Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
Gina2008 spune:
Eu stiu cazuri de cezariana care au purtat centura (nu stiu daca le-a fost interzis sau nu) si care au scapat de burtica in 2-3 luni. Si mai stiu ca la Elias se pune pe burta gheata (daca suporti) imediat dupa nastere, ca sa se retraga burta. La Municipal sunt sticle cu apa calda... asa am auzit. Tot pentru retragerea burtii. Si tot daca suporti, nu e obligatoriu.
Gina DITAMAI
28+ mami de
CALIN
aris26 spune:
shasa - gata am inteles. imi cumpar centura si sper din tot sufletul sa nu apara vreo problema sa ajung la cezariana pentru ca imi e groaza de operatia asta. si eu tot la aia de la chicco m-am uitat. vorba ta, psihic cred ca face minuni.multumim
rivali - hai curaj. o sa vezi ca nu e .....atat de negru. iti tinem pumnii sa vi cu o veste buna
26+
Poze
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adee In primul rand merci de raspuns Vreau sa iti spun in legatura cu mancarea, eu in general mananc pui(fara pielita pt ca nu imi place), vitel si porc f rar (de obicei carne tocata o data cam la 2-3 saptamani) Alte preparate cu grasime nu mananc pt ca nu imi place grasimea. Mai folosesc untura cateodata la prajitura sau saleuri. Scriai de unt, adevarul este ca sunt impotriva margarinei si dimineata mananc cate o felie de paine cu unt si gem, miere...Iti scriu in continuare valorile de care m-ai intrebat -neutrofile 6,62 valorile de referinta 1,4 - 6,5 -VSH 56 4-12 (eram pe sfarsite cu o raceala, poate din cauza aceea a iesit asa valoare mare) -neutrofile % 71,2 50 - 68 -eosinofile % 0,996 1-3 -limfocite % 21,3 25 - 40 -acid uric 2,0 2,5 - 6 -creatinina serica 0,57 0,6 - 1,4 -hematii 3,73 4-5 -hemoglobina 11,7 12 - 16 -hematocrit 31 36 - 48 -concentratia medie de hemoglobina eritrocitara 37,9 31,5-36 -trigliceride serice 299 45-160 Analiza de urina mi-a iesit bine. Mi-am facut si sideremia, calciu seric, magneziemia care mi-am iesit in limite normale. Vitamine nu iau, numai fier (maltofer) cate 1 pastila pe zi. 26+ Arianapoze |
Neutrofilia si VSH-ul pot si urme ale racelii "pe sfarsite". Eosinofilele si limfocitele procentual scazute pot fi din cauza unei leucocitoze pe seama neutrofiliei (adik in valoare absoluta sa fie normale), oricum abaterea nu mi se pare semnificativa.
La fel de putin scazute sunt si ac uric si creatinina, stai linistita si papa carnitza mai multa. (mie mi-a iesit creatinina 0,4 si asta am de gand sa fac
Nici anemia nu este semnificativa, mai ales daca fierul e normal.
Intr-adevar, trigliceridele sunt cam mari... incearca sa urmezi o dieta hipolipidica, kiar daca spui ca oricum nu erai pasionata.
Spunea cineva de ou, intr-adevar galbenusul e plin de grasimi, albusul in skimb e foarte sanatos. Acum... nu stiu daca e cazul sa abordezi o dieta asa de drastica incat sa mananci doar albusuri, oricum, nu maioneza.

Denisa-Madalina
22+
cu Adela
novus spune:
Plici plici, 
arati tot bine , eu incerc sa te ajung din urma ![]()
la burta , ca la kg cred ca te-am luat !!!
Maria_k, 
super camera !!! o sa ma uit si eu pe site-ul lor poate comand si eu !!
Shasa, pai sa arat asa la iesirea din spital ar fi 
; dar cum eu am pus pana acum 15 kg deja cred ca ajung pe la 20 
sper ca intr-un an sa le dau jos !!
Anca, parca tu ziceai de aqua-gym, si mie imi place sa inot foarte mult, de abia astept sa mergem de pe 30 dec la Gyula unde o inot in bazinele toata ziua 
sper ca nu imi impune vreo restrictie doctorul !!!
28+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenada Of am trimis mesajul, din gresala fara sa-l termin, deci eu am momente in care simt ca burtica se intareste doar intr-o parte dar fara sa doara, si unii zic ca este ok ca se misca bebe iar altii zic ca nu, ca astea sunt contractii. Voi simtiti asa ceva? Voi la contractiile Braxton Hicks, chiar nu simtiti nici o presiune in abdomen? |
Din cate stiu eu, contractiile nedureroase sunt normale pe timpul sarcinii. Totusi la o echografie, aveam orificiul intern al colului deskis, iar la o alta mi-a surprins o contractie kiar in timpul evaluarii. Asta in conditiile in care eu nu simteam nimic!
Asa ca mi s-a recomandat sa o las mai usor cu activitatea, sa iau No-Spa si Uscosin si daca nu va fi suficient, o sa iau si Gynipral... De atunci ma tot studiez, intr-adevar, am uneori contractii 1-2 ori/zi (atat le identific eu...), dar sunt si zile in care nu simt deloc, fara mare legatura cu un eventual efort fizic sau ortostatism prelungit.

Denisa-Madalina
22+
cu Adela
andreeeea spune:
Fetita mea a avut prima serbare si a fost asa de frumooos
! A avut rolul Printesei fermecate
; iat-o aici si aici.
Andreea,
23+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
denisamada spune:
Super camera, Maria! 
Cam asa ceva ne dorim si noi, tot un "comby", ca la noi spatiul e o problema serioasa... 
Denisa-Madalina
22+
cu Adela
georgiana310 spune:
Andreea, foarte frumoasa fetita ta! 
Fetelor, am fost azi la eco si totul e super ok. Bebita mea e cam micuta (620gr) dar... nu e mare bai! Recompensam noi! M-am ingrasat 4,3 kg pana acum si tensiunea e foarte buna. Restul indicilor sunt in parametrii absolut normali!![]()
Si slava domnului, tot fetita a ramas :))
23+
Brisees
gia
Monnvas spune:
Aris, eu mi i-am comandat de pe www.fiore.ro se cheama Arctica parca. Eu port de obicei 2, am comandat 3 si astia mi-au trimis o pereche nr 3, o pereche nr 4. Ala care e 3 imi e un pic stramt, elasticul care oricum imi vine sub sani ma strange oleaca. Dresul nr 4 in schimb e perfect si crede-ma ca am o burta considerabila ![]()
Maria
ce camera de printesa!
Georgiana, eu nu cred ca bebelina e mica, noi la 21+ aveam 400g la morfo-fetala, iar la 26+ aveam deja 918g.
Anca, scuze daca ai mai scris si nu am vazut eu, da-mi si datele de nastere ale copiilor si ii vei gasi pe prima pagina.
Mai aveam nush cate chestii de intrebat si de povestit, dar sunt franta. Incepand de azi avem si noi cuib pentru pui, am reusit sa cumparam si imediat dupa Sarbatori facem tusti! in cuibul nou. Nu am in cap decat folii, vopseluri si altele asemenea...
Va 
Monik
28+ 
CASA LU' BEBE