca, sau 4 luni, oricum, sigur inainte de diversificare. Iar si dupa diversificare nu am mai avut nici un fel de probleme. Cel mult 1 zi in care sa nu faca (dar recuperand a doua zi).

CU intarcatul... pe Andreea am intarcat-o cam la 9 luni si jumatate. A venit totul de la sine, incepusem cu mancaricile de ceva vreme (legume, fructe, cereale) si lapte de la mine din ce in ce mai putin pana nu a mai fost deloc, si usor usor am inceput sa-i bag lapte praf. Chiar nu i-a lipsit deloc tzitzi dupa intarcare...s-a terminat treptat si de la sine, si asa cred eu ca a fost cel mai bine, si pt mine (ca nu am avut probleme cu sanii, sau nu a trebuit sa o intarc fortat) si pt ea.

proba suptului - intr-un cuvant TEROARE.... Eu mai mult de 2 zile cu minunatia asta de proba nu am rezistat. Era o perioada cand andreea nu prea lua in greutate, luna 3, cand luase in total decta aproape 400 gr. si dr ne -a zis completare, bibe nu a acceptat, atunci vedeti cat papa intr-o zi, timp de cateva zile...papa atunci cam 600 si ceva de gr...hmmmm cam putin....BUN, si ???? Solutia??? ca bibe nu vrea...de trezit noapte pt inca o masa nu mi s-a parut o solutie pra buna, ca de abia isi legase somnul (asta mai era o idee a dr-itei: mai bagati-i o masa). Altminteri era linistita, dormea bine, parea satula... Am zis ca si la astia mici actioneaza spiritul de conservare: adica daca esti mort de foame, stai cu biberonul de lapte langa tine si rabzi de foame?? NU prea cred...
In fine, problema s-a reglat de la sine, si fara proba suptului. Intr-adevar fetita a fost un copil ceva mai slabut, dar un copil sanatos. Acum la 1 an si 5 luni avea 10,200 kg si 80 cm. O fi in grafic, nu p fi...nu stiu...important e ca e sanatoasa si dezvoltata cf varstei. Si nici dr-ita nu ne-a mai zis nimic pe tema asta, ci chiar a zis ca a facut falcute si ca arata bine.

Alexutza bine ai revenit, te asteptam cu detalii...au auzit ca nu ai mai venit in Buc. pt nastere.
Sa-ti traiasca fetita si sa fie cumintica, si grasanul la fel, in asa fel incat sa te descurci cu ei

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Amalia, ce frumos vorbesti tu acolo de bebe Luca E deja marisor, abia astept sa "povestesc" si eu cu bebelina mea.
Ceaiul e de la Fares, dar se numeste Ceai pentru stimularea lactatiei, nu e Baby calm-ul, desi ppantele sunt cam aceleasi: anason, fenicul, chimen, menta, cimbrisor.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

LauraMiron ceaiul de la Fares e Babycalm-ul nu? Din asta imi fac si eu si e bun. Pe mine u ceaiul asta m-a constipat, ci vitaminele care contin si fier .
Tocmai ce mi-am pus si eu o oala la facut. Se pare ca sunt in mijlocul unui puseu de crestere. Luca a supt azi in disperare, a fost foarte nemultumit dupa ultimele 3-4 mese, iar sanii mei pai gooooi . Asa ca bag niste ceai si dau inainte cu bebe la tzatzica sa-si mareasca singurel productia la cat are el nevoie...chit ca simt ca-mi suge si creierul...dar stiu ca faza asta nu tine mai mult de 3-7 zile..
Doamne e atat de scump...are momente cand abia incepe sa planga si face un "maaaaa" de ma termina! Stiu ca nu are nici o directie si va mai trece mult pana la asta, dar imi aduc aminte cum era la David cand incepuse sa vorbeasca si-mi tresare inima cand il aud! Asa frumos zambeste ca ne topeste! Cel mai mult zambeste la David...pe el il cadoriseste cu zambete frumoase de cum ii vorbeste! A devenit foarte atent la ce se intampla in jurul lui, a inceput sa stea treaz la el in patut si sa "vorbeasca" cu jucariile atarnate acolo. Are deja destul de putine momente cand doarme ziua, in mare parte a timpului e treaz. Am obisnuit sa-l pun pe pat pe o perna mare, sa ma vada, sa-i pot vorbi si eu sa mai butonez la calculator...sau il iau cu mine in scaunul de masina la bucatarie si facem impreuna mancarica.. Ii place sa stea pe burtica si se impinge in manute, isi tine capsorul si se uita mirat in jur. A descoperit ca este ceva si peste umarul meu ..si priveste incantat acolo...

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Bravo voua (ca sunteti mai mici si mai ordonati decat am fost noi)!
Totusi.... azi-noapte... v-am 'luat'! 22.30, 5.00, 8.45..... Ce bine ar fi sa-l tina tot asa.....

Citat:
citat din mesajul lui alra

tididiidiiiddiiidiiiiii

ALRA 40+

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bravo Alra!! Super program aveti!

Noi avem un orar de noapte in care de la un supt la altul, mareste frecventa...scade de la 4 ore jumate-5 la 4 apoi la 3, dupa care inspre dimineata la 2 ore...si continua ziua din ora in ora sau la 2 ore, dupa norocul meu.

Citat:
citat din mesajul lui alra

tididiidiiiddiiidiiiiii

ALRA 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Amalia, Mav, saru-mana de complimente! Asa ni se pare si nou, draguta si haioasa, da' noi suntem ciorile

Mav, inca nu s-au retras toate bubitele, dar nu mai sunt inflamate,parca au o tendinta de uscare. Trebuie sa dam 5 zile, de 3 ori/zi. Si noi am oscilat daca sa-i dam sau nu, dar, avand in vedere episodul cu stafilococul din spital si nestiind daca nu cumva eruptia are aceeasi cauza, ne-am hotarat sa trecem la "pictura". Cel mai incantat e Darius care mi-a pus in vedere: "mami, sa n-o pictezi pe Ioana fara mine"

Mamici dragi, eu cu bb2 sunt o norocoasa. Fata mea nu suge niciodata mai mult de 10 min, da' suge intr-o viteza... E drept ca ziua suge des, dar noaptea se trezeste pe la 2-3 si pe la 6, in conditiile in care adoarme profund pe la ora 23, pana atunci avem spectacolul de seara, nu neaparat cu plans, dar cu smiorcaieli, gemete, fornaituri, somn 15 min si apoi iar supt...tot tacamul. Cu toate ca suge putin ca timp, a crescut bine, 1 kg in prima luna. Dupa ce-am tras cu Darius care statea si o ora la san...acum e parfum!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Bertha, tare frumoasa si dulce bebelina ta
Eu sincer n-am mai auzit sa elimini ate de la cusatura, mie nu mi s-a intamplat nici la prima cezariana, nici acuma. Poate totusi nu sunt ate...

Alra, tineti-o tot asa A mea se trezeste ca dupa ceas in fiecare noapte, papam la 21-21.30, apoi pe la 1-1.30, si 4-4.30 si apoi la 7. Cam cate jumate de ora la fiecare supt.

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput