Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
m_monique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Si pe mine ma intereseaza centura speciala de purtat dupa. Unde o putem gasi? Search pe google? Ana-Maria 21+ |
centuri vei gasi de vanzare si in spital. de cand te internezi de vor asalta femeile de serviciu si infirmierele cu tot felul de produse.
pe mine dr. nu m-a lasat sa port centura. mi-a spus ca burta trebuie sa-si revina natural, iar dupa lauzie sa incep gimnastica.
odata cu cresterea uterului, organele se cam inghesuie, si dupa nastere trebuie sa-si reia locul lor natural.
23+ 
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
| citat din mesajul lui anamariame Thanks, aris, chiar intentionez sa imi achizitionez din timp una. Zilele trecute am vrut sa cumpar suzete si sticluta de laptic Ana-Maria 21+ |
eu am folosit biberoane avent, pe cate ti le recomand cu caldura. sunt scumpe, dar sunt bune.
cumpara recipiente de 250 ml, si tetine pt 1 luna (pentru inceput) nu lua multe, ca poate alaptezi si ai dat banii degeaba.
suzete nu stiu ce sa-ti recomand, ca zmeu nu a servit, el avea tzitzi.
23+ 
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
tema haine gravide:
eu am de data trecuta o salopeta si o pereche de pantaloni. acum mi-am cumparat rochite tricotate, dar nu de la magazinele de gravide. in acele magazine nu intru ca dau in depresie, atat mi se par de oribile modelele si culorile.
23+ 
si Andrei (16.12.2006)
lysbeth spune:
Subscriu la parerea generala despre magazinele pentru gravide. Produsele expuse sunt oribile, materialele sunt proaste stil carpe si preturile exagerat de piperate.
23+
Damian Codrut Andrei
Maria_K spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg MARIAK ![]() scumpa mai esti la vedere. esti bine? am vazut-o pe casandra ta. ce bine se vede in poze ![]() http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl poze "calde" cu mine si fata mea mitzica 26+ sau ![]() |
Mihaela

pe zona sunt. am avut niste zile mai nasoale si ocupate. ma simt cam obosita. ma dor toate, nu pot sa dorm, nu am aer etc
vor trece toate! numai printesa mea sa fie bine
astept sa-mi iau concediu (cam prin 15 ian)
incercam sa ne pragatim camera. POZE CU CAMERA
Maria
29+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
Pisik06 spune:
Neatza!
Plici, ce a mai crescut burtica, oau!
Maria, ce imi place camera. patut din asta vrem si noi sa luam.
Eu de azi incerc sa tin 3 zile de post,sper sa reusesc,
Pupici pe burtici
26+
Ana Bianca
Adee spune:
MariaK, imi place f mult patutul lui bebe. L-ati cumparat sau l-ati facut la comanda ?
26+
Ariana
poze
Maria_K spune:
patutul l-am ales din magazin (se poate si de pe site: babydesign punct ro, patul e kombi lux) si in cam o luna vine comanda. de montat si transportat ne-am ocupat noi. mie mi s-a parut foarte practic deoarece se poate transforma in pat de o persoana. 
Maria
29+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
lysbeth spune:
Si mie mi-a placut patutul de la ei. Dar am renuntat sa-l cumpar din 2 motive:
1 mi se pare destul de scump
2 in maxim 2 ani e rontait ca de soricei
Nu cred ca apuca sa fie transformat in pat de o persoana
Merg pe ideea ca in maxim 5 ani o sa trebuiasca sa schimbi mobilierul cu unul adecvat pt scolari.
Pt patuturi exista acum o folie de plastic/silicon protectoare contra dintisorilor copiilor. De pe la 7-8 luni or sa se distreze rontaindu-le. Cel putin la fetita se luase toata vopseaua de pe marginea patutului pana intr-un an. Probabil ca ii deranjeaza mugurii dintisorilor care stau sa iasa prin gingii si simt nevoia sa roada.
23+
Damian Codrut Andrei
florinela79 spune:
MariaK, frumos patutul si foarte practic, imi place si perdeau si ursuletii....si tati e foarte preocupat
.
Plici, chiar a crescut burtica...
.
Despre vise urate....si eu am visat urat si m-am zvarcolit asta noapte.
Despre centura stiu ca ajuta mult sa-ti recapeti mijlocelul...la Simina, dupa doua nasteri oricum are talie de fotomodel...(esti frumoasa de la mama ta
).
Nu stiu la cat timp dupa cezariana, poti purta centura...fetele cu cezariana (pe care le-am cunoscut eu)au ramas toate cu burtica....mama mea dupa doua cezariene verticale nu si-a mai recapatat mijlocul.
Iar eu care am o problema cu grasimea care abdominal se depune...va fi si mai greu daca fac cezariana.
fbruma