Puiuti de Randunici 2008!! (164)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

bubu ce frumosi sunt puii tai si ochiosu' mic e scump tare cand e serios.

ursuleee
stransesi toti chilotii de duamna de pe aici...14 perechi...hmmm. Ce mani' misto am vazut, sunt acrilic sau sunt ale tale? Aha sunt false..

tuchi hurayyy pentru surubelu' mititelu. Sa iasa bine analiza.

cristinagoji ai grija de tine mami ca te darama "artileria grea".

liana ...cum stai cu CA? Si eu pateam asa si dupa ce am luat CA,MG,ZN...sunt tari, se mai rup ele dar comparativ cu ce pateam e..LUX

raluca faine bancurile. Tu esti bruneta, nu-i asa? hi hi hi.

Simo27 Saluuuutt, cum e Sam? Moamaaaaa 13 kg...!

Mimo, e gata bucataria??? Vreau si eu poze :)

Numeioana, parca parca s-a mai dres situatia . Hai nu mai fi trista ca tre' sa te apuci de trebi, se apropie sarbatorile. Daca mai faci o fetita tot asa frumoasa si CREATZA...da-i bataie.

Luny fa o baie calda si maseaza cu nadejde. Poate fi doar o intindere musculara. Ce misto ar fi sa se faca,,, copii ca si in vise. Am meu cred ca dadea pisica jos unu-doi. Dulce foc poznasul tau.

ccris al meu a terminat mobilul lui tac-su atat l-a lins de tare. Sunt foarte periculosi astia mici ca ori le trantesc, ori le ling. Acu are unul ieftin ca mai cateva luni si ii dau astia altul gratuit, din ala bengos cu camera. So...scrie repede scrisoarea, lasa ca gasesti tu altceva sa pui pe lista. Ori da tu cu el de pamant si spui ca a fost fata de vina ..hi hi hi.

ariel_7000 hai noroc sa fie intr-un ceas bun. Asta e ...ori dardaiala ori transpiratie. La noi iti ia 5 minute sa iti faci o firma :))))

lyvy imi pare rau sa aud ce i s-a intamplat pisicii tale, te inteleg. poate aduce "mosu" in sac alta pisi mic si o sa creasca impreuna cu puiutza.

kya m-ai imbolnavit cu tortul ala...am si eu ceva piscoate , ma gandeam la un tiramisu da...e bestial. Si asta cu ceaiul...

Naty
imi pare rau, si pe aici mii de oameni pleaca acasa...ufff ufff. O imbratisare calda pentru voi. lasa ca trece...si criza. Sa fie Iulia sanatoasa. Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste tot.

mihatp bravo pentru piticul catzarator. Odihneste-te, o meriti. Pupici

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Miha, nu cred ca ti-am zis niciodata...toata stima si respectul pentru tine!

cand ii explic randunoiului de ce am intrat pe forum, de ce stau pe forum va mai dau exemplu pe cate una dintre voi...ii spun cum sunteti toate fete destepte, deosebite, sufletiste, idealiste, muncitoare...azi i-am povestit despre tine!

Liana, o si pentru tine, ca tare frumos vorbesti...ca intotdeauna!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuu Miha, felicitari pentru proiecte si mai odihneste-te si tu putin mami ca nu stiu cat mai rezisti asa!

Mamaaa Luny, ce vis naspa ai avut si tu!!! Eu am visat azi noapte viermisori, ooooo ce scarbos!!!

Tuchi, zici ca sunt naspa luminitele din centru? Am si uitat de ele, iar in alti ani nu lipseam..., acum nu ma grabesc daca zici ca nu merita.

Lyvy, imi pare tare rau de pisa ta, imi dau seama ca ai suferit mult!

Naty, vaiii, imi pare rau, chiar ca trebuie sa fi alaturi de randunoi in seara asta, cred ca este debusolat si suparat. Sa dea Dumnezeu sa se remedieze situatia rapid la voi si sa-si gaseasca repde un alt job.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

In sfarsit,am culcat nazdravania!
Kya,eu preciiiiiiiis vin!!In ce zona plecati?
Cuscra,ce mai seamana copchiii nostri, maraiti!
tuchi,m-a terminat Ili cu replicile ei!
Naty,of,ce nasol de randunoi!Asta chiar e veste rea!
Si cand aud cum se adanceste criza financiara,ma afund iar in butoi,ca nu stiu ce sansa am sa gasesc un post dorit sau sa-mi mareasca nesimtitii astia salariul sa nu mai primesc asa salariu de tot rahatul,cand eu imi dau silinta sa fac ce trebuie!

Deci,asadar,deci,avem amatoare la party revelion randunicesc?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Pentru:
MIHUTZA, VIO, DELPHIN, GECKO, CENIA, RALUCASPM, SIMONETTE,HONEY79, DIANA_G, RALUCASS DANA_SINGH

si toate randunelele departe de TZARA

http://www.youtube.com/watch?v=GweQBR8txFA

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

miha esti de admirat pentru ceea ce si cum faci ....maaaai si cu scaunul ala de masaj m-ai ter-mi-naaaat ! vreau si eu la cursul care "are inclus" in program scaunul de masaj

tuchi multumesc de floricica .....mai e fenomenala ilincuta ! are niste raspunsuri de te uimesc (ma refer acum la cea cu luminitele maro); ma uit la zgatia mea, si chiar ma gandesc de multe ori la ilincuta ta si imi doresc sa fie asa isteata si dezghetata

adriuta stau prost cu calciul din totdeauna; am luat CA sub diverse forme, in diverse combinatii, insa nu prea am rezultate...sper ca teo sa nu ma mosteneasca

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela plecam la 5 minute mai incolo, tot pe Mosilor. De fapt 9, din fata unei usi pana in fata celeilalte

Miha wow! Working mom, you rock

Tuchi si mie mi s-au parut slabute luminile anul asta. Astazi am probat luminitele de brad, si le-am insirat prin casa. A fost Sanziana in extaz!! Radea cu gura pana la urechi, chinuia, topaia... se uita la ele asa de vesela si fericita Abia astept sa fac bradul!

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Sunt cea mai fericita, mi-a zis relu ca mai vrea un bebe fara sa-i zic nimic. Cand face Vlad 1 an!!!!!

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Sunt cea mai fericita, mi-a zis relu ca mai vrea un bebe fara sa-i zic nimic. Cand face Vlad 1 an!!!!!

tiker
Mami de ursulet

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, si eu abia astept sa fac bradul sa-i vad fetisoara Rebeccai cand aprind luminitele! Si eu vin in casa ta cea noua, abia astept!

Stela, am uitat sa-ti zic ca ma bucur ca pana la urma papa si Tea laptic din bibe, chiar daca deocamdata putin..., sunteti pe drumul cel bun oricum.

Foarte greu o adorm pe sufletica seara, ea vrea sa stea de joaca, se ridica in picioare pe tablia patului si incepe sa misune, apoi se pune in genunchi si da din manute, le ridica in sus de zici ca danseaza si-n timpul asta este toata un extaz, rade, canta, chiraie...Si asta cand eu ar trebui sa oculc...Cam o ora tine joaca asta dupa baita...si abia apoi se culca. Si primul somn tine exact 20 de minute, dar in fiecare seara. Si nu inteleg de ce...Acum deja s-a trezit si am culcat-o din nou, abia acum o sa doarma mai mult...poate chiar 2-3 ore...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput